- 26 Mart 2018
- 28.489
- 128.101
- 598
inşallah çok yormamıştır seniBir çöp kaldırırsam yazarım dedim anca geceleğim çıktı o da saat 2:30 da
Serce barmağımla Sol kol iptalinşallah çok yormamıştır seni
litfen bu kadar yorma kendiniSerce barmağımla Sol kol iptal
Hayat zor ne yaparsınlitfen bu kadar yorma kendini
Şöyle madde madde alt alta yazamıyorum ben yaaMutfak toplandı
Çamaşırlar katlandı yerine yerleşti
Ev süpürüldü silindi
Puding yaptım
Odaları topladım
Ocağı sildim
Çocukların karnını doyurdum
Sabah da sağlık ocağına gittim geldim hem kızın aşısı vardı hem benim 3. Doz vardı yaptırdık
Güzel taktik bizi işe saldın. Sen pırrrr.
En son çiçek gödermiştim teeeee fil tarihindeKızlar konudan bagimsiz size bir sey sorcam
Esime dogum gunu hediyesi alcam tshirt alcaktim ama o alındıbi erkege hediye almak ne kadar zor ya saat parfüm falan var alsam fazlalik olcak. Siz ne aliyosunuz bana bi fikir verseniz belki aklima gelmeyen bir sey yakalarım
Valla formula1 cok seviyo da.En son çiçek gödermiştim teeeee fil tarihinde
İlgilendiği bir şey hobisi yada koleksyonu filan var mı ?
Benim orda ince bir mesajım vardı sen alamıyorsun bak ben şak diye toplantının ortasında herkesin içinde aslanlar gibi çicek yoluyorum demektiValla formula1 cok seviyo da.
Çiçek de güzel fikir erkekler cicektir mesacı veririm
Erkekler ve gec anlamalari, düz mantiklari..Benim orda ince bir mesajım vardı sen alamıyorsun bak ben şak diye toplantının ortasında herkesin içinde aslanlar gibi çicek yoluyorum demekti
Sonra aldı mı? tabisi yokkkk
Gerçekten erkeğe hediye almak çok zor. Ben genelde ihtiyacı olan bir şey almaya çalışıyorum. Cüzdan, ev terliği, pijama takımı, kullanıyorsa kol düğmesi vs. Sevgiliyken saç traş makinası almıştım. Hala kullanır. 11 yılda tükendi benim alacaklarım. Bu yıl alamadım ama önümüzdeki yıl şarjlı matkap alacağım.Kızlar konudan bagimsiz size bir sey sorcam
Esime dogum gunu hediyesi alcam tshirt alcaktim ama o alındıbi erkege hediye almak ne kadar zor ya saat parfüm falan var alsam fazlalik olcak. Siz ne aliyosunuz bana bi fikir verseniz belki aklima gelmeyen bir sey yakalarım
Şarjlı matkap harika yaGerçekten erkeğe hediye almak çok zor. Ben genelde ihtiyacı olan bir şey almaya çalışıyorum. Cüzdan, ev terliği, pijama takımı, kullanıyorsa kol düğmesi vs. Sevgiliyken saç traş makinası almıştım. Hala kullanır. 11 yılda tükendi benim alacaklarım. Bu yıl alamadım ama önümüzdeki yıl şarjlı matkap alacağım.
Gömlek, pijama, sevdiği takımın bardağı, kemer, güneş gözlüğü..Kızlar konudan bagimsiz size bir sey sorcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?