Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yatakları topladım
Kahvaltıdan sonra mutfağı topladım
Bulaşık makinasını boşalttım
Yenilerini yerleştirdim
Ocağı cifledim
2 tane çaydanlık cifledim
Elde yıkanacakları yıkadım
Çamaşırları topladım
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım

Şimdi diğer işleri yapmaya gidicem

1 yedek parca düşürdüm apantisit bedenime tutunamadı
Sonra topalanma süreci arkasından taşınma süreci her süreç bir kilo olarak döndü

1 yedek parca düşürdüm apantisit bedenime tutunamadı
Sonra topalanma süreci arkasından taşınma süreci her süreç bir kilo olarak döndü
Hayırlısı canım inşallah bu sefer koruma süreci daha kolay olur.

Süpürgem senin bebek küçük bahanen de var .
Toparliycaz inşallah
Ruhen ve bedenen bir hazır olalım.

Canlar günaydın bu konu sizler için ❤

Thread 'JES'ten Kadınlar Kulübündeki ailesine.. ❤' JES'ten Kadınlar Kulübündeki ailesine.. ❤
Aldığın karara saygı duyuyorum sen böyle bir karar aldıysan bu şekilde duyurmak istediysen
Senin kararın.
Önemli olan sağlıkla sıhatle bebeğini kucağına alman
Ailenize katılan deli kanlıya hayatı boyunca annesi babasıyla bereber sağlık sihat mutluluk şans bir ömür boyu peşinde olsun...
Tebrikler.

Selam hanımlar ayy temzlk yapayim dedim ama dün biraz ağrı yaşadım biraz üşüdüm sanırım binkac gün daha cesaret edemicem sanırım balkon camları ve mutfak orta deerece evi süpürüp çamaşır yikayop yemek yapabiliyorum sadece
Ben 2 güne toplarım demiştim kendimi ama öyle olmadı bakalm doktora da gidicem ama ocağa şarkcak sanırım
İçimden o aşk heliyor ama kasıklarım izin vermiyor birden çok polip alındı 8/10 cm Aras patoloji sonucuna yazmışlar sanırım ondan dolayı yaralargec kapanıyor

Müslüm, Azer, Selami Şahin, Ferdi...
Ayy Ferdi Tayfur hiç sevmem , Azer de sevmem ama Müslüm gürses'in bazı parçaları iyi.Eşim nefret eder ama bi kaç şarkılarda sıkıntı var sözlerde söylenmemesi gereken şeyler.Bu arabesk müziklerde çok oluyo özellikle isyan kelimeleri.

Aynı benim kafa biri gelir diye hep toplu tutmaya çalışıyorum tabi ki beni geriyo böyle olması da .Bazen uzak olmayı isterdim diyorum.

@UcanSupurge diyet yapacaz mi kardeş kilo almaya devamke oldu resmen 72.6 dan selamlar 66 idim geçen yılbaşında
Ya benim hiç kilo problemim olmadı kızlar Allah kolaylık versin size sürekli diyet zor iş.Heleki yemek yemeyi çok severim.Cidden herşeyi yerim ama hiç kilo almam Bünyeden dolayı bence hep fit olmak zorunda mıyım arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…