Düzenli Evimiz & Hayatımız

Almıyorum hediye almak için ondan para alacağım kendi parasıylla ona hediye almak da saçma geliyor.

Bugün bizim evde parti vardı
Yatakları topladım
2 sepet çamaşır katladım
Ayrıntılı toz aldım
Tüm evi süpürdüm
Yerleri sildim
Tuvalet Banyoyu detaylı temizledim
Salonu süsledik kardeşimle (en zoru buydu)
Kuaföre gidip geldim
Masayı kurduk misafirleri ağırladık

Şimdi gidip kalan son kahve bulaşıklarını toplayacağım. Kendime de çay ısıtasım var ama uyutmazsa diye çekiniyorum

Hayaller bile aynı alet çantası var balkona koyuyorum buraya mı layık benim malzemelerim diye laf ediyor geçen kurban kurbanda kemikleri doğramak için kemik testeresi aldı kargoyu bi heyecanla açışı var
Ahahah eşlerimiz bu konuda aynı demek ki :)) alet çantası bizde de balkondadır. Ay kemik testeresinden hiç bahsetmeyeyim alır hemen eşim. Bugün arabanın parçalarını söktü, salona çarşaf serip sabahtan akşama kadar bir şeyler yaptı durdu. En son baktığımda salonda kapı içi vardı.

Yatağı topladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı toplayıp bulaşık makinasını çalıştırdım,
Dün elimde yıkadığım birkaç parçayı yerleştirdim,
Kızımı hava almaya çıkardım gelince yıkadım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Dün yıkanan çamaşırları topladım yerlerine yerleştirdim,
Tuvaleti ve lavaboyu temizledim,
Tencereleri koyduğum dolabı düzenledim,
Bardakları ve fincanları koyduğum dolapları sildim,
Kaşıklığı silip düzenledim,
Dünkü yemeğin yanına pilav yaptım,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım,
Ocağı sildim parçaları yıkadım,
Aspiratörü silip filtresini yıkadım,
Tezgah arkasını sildim.

Kızı uyuttum. Uyanmazsa biraz kitap okuyup yatacağım.

Aynen bi kere arabanın kapısının kilidi tutukluk yapıyordu onu söktü yapmaya çalıştı bulaşık makinesinin açma kapama düğmesi içine kaçtı o kapağı söküp kendi düzeltti var öyle huyları

Ahahah çok benziyorlar. Böyle şeylerden keyif alıyorlar ne yapalım. :)

Minige hayırlı sağlıklı yaşlar olsun

Bizde olay şöyle başlar o da meçbür bu pandedide oldu yapmaya çalışır olmaz biz bırak olmuyor tamirci gelsin deriz o bir inatla birgün akşamda olsa uğraşır sonuç bu olmuyor der.sanırım bu parcada kırıkmış der

bandemi dönemi başlarında benim külüstür bulaşık Makinesi bozuldu taşınma işi olduğundan almakta istemiyoruz o dönem eve tamirci servis çağırmaktan korkuyoruz çok söylenince bu girişti her mutfağa gittiğimde elinde farklı bir parca makineda baş aşağı cevirdik bende dua ediyorum olsun diye baya kurcaladı bana seslendi gittim elinde bir parca bu nersiydi diyor neti yutube de videolaru açtım bakdık ancak öyle taktık
Sonra makineyi cevirdik düğmeye bastık ışık filanda yokdedim eskiden elektiriği vardı en azından şimdi oda yok

Aboo benim de hunhara para biriktirmem lazim o kadar biriktirsem altın yaparim zaten ne hediye alcam hediye mediye yok
Evet gercekten ihtiyac matkap. Babam da var da yillardir gercekten evladiyelik oluyo bi kere alınca onlar.
Almıyorum hediye almak için ondan para alacağım kendi parasıylla ona hediye almak da saçma geliyor.
Aslinda bana da sacma geliyo da iste onun sevdigi bi pastam var olmazsa ondan yaparim o da bi hediyedir degil mdiir
O kadar benim esim ki hem yapamaz hem yapamiyorum diye inat eder en son sinirlenerek perde kapanır

Hep parcalardadir problem zaten

Kendine bi fiyonk tak daha iyisini bulamadım dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…