golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
AlmıyorumKızlar konudan bagimsiz size bir sey sorcam
Esime dogum gunu hediyesi alcam tshirt alcaktim ama o alındıbi erkege hediye almak ne kadar zor ya saat parfüm falan var alsam fazlalik olcak. Siz ne aliyosunuz bana bi fikir verseniz belki aklima gelmeyen bir sey yakalarım
Ahahah eşlerimiz bu konuda aynı demek ki :)) alet çantası bizde de balkondadır. Ay kemik testeresinden hiç bahsetmeyeyim alır hemen eşim. Bugün arabanın parçalarını söktü, salona çarşaf serip sabahtan akşama kadar bir şeyler yaptı durdu. En son baktığımda salonda kapı içi vardı.Hayaller bile aynıalet çantası var balkona koyuyorum buraya mı layık benim malzemelerim diye laf ediyor geçen kurban kurbanda kemikleri doğramak için kemik testeresi aldı kargoyu bi heyecanla açışı var
Aynen bi kere arabanın kapısının kilidi tutukluk yapıyordu onu söktü yapmaya çalıştıAhahah eşlerimiz bu konuda aynı demek ki :)) alet çantası bizde de balkondadır. Ay kemik testeresinden hiç bahsetmeyeyim alır hemen eşim. Bugün arabanın parçalarını söktü, salona çarşaf serip sabahtan akşama kadar bir şeyler yaptı durdu. En son baktığımda salonda kapı içi vardı.
Ahahah çok benziyorlar.Aynen bi kere arabanın kapısının kilidi tutukluk yapıyordu onu söktü yapmaya çalıştıbulaşık makinesinin açma kapama düğmesi içine kaçtı o kapağı söküp kendi düzeltti var öyle huyları
Gelmeyince merak ettimMisafir geldi sabahtan akşamda kaldılar bakamadım
Minige hayırlı sağlıklı yaşlar olsunBugün bizim evde parti vardı
Yatakları topladım
2 sepet çamaşır katladım
Ayrıntılı toz aldım
Tüm evi süpürdüm
Yerleri sildim
Tuvalet Banyoyu detaylı temizledim
Salonu süsledik kardeşimle (en zoru buydu)
Kuaföre gidip geldim
Masayı kurduk misafirleri ağırladık
Şimdi gidip kalan son kahve bulaşıklarını toplayacağım. Kendime de çay ısıtasım var ama uyutmazsa diye çekiniyorum
Bizde olay şöyle başlar o da meçbür bu pandedide oldu yapmaya çalışır olmaz biz bırak olmuyor tamirci gelsin deriz o bir inatla birgün akşamda olsa uğraşır sonuç bu olmuyor der.sanırım bu parcada kırıkmış derAhahah eşlerimiz bu konuda aynı demek ki :)) alet çantası bizde de balkondadır. Ay kemik testeresinden hiç bahsetmeyeyim alır hemen eşim. Bugün arabanın parçalarını söktü, salona çarşaf serip sabahtan akşama kadar bir şeyler yaptı durdu. En son baktığımda salonda kapı içi vardı.
Amin inşallahMinige hayırlı sağlıklı yaşlar olsun
Aboo benim de hunhara para biriktirmem lazim o kadar biriktirsem altın yaparim zaten ne hediye alcam hediye mediye yokTaşınırken kornişleri takmak için çok ihtiyacımız oldu. Oradan buradan bulmaya çalıştık. İhtiyaç
Matkap önemli tabi, bütçe ister.Eşimin hayalini kurduğu matkap en son 3000 tlydi. Ömürlükmüş, çocuklara miras kalırmış. Seneye kadar para anca biriktiririm.
Eşim de her işi kendi yapmak, tamir etmek ister. Çok sever böyle şeyleri. Hatta hayalidir ileride garajlı bir evimiz olursa bir köşesini tamir köşesi yapmak. :)
Aslinda bana da sacma geliyo da isteAlmıyorumhediye almak için ondan para alacağım kendi parasıylla ona hediye almak da saçma geliyor.
O kadar benim esim kiBizde olay şöyle başlar o da meçbür bu pandedide oldu yapmaya çalışır olmaz biz bırak olmuyor tamirci gelsin deriz o bir inatla birgün akşamda olsa uğraşır sonuç bu olmuyor der.sanırım bu parcada kırıkmış der
Aboo benim de hunhara para biriktirmem lazim o kadar biriktirsem altın yaparim zaten ne hediye alcam hediye mediye yok
Evet gercekten ihtiyac matkap. Babam da var da yillardir gercekten evladiyelik oluyo bi kere alınca onlar.
Aslinda bana da sacma geliyo da isteonun sevdigi bi pastam var olmazsa ondan yaparim o da bi hediyedir degil mdiir
O kadar benim esim kihem yapamaz hem yapamiyorum diye inat eder en son sinirlenerek perde kapanır
Hep parcalardadir problem zaten
Aaaaa bu da cok güzel bi fikir nasil düsünemedimKendine bi fiyonk tak daha iyisini bulamadım dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?