Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yaa bilmiyordum ya kilon kaç ki seni nedense çok fit hayal ediyorum profildeki havalı hatundan kaynaklı sanırsam
İstediğim an dönerim ben fit halime
Ama arsızım fenomen teyzenin dediği gibi koruyamıyorum
97.3 bugün itibariyle
382 gün önce 22.5 kg daha zayıfmışım

97.3 bugün itibariyle
Arada bişey olmuş da ne olmuş hayırlısı olsun tabi hayırlı olsun sağlıklı beslenme maceram canım

97.3 bugün itibariyle
Oy efserim epey almışsın sende ama başladın mı halledersin sen
22 aralık 2017 kiloma bak

Eklentiler

• 2021-12-25 12.07.50.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 22
Beni artık ikiside korkutuyor. İlk uzun süreli diyetim o dönem olmuştu. Zordu ya 18 ay diyet tam
Sağlık için yapalım
Diyet ve Yarışmak bir yerde motivasyon kaynağı bir yerden sonra piskolojik savaş dönüşüyor kendi adıma söyleyeyim bunun Dengesini içimde cözemedim geri başa sarıyorum
Bu sefer şu bir haftadır bedenim sinyal veriyor artık benide zorladığını anlıyorum tamamen sağlık için
Diyetisyenlere gitip aynı teraneleri dinlemek istemiyorum sağolsunlar öğrentiklerimle bana da diploma versinler artık
Yok niye aldın demeleri yok mu elinin körü diye aldım diyesim var

U UcanSupurge diyet yapacaz mi kardeş kilo almaya devamke oldu resmen 72.6 dan selamlar 66 idim geçen yılbaşında
Yine de çok değil canım 2 ay sıkı tutsan hiç bir şeyin kalmaz ben tam motive olamıyorum bi ileri iki geri üstüne koymadığıma seviniyorum
Oy efserim epey almışsın sende ama başladın mı halledersin sen
22 aralık 2017 kiloma bak
4 sene geçmiş canım metabolizma değişti pandemi girdi araya hepimiz sağlam yedik o sıra Allah affetsin
Ne günlerdi beeee
Vermekten korkmuyorum o süreci seviyorum bedenim temizleniyor gibi geliyor her seferinde
Beni korkutan geri almak
Ben de bir motive olsam güzel veririm de onu yapamıyorum maalesef arası yok benim de çok güzel alıyorum da verebiliyorum da

Senin emzirme sürecin var kuzum yediklerine dikkat et sadece bebek bir ek gıdaya geçsin o zamana kadar motuvasyonunda toplanır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…