Sağlık önemli, kolay gelsin diyetinde canımTeklemeye başladım Nego
Bir haftadır kalbim çarpıyor
İstediğim an dönerim ben fit halimeYaa bilmiyordum yakilon kaç ki seni nedense çok fit hayal ediyorum profildeki havalı hatundan kaynaklı sanırsam
Sağol bir tanemSağlık önemli, kolay gelsin diyetinde canım
Arada bişey olmuş da ne olmuşİstediğim an dönerim ben fit halime
Ama arsızım fenomen teyzenin dediği gibi koruyamıyorum
97.3 bugün itibariyle
382 gün önce 22.5 kg daha zayıfmışım
1 yedek parca düşürdümArada bişey olmuş da ne olmuşhayırlısı olsun tabi hayırlı olsun sağlıklı beslenme maceram canım
Oy efserim epey almışsın sende ama başladın mı halledersin senİstediğim an dönerim ben fit halime
Ama arsızım fenomen teyzenin dediği gibi koruyamıyorum
97.3 bugün itibariyle
382 gün önce 22.5 kg daha zayıfmışım
Ne günlerdi beeeeOy efserim epey almışsın sende ama başladın mı halledersin sen
22 aralık 2017 kiloma bak
Beni artık ikiside korkutuyor. İlk uzun süreli diyetim o dönem olmuştu. Zordu ya 18 ay diyet tamNe günlerdi beeee
Vermekten korkmuyorum o süreci seviyorum bedenim temizleniyor gibi geliyor her seferinde
Beni korkutan geri almak
Sağlık için yapalımBeni artık ikiside korkutuyor. İlk uzun süreli diyetim o dönem olmuştu. Zordu ya 18 ay diyet tam
Yine de çok değil canım 2 ay sıkı tutsan hiç bir şeyin kalmaz ben tam motive olamıyorum bi ileri iki geri üstüne koymadığıma seviniyorumU UcanSupurge diyet yapacaz mi kardeş kilo almaya devamke oldu resmen72.6 dan selamlar 66 idim geçen yılbaşında
4 sene geçmiş canım metabolizma değişti pandemi girdi araya hepimiz sağlam yedik o sıra Allah affetsinOy efserim epey almışsın sende ama başladın mı halledersin sen
22 aralık 2017 kiloma bak
Ben de bir motive olsam güzel veririm de onu yapamıyorum maalesef arası yok benim de çok güzel alıyorum da verebiliyorum daNe günlerdi beeee
Vermekten korkmuyorum o süreci seviyorum bedenim temizleniyor gibi geliyor her seferinde
Beni korkutan geri almak
Eşim uykudan yeni teşrif etti kahvaltısını yapsın bebeyi satıp ben de iş yapayımÇok durdum gideyim işler kaldı buraya bakarken
Senin emzirme sürecin var kuzum yediklerine dikkat et sadece bebek bir ek gıdaya geçsin o zamana kadar motuvasyonunda toplanır inşallahYine de çok değil canım 2 ay sıkı tutsan hiç bir şeyin kalmaz ben tam motive olamıyorum bi ileri iki geri üstüne koymadığıma seviniyorum
4 sene geçmiş canım metabolizma değişti pandemi girdi araya hepimiz sağlam yedik o sıra Allah affetsin
Ben de bir motive olsam güzel veririm de onu yapamıyorum maalesef arası yok benim de çok güzel alıyorum da verebiliyorum da
Bende kalkıyorum artık yerterEşim uykudan yeni teşrif etti kahvaltısını yapsın bebeyi satıp ben de iş yapayım
İnşallah ya hadi kolay gelsin canım ben de bir bardak çay içeyim herüf kahvaltı edene kadar sonra başlasın temizlikSenin emzirme sürecin var kuzum yediklerine dikkat et sadece bebek bir ek gıdaya geçsin o zamana kadar motuvasyonunda toplanır inşallah
Azar bülülden sonra küçük kız müzik zevkine hızlı bir geçiş yaptımİnşallah ya hadi kolay gelsin canım ben de bir bardak çay içeyim herüf kahvaltı edene kadar sonra başlasın temizlik
Gel bu akşam kürsü başına gidekEyi öğlenler cankuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?