- 12 Haziran 2019
- 19.769
- 121.940
- 598
- 37
Aha kızgınımı da buraya koyuyorumCanlar günaydın bu konu sizler için ❤
Thread 'JES'ten Kadınlar Kulübündeki ailesine.. ❤' JES'ten Kadınlar Kulübündeki ailesine.. ❤
1 yedek parca düşürdümapantisit bedenime tutunamadı
Sonra topalanma süreci arkasından taşınma süreci her süreç bir kilo olarak döndü
Hayırlısı canım1 yedek parca düşürdümapantisit bedenime tutunamadı
Sonra topalanma süreci arkasından taşınma süreci her süreç bir kilo olarak döndü
Süpürgem senin bebek küçük bahanen de var .Yine de çok değil canım 2 ay sıkı tutsan hiç bir şeyin kalmaz ben tam motive olamıyorum bi ileri iki geri üstüne koymadığıma seviniyorum
4 sene geçmiş canım metabolizma değişti pandemi girdi araya hepimiz sağlam yedik o sıra Allah affetsin
Ben de bir motive olsam güzel veririm de onu yapamıyorum maalesef arası yok benim de çok güzel alıyorum da verebiliyorum da
Aldığın karara saygı duyuyorum sen böyle bir karar aldıysan bu şekilde duyurmak istediysenCanlar günaydın bu konu sizler için ❤
Thread 'JES'ten Kadınlar Kulübündeki ailesine.. ❤' JES'ten Kadınlar Kulübündeki ailesine.. ❤
Ben gelemeyişlerinde bebek tedavisinde olduğunu düşünmüştüm ama bebek varmış zaten. Tekrar hayırlı olsun jesimCanlar günaydın bu konu sizler için ❤
Bir bucuk ay önce bebekle korona olup hastanede mi yattıBen gelemeyişlerinde bebek tedavisinde olduğunu düşünmüştüm ama bebek varmış zaten. Tekrar hayırlı olsun jesim
Ayy evet o zamanlar eşi koronaydı olabilir.Bir bucuk ay önce bebekle korona olup hastanede mi yattı
Ayy Ferdi Tayfur hiç sevmem , Azer de sevmemMüslüm, Azer, Selami Şahin, Ferdi...
Aynı benim kafaMartta güzel olur hem bahar hem Ramazan öncesi detaylı hallolmuş olur ben ani gelen olur eder diye yatakları topluyorum her gün oturma odası ve mutfağı düzenli tutmaya çalışıyorum tüm evi süpüremesem de bu iki odayı süpürmeye çalışıyorum
Hayırlı olsun jes. Şaşırdım. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Canlar günaydın bu konu sizler için ❤
Ya benim hiç kilo problemim olmadı kızlar Allah kolaylık versin size sürekli diyet zor iş.Heleki yemek yemeyi çok severim.Cidden herşeyi yerim ama hiç kilo almam@UcanSupurge diyet yapacaz mi kardeş kilo almaya devamke oldu resmen72.6 dan selamlar 66 idim geçen yılbaşında
Tesekkur ederimGeçmiş olsun.
TesekkurlerGeçmiş olsun
Böğün hiç totom ev görmedi, ordan oraya gittim. Hala da önce düğüne, sonra ablama, yatmaya da anneme geçeceğimGel bu akşam kürsü başına gidek
Ne güzel otururduk işteBöğün hiç totom ev görmedi, ordan oraya gittim. Hala da önce düğüne, sonra ablama, yatmaya da anneme geçeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?