- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
O da iyiymişBüyük kızda benim gibi her tür dinler
O da urfa sıla gecesiyle uyandırırdı
Herşeyi dinlerim çok karışığım o konuda yeterki gönlümün teline tokunsunO da iyiymiştürkü de çok dinlerim türkü, slow, arabesk ben genelde bu üçünü dinlerim
Aynen canım günlük rutinin aksamıyordur bence detaya mı giremiyorsun ? valla ben salamıyorum bulduğum fırsatta yemek çamaşır bulaşık ortalık toplama vs hallediyorum yani günlük rutin tamam oluyor bi şekilde dip köşe detaylı giremiyorum belki 15 tatilde annem ve kızkardeşim gelip kalır öyle olursa bebeyi anneme satıp dolap vs içlerine girerimKızlar birnirimizmi tetikleyelim bir şey yapalım
Ben hepten saldım
Bu halsızlığımde rolü var ama olsun ben eski günlerimi istiyorum
Bu ara yatakları dahi düzenli toplayamadımAynen canım günlük rutinin aksamıyordur bence detaya mı giremiyorsun ? valla ben salamıyorum bulduğum fırsatta yemek çamaşır bulaşık ortalık toplama vs hallediyorum yani günlük rutin tamam oluyor bi şekilde dip köşe detaylı giremiyorum belki 15 tatilde annem ve kızkardeşim gelip kalır öyle olursa bebeyi anneme satıp dolap vs içlerine girerim
Martta güzel olur hem bahar hem Ramazan öncesi detaylı hallolmuş olur ben ani gelen olur eder diye yatakları topluyorum her gün oturma odası ve mutfağı düzenli tutmaya çalışıyorum tüm evi süpüremesem de bu iki odayı süpürmeye çalışıyorumBu ara yatakları dahi düzenli toplayamadım
Yardımcıyıda erteliyip duruyorum yok yağmur yağdı yok emeliyatım diye diye @
Dolap içleri mart gibi düşündüm çok kirlenen yerler günlükte olda yapılıyor bizim burda yol çalışması var bitene kadar tekrar tekrar kirlenecek
Çıkar çıkar bi yapıldı mı biter inşallahBu toz 13 kata çıkıyor
Hep beraber yaparız inşallahMartta güzel olur hem bahar hem Ramazan öncesi detaylı hallolmuş olur ben ani gelen olur eder diye yatakları topluyorum her gün oturma odası ve mutfağı düzenli tutmaya çalışıyorum tüm evi süpüremesem de bu iki odayı süpürmeye çalışıyorum
Kim ney, nasıl, ne alakası var kardeşim
Odaklan ve yaz harfiyen yapmazsam adiyimKim ney, nasıl, ne alakası var kardeşim
Ben bu odak olayını merak ettimOdaklan ve yaz harfiyen yapmazsam adiyim
Yürek yedim hamdolsun
Ben bu odak olayını metak ettim
Kenardan bakıyorum ne oluyor diye
İçimde azer bülül kelebekleri varken miOdak yazıp aratmış olmalıydın halbusi hep arabesk yüzünden
Herkes kendine uygun olan kısımları yapabilir, ben fikir olsun diye madde madde yazdım.
Süremiz bir hafta.
Kolay gelsin hepimize
Odak noktası mutfak maddeleri :
Dolaplar iç dış silinip düzenlenecek
Dolabın en üstü silinecek
Kullanılmayan eşyalar elden çıkarılacak
Kırık, çatlak ne varsa atılacak
Buzdolabı iç dış silinecek
Kiler dolabı varsa silinip düzenlenecek
Bakliyat kavanozları düzenlenecek
Baharat koyulan yer temizlenecek
Camı silinecek
Perdeleri yıkanacak
Fayansları silinecek
Avizesi silinecek
Kapısı silinecek
Peteği silinecek
Kombisi silinecek
Beyaz eşyalar çekilip altları silinecek
Beyaz eşyaların, fırının içi dışı temizlenecek
Masa, sandalyeler, oturma alanları temizlenecek
Halısı silinecek veya yıkamaya gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?