Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben de aldm cogunu matkap haric aslinda ihtiyacimiz var alsam iyi olurdu da simdi o kadar bütcem yok fikir konusundaki yaraticiligin konusunda seni tebrik ediyorum citayi nirvanaya çıkardın
Gömlek, pijama, sevdiği takımın bardağı, kemer, güneş gözlüğü..
Ya da sevdiği takımın maçına bilet, konser bileti vb..(pandemi olmasa idi)
Teşekkürler canım fikirler icin
Saricivcivcikcik kitap sevmez mi kitap alabilirsin. Benimkine hep aldigim hediye bildigi halde de sasirmis gibi yapar sagolsun
Evet hayati inanc cok sever onun bi kitabi var elinde aylardir surunuyo o kitabin devam serisini alabilirim bi bakiyim sağ ol canim

Evlenince iş romantik hediyeden ihtiyacı olan veya almak istediği şeye dönüşüyor bi kere çaycı almışlığım var kettleda sallama çay yapıyormuş iş yerinde ki sallama çay pek sevmez aldım güzel güzel demle iç dedim ilgi alanı almak istediği ihştiyacı olan bir şerler düşün benimki halı sahaya gider maçta giydiği formaları eskidi bi sonraki özel günde forma tarzı bir şey alırım
Yemin ederim ücretsiz izinden dönünce ilk özel gün hediye planım şarjlı matkap benim de vallahi havaya uçar çok sever böyle aletlerinin olmasını
Şarjlı matkap harika ya
Ben de alacağım gülme üstelik en romantik hediyeden bile daha çok bayılır
Bu kıpırdanma değil ayaklanma olmuş resmen
Gelmiş geçmiş olsun canım şimdi nasıl ?

Bugun leyla gibi dolandim öyle ya asiri enerjim düşük bu aralar. Bi sebebi yok ama canim sıkkın öyle olunca elim kolum da kalkmiyo

Yaptiklarim;
Ders calistim ama cok az
2 makine camasir yikadim astim
Önceden kuruyan camasirlari katladim yerlestirdim
Evi süpürttüm
Yemek yaptim (sarma)
Makinenin filtresini temizledim
Ası olmaya gittim
Yemekten sonra mutfagi topladim bulasik makinesini calistrdim
Elimde yikancak tencereleri yikadim
Ocagi sildim
Yagdanliklari doldurdum
Cayi demledim

Yine de bir seyler yapmışım kız yazınca farkettim ben hep oturup duvarlari seyrettim saniyodum

Yaa onlari da aldim forma, tuttugu takimin nevresim takimi falan...

Ben niye hediye alamadigimi anladim param az abi cayci aslinda alsam cok sever cayi da o da su an bütcemi aşar
Önümüzdeki seneye sağlam para biriktiriyim bari hazirliksiz yakalandik

Sen hangi marka aldin bana yazabilir misin bi bakiyim yine da belki şartları zorlariz ahsnns

Ben migrostan fakirin çaycısını almıştım 4 sene olmuştur 100 küsürdü yanlış hatırlamıyorsam dur bakayım internetten

Ben migrostan fakirin çaycısını almıştım 4 sene olmuştur 100 küsürdü yanlış hatırlamıyorsam dur bakayım internetten
Aa simdi baktim da uygunmus aslinda. Ben demek ki pahalilarini gördüm daha önce.
Cok sağ ol canim bunu da araştırayım

Şarjlı matkap harika ya
Taşınırken kornişleri takmak için çok ihtiyacımız oldu. Oradan buradan bulmaya çalıştık. İhtiyaç
Matkap önemli tabi, bütçe ister. Eşimin hayalini kurduğu matkap en son 3000 tlydi. Ömürlükmüş, çocuklara miras kalırmış. Seneye kadar para anca biriktiririm.
Yemin ederim ücretsiz izinden dönünce ilk özel gün hediye planım şarjlı matkap benim de vallahi havaya uçar çok sever böyle aletlerinin olmasını
Eşim de her işi kendi yapmak, tamir etmek ister. Çok sever böyle şeyleri. Hatta hayalidir ileride garajlı bir evimiz olursa bir köşesini tamir köşesi yapmak. :)

Hayaller bile aynı alet çantası var balkona koyuyorum buraya mı layık benim malzemelerim diye laf ediyor geçen kurban kurbanda kemikleri doğramak için kemik testeresi aldı kargoyu bi heyecanla açışı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…