Hiç erteleme yine doktoruna danış istersen ama o ağrıyı çekmebebek tedavisi yüzünden onu da öteliyorum , bu sefer de zor durumda kalıyorum canım. İkisi de kısa vadede olamıyor
çekmeye çektireceğim de yaptırma kısmı kalacak şimdi.Hiç erteleme yine doktoruna danış istersen ama o ağrıyı çekme
Evet bu soğuk dolar düşene kadar devam edecekçok soğuk canım. Hiç çıkma
Her neyse yap kuzum. Sonraya kıst oluşuyor bak onu almak diş çekimiden daha zor.çekmeye çektireceğim de yaptırma kısmı kalacak şimdi.
Harıl harıl iş yapıyor herkes Efser.Kız nerdesiniz
Bende oturup bir Allahın kulu gelirmi diye bekleyimHarıl harıl iş yapıyor herkes Efser.
Akşama koca bir listeyle gelecekler.Bende oturup bir Allahın kulu gelirmi diye bekleyim
Akşama koca bir listeyle gelecekler.En iyisi biz kenarda bekleyelim. Ben de kızımı hava aldırmaya çıkardım, uyudu uyanmasını bekliyorum parkta. Sonra eve gideceğim.
Bi dahakine kaptığım gibi geleceğim çiçeği sonra haberlere çıkıyormuşum bir ilk diye hasta çiçeği çaldıDeseydin keşke yazık o da tüm inadla yaşamak istiyor beliki
Ağrıyı halledecek kısma kadar halletsen de olur çünkü gebelikte dişler iyice kötüye gidiyor doğru dürüst tedavi uygulanmıyorbebek tedavisi yüzünden onu da öteliyorum , bu sefer de zor durumda kalıyorum canım. İkisi de kısa vadede olamıyor
Dün bizim memlekette nette bir haber vardı cuvalla atm çaldığı para kartıyla gitmişBi dahakine kaptığım gibi geleceğim çiçeği sonra haberlere çıkıyormuşum bir ilk diye hasta çiçeği çaldı
Ağrıyı halledecek kısma kadar halletsen de olur çünkü gebelikte dişler iyice kötüye gidiyor doğru dürüst tedavi uygulanmıyor
Bizi anlatıyor şarkıAklıma bu şarkı geldi
Gel bacım bizde beraber yapalım
Öyle yapacağım inşallah canımBi dahakine kaptığım gibi geleceğim çiçeği sonra haberlere çıkıyormuşum bir ilk diye hasta çiçeği çaldı
Ağrıyı halledecek kısma kadar halletsen de olur çünkü gebelikte dişler iyice kötüye gidiyor doğru dürüst tedavi uygulanmıyor
Bende düzenli yazacağım bence bu tedikliyor bak bırakınca bırakılıyor akşam 1 çöp dahi kaldırsam buraya yazayımBizi anlatıyor şarkıyatağı toplayayım da akşama yazacak bir şeyim olsun
Ya bişey diycem ama kırılma olur muSelam canlar bende evi süpürdum havalandırdim yemekleri mi de yaptım şimdi bitti isim
Dolaplar temzlenmek istiyor ama kol agrimda var bı de biraz daha dinlenmek istiyorum carsmaba günü eşim izinli yardım ederim dedi o üst dolapları silse bende altları silerim sonra odalar falan
Güya kar yağmış sabah ,6 buçukta eşimle birlikte uyandım su an da eriyorgüneş acio kapanıyor garip bı hava ama.soguk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?