Benimki o işlerden çok anlamaz ben kendime almıştım ne gerek var demiştiŞarjlı matkap harika ya
Pijama giysem iyi ama ben gecelikte rahat ediyorumSen gecelik mi giyiyorsunbu da benimki
Ben de eşime çok amaçlı vida uçları almıştımBenimki o işlerden çok anlamaz ben kendime almıştım ne gerek var demiştişimdi diyorum bunu bir üst modeli var onu alalım boş ver diyor
Ben de aldm cogunu matkap haricGerçekten erkeğe hediye almak çok zor. Ben genelde ihtiyacı olan bir şey almaya çalışıyorum. Cüzdan, ev terliği, pijama takımı, kullanıyorsa kol düğmesi vs. Sevgiliyken saç traş makinası almıştım. Hala kullanır. 11 yılda tükendi benim alacaklarım. Bu yıl alamadım ama önümüzdeki yıl şarjlı matkap alacağım.
Teşekkürler canım fikirler icinGömlek, pijama, sevdiği takımın bardağı, kemer, güneş gözlüğü..
Ya da sevdiği takımın maçına bilet, konser bileti vb..(pandemi olmasa idi)
Evet hayati inanc cok sever onun bi kitabi var elinde aylardir surunuyoSaricivcivcikcik kitap sevmez mi kitap alabilirsin. Benimkine hep aldigim hediye bildigi halde de sasirmis gibi yapar sagolsun
Evlenince iş romantik hediyeden ihtiyacı olan veya almak istediği şeye dönüşüyor bi kere çaycı almışlığım varKızlar konudan bagimsiz size bir sey sorcam
Esime dogum gunu hediyesi alcam tshirt alcaktim ama o alındıbi erkege hediye almak ne kadar zor ya saat parfüm falan var alsam fazlalik olcak. Siz ne aliyosunuz bana bi fikir verseniz belki aklima gelmeyen bir sey yakalarım
Yemin ederim ücretsiz izinden dönünce ilk özel gün hediye planım şarjlı matkap benim de vallahi havaya uçar çok sever böyle aletlerinin olmasınıGerçekten erkeğe hediye almak çok zor. Ben genelde ihtiyacı olan bir şey almaya çalışıyorum. Cüzdan, ev terliği, pijama takımı, kullanıyorsa kol düğmesi vs. Sevgiliyken saç traş makinası almıştım. Hala kullanır. 11 yılda tükendi benim alacaklarım. Bu yıl alamadım ama önümüzdeki yıl şarjlı matkap alacağım.
Ben de alacağım gülme üstelik en romantik hediyeden bile daha çok bayılırŞarjlı matkap harika ya
Bu kıpırdanma değil ayaklanma olmuş resmenSonunda biraz kıpırdanma oldu
1. Madden sonra
Çamaşırları topladım çamaşır serdim
Tekrar makineye çamaşır attım
Tüm camları açtım
Yatakları topladım yatak çarşaflarını sirkeledim (2 saat sonra bozulacak gerceğini bilerek topladım)
Çoçukların kitaplarıklarını düzenledim
Oğlanın odasında laptopun kaplolarını toplayıp düzeledim
Mutfağı topladım bulaşıkları makineye yerleştirdim çöpleri çıkardım
Çöp kutusunu yıkadım çamaşır suyunda bekletmeye aldım
Bulaşık makinesinin deterjan kutusu çok kirlenmişti onu boşaltıp yıkadım
Kuşların kafesini tedaylı temizledim etrafındaki tülü değiştim kuşların bulduğu sehbayı sildim
Kuş kafesi temizlenince ortalık batı odurma odasını süpürdüm
Bir halıyı süpürüp fırcaladım kaldırdım
Çamaşırları serdim
Gelmiş geçmiş olsun canım şimdi nasıl ?Selam hanımlar
Ben birkaç gündür cenaze sebebiyle şehir dışındaydım. Bugün döndük bu sefer oğlum rahatsızlandı
Dolayısıyla günlerdir elimi hiçbir işe süremedim bugün sadece süpürge yapıp bulaşık çamaşır yıkadım. Ev uçuyor dağınıklıktan
Yaa onlari da aldim forma, tuttugu takimin nevresim takimi falan...Evlenince iş romantik hediyeden ihtiyacı olan veya almak istediği şeye dönüşüyor bi kere çaycı almışlığım varkettleda sallama çay yapıyormuş iş yerinde ki sallama çay pek sevmez aldım güzel güzel demle iç dedim ilgi alanı almak istediği ihştiyacı olan bir şerler düşün benimki halı sahaya gider maçta giydiği formaları eskidi bi sonraki özel günde forma tarzı bir şey alırım
Yemin ederim ücretsiz izinden dönünce ilk özel gün hediye planım şarjlı matkap benim de vallahi havaya uçar çok sever böyle aletlerinin olmasını
Ben de alacağım gülme üstelik en romantik hediyeden bile daha çok bayılır
Bu kıpırdanma değil ayaklanma olmuş resmen
Gelmiş geçmiş olsun canım şimdi nasıl ?
Ben migrostan fakirin çaycısını almıştım 4 sene olmuştur 100 küsürdü yanlış hatırlamıyorsam dur bakayım internettenYaa onlari da aldim forma, tuttugu takimin nevresim takimi falan...
Ben niye hediye alamadigimi anladim param az abicayci aslinda alsam cok sever cayi da o da su an bütcemi aşar
Önümüzdeki seneye sağlam para biriktiriyim bari hazirliksiz yakalandik
Sen hangi marka aldin bana yazabilir misin bi bakiyim yine da belki şartları zorlariz ahsnns
Aa simdi baktim da uygunmus aslinda. Ben demek ki pahalilarini gördüm daha önce.Ben migrostan fakirin çaycısını almıştım 4 sene olmuştur 100 küsürdü yanlış hatırlamıyorsam dur bakayım internetten
Benim aldığım buydu canım fiyatı yükseltmiştir elbet ama dediğin gibi özellikle marketlere indirimli gelebiliyorAa simdi baktim da uygunmus aslinda. Ben demek ki pahalilarini gördüm daha önce.
Cok sağ ol canim bunu da araştırayım❤
Tamam canim tesekkur ederimBenim aldığım buydu canım fiyatı yükseltmiştir elbet ama dediğin gibi özellikle marketlere indirimli gelebiliyor
Eki Görüntüle 2975260
Çok teşekkür ederim canım okulda kusmuş gittim aldım. Şimdi de hafif ateş ve yoğun burun akintisi var geçer inşallah yarınaGelmiş geçmiş olsun canım şimdi nasıl ?
Geçmiş olsunÇok teşekkür ederim canım okulda kusmuş gittim aldım. Şimdi de hafif ateş ve yoğun burun akintisi var geçer inşallah yarına
Taşınırken kornişleri takmak için çok ihtiyacımız oldu. Oradan buradan bulmaya çalıştık. İhtiyaçŞarjlı matkap harika ya
Matkap önemli tabi, bütçe ister.Ben de aldm cogunu matkap haricaslinda ihtiyacimiz var alsam iyi olurdu da simdi o kadar bütcem yok fikir konusundaki yaraticiligin konusunda seni tebrik ediyorum citayi nirvanaya çıkardın
Teşekkürler canım fikirler icin❤
Evet hayati inanc cok sever onun bi kitabi var elinde aylardir surunuyoo kitabin devam serisini alabilirim bi bakiyim sağ ol canim ❤
Eşim de her işi kendi yapmak, tamir etmek ister. Çok sever böyle şeyleri. Hatta hayalidir ileride garajlı bir evimiz olursa bir köşesini tamir köşesi yapmak. :)Yemin ederim ücretsiz izinden dönünce ilk özel gün hediye planım şarjlı matkap benim de vallahi havaya uçar çok sever böyle aletlerinin olmasını
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun
Hayaller bile aynıTaşınırken kornişleri takmak için çok ihtiyacımız oldu. Oradan buradan bulmaya çalıştık. İhtiyaç
Matkap önemli tabi, bütçe ister.Eşimin hayalini kurduğu matkap en son 3000 tlydi. Ömürlükmüş, çocuklara miras kalırmış. Seneye kadar para anca biriktiririm.
Eşim de her işi kendi yapmak, tamir etmek ister. Çok sever böyle şeyleri. Hatta hayalidir ileride garajlı bir evimiz olursa bir köşesini tamir köşesi yapmak. :)
Misafir geldi sabahtan akşamda kaldılar bakamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?