- 26 Mart 2018
- 28.488
- 128.101
- 598
Çocuk olmayınca ev dağılmıyor, kirlenmiyor canım. Evde evi kirletecek kimse yok. Eşimde kanepeye zamkla yapışmışOlum yok mu evi dağınık olan kimlerrrrrr kimlerle yanyana burda yaa
Nego kim çok muhterem bir zat galiba
Diğer dizideki sevgilisinden kapmış koronayıYargı yok bugün ve öbür haftabaşrol kız korona olmuş.
Başrol oyuncusu da erkek olan bir paylaşım yapmış sinirime dokundu izlemiycem daha
Bugün yeni bölüm yok ki
Duydun teyon maraton dedi hemen koşup geldinNego kim çok muhterem bir zat galiba
Ayaklı magazin gibiyizDiğer dizideki sevgilisinden kapmış koronayı
Magazinden ben nasıl geri kalmışım yaDiğer dizideki sevgilisinden kapmış koronayı
Yargı yok bugün ve öbür haftabaşrol kız korona olmuş.
Başrol oyuncusu da erkek olan bir paylaşım yapmış sinirime dokundu izlemiycem daha
Diğer dizideki sevgilisinden kapmış koronayı
Ayaklı magazin gibiyizsevgilisi kim bilmiyorum ama hoş kız
Seviyormuş gibi görünüp böyleÖyle olur kendileri
Ben varım yapalım yarın maratonOlum yok mu evi dağınık olan kimlerrrrrr kimlerle yanyana burda yaa
Tuz ruhu döküp kazı onuÇocuk olmayınca ev dağılmıyor, kirlenmiyor canım. Evde evi kirletecek kimse yok. Eşimde kanepeye zamkla yapışmış
Seviyormuş gibi görünüp böyleolanlardan yılmış o zat
Ben varım yapalım yarın maraton
Ben de katlayabilirsem çamaşır katlıcam oğlan uyuyuncaBenim hayatta kalmam için akşamdan bi tur dönmem lazım
Boynuzları ile birlikte benden uzak olsunlar puh puhBi alıcı gözüynen baksana o boynuzları sarı yada gümüş yaptık mı bambaşka bi havası olur bunun
Ne yaptın acabaaa bütün günBenim hayatta kalmam için akşamdan bi tur dönmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?