- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Diyodu ya arsızım canımTeyze seni o kadar iyi anlıyorum ki
Günaydın kızlarben bugün annemlere gideceğim bi doktor işim var oğlanı oraya bırakacağım
İnşallah değildir bonuscum reglim gereğinden fazla uzadı. Daha önce de yaşamıştım böyle bir durum kist çıkmıştı yine öyle olabilirKolay gelsin gölgecim önemli bişey değildir inş
İnşallah değildir bonuscum reglim gereğinden fazla uzadı. Daha önce de yaşamıştım böyle bir durum kist çıkmıştı yine öyle olabilir
Bugün geç kalmış günaydının en geç 6 gibi yazardın yoksa iş mi yaptın ?Günaydın
Yok 3 te kalktım midem çok. Bulandı insülin ilacına başladım sanırım o yaptıBugün geç kalmış günaydının en geç 6 gibi yazardın yoksa iş mi yaptın ?
İçi göçmüş bir gençlik dahaYok 3 te kalktım midem çok. Bulandı insülin ilacına başladım sanırım o yaptı
5 geri yattım uyumuşum eşimin gittiğini dahi görmedim
Gözümü bizim zıpır oğlanın keko şarkılarıyla açtımfonda azer bülbül vardı
Bizden Beethoven çıkmazİçi göçmüş bir gençlik daha
Deme öyle yaYok 3 te kalktım midem çok. Bulandı insülin ilacına başladım sanırım o yaptı
5 geri yattım uyumuşum eşimin gittiğini dahi görmedim
Gözümü bizim zıpır oğlanın keko şarkılarıyla açtımfonda azer bülbül vardı
Bende dinliyorum müslüm gürses vb arda eserse o olurda azer bülbülde biraz tam dibi yanıDeme öyle yaben de dinliyorum geçen İbrahim Erkal’a sardım eşim tam Erzurum’lu oldun daha diyor . Komşulara ses gidiyorsa kim bu berduş diyorlardır yarım olarak başlasaydın bari canım ara verdiğin için alışana kadar bulantı yapar zannedersem
Müslüm, Azer, Selami Şahin, Ferdi...Bende dinliyorum müslüm gürses vb arda eserse o olurda azer bülbülde biraz tam dibi yanı
Zaten kapat ses gidecek tatil bugün diye onalarda dinlesin açılsınlar bak sen de açıldın diyor
Azeri dinleyemiyorum o sesini titrediği zaman bir tuaf oluyorumMüslüm, Azer, Selami Şahin, Ferdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?