Düzenli Evimiz & Hayatımız

Mutfak toplandı
Çamaşırlar katlandı yerine yerleşti
Ev süpürüldü silindi
Puding yaptım
Odaları topladım
Ocağı sildim
Çocukların karnını doyurdum
Sabah da sağlık ocağına gittim geldim hem kızın aşısı vardı hem benim 3. Doz vardı yaptırdık

Bende yazayım bari.Bebişten çok iş yapamasamda olduğu kadarıyla artık. Ev toparlandı.Çamaşırlar katlandı sepette yerleştiremedim daha.Odayı şöyle bi ıslak bezle sildim.Hergün süpür sil yine aynı Örtüler yıkandı,serildi.Mutfak dolabında bardakları koyduğum rafı yağ çözle sildim düzenledim.Hergün bi rafı silip düzenleyeceğim böyle karar verdim ancak bu şekilde yetiştirebilcem.B.makine boşaltıld,dünden biraz yemeğim var ıspanak yapacağım.Annem geldi mercimek köftesi getirmiş çay sofrası kurup yedik.

Şöyle madde madde alt alta yazamıyorum ben yaa Görüntü daha güzel oluyo

En son çiçek gödermiştim teeeee fil tarihinde
İlgilendiği bir şey hobisi yada koleksyonu filan var mı ?

Valla formula1 cok seviyo da.
Çiçek de güzel fikir erkekler cicektir mesacı veririm
Benim orda ince bir mesajım vardı sen alamıyorsun bak ben şak diye toplantının ortasında herkesin içinde aslanlar gibi çicek yoluyorum demekti
Sonra aldı mı? tabisi yokkkk

Gerçekten erkeğe hediye almak çok zor. Ben genelde ihtiyacı olan bir şey almaya çalışıyorum. Cüzdan, ev terliği, pijama takımı, kullanıyorsa kol düğmesi vs. Sevgiliyken saç traş makinası almıştım. Hala kullanır. 11 yılda tükendi benim alacaklarım. Bu yıl alamadım ama önümüzdeki yıl şarjlı matkap alacağım.

Şarjlı matkap harika ya

Sonunda biraz kıpırdanma oldu
1. Madden sonra
Çamaşırları topladım çamaşır serdim
Tekrar makineye çamaşır attım
Tüm camları açtım
Yatakları topladım yatak çarşaflarını sirkeledim (2 saat sonra bozulacak gerceğini bilerek topladım)
Çoçukların kitaplarıklarını düzenledim
Oğlanın odasında laptopun kaplolarını toplayıp düzeledim
Mutfağı topladım bulaşıkları makineye yerleştirdim çöpleri çıkardım
Çöp kutusunu yıkadım çamaşır suyunda bekletmeye aldım
Bulaşık makinesinin deterjan kutusu çok kirlenmişti onu boşaltıp yıkadım
Kuşların kafesini tedaylı temizledim etrafındaki tülü değiştim kuşların bulduğu sehbayı sildim
Kuş kafesi temizlenince ortalık batı odurma odasını süpürdüm
Bir halıyı süpürüp fırcaladım kaldırdım
Çamaşırları serdim

Gömlek, pijama, sevdiği takımın bardağı, kemer, güneş gözlüğü..
Ya da sevdiği takımın maçına bilet, konser bileti vb..(pandemi olmasa idi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…