- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Kuzum bakıcıya güvenemem yani kızımda ilk yıl kayınvalidem geldi baktı sağolsun ikinci sene kapı komşum bakarım dedi üstelik kendi teklif etti tanıdığım biri olduğu için sevindim hatta okulun açılmasına 3 gün kala bakamayacağım deyip çekildi ortada kaldık 1 buçuk yaşında kreşe vermek durumunda kaldık bu yüzden o zorlukları yaşadığımız için (hem çocuğun hem bizim açıdan) evde olmam daha iyi olur diye düşünüyoruzİyi düşünmüşsün canım. Zaten bakıcı vs o da masraflı. En azından çocuklar seninle büyür
Ne oldi?Çok sinirim çok sinir
Bunu duymam iyi oldu. 2. De bende fena oldum.Ben cuma günü oldum canım. 2.de daha kötü olmuştum. Bunda daha hafif geçiyor
Eşimle beraber olucaz kız bana kalsa bugün yarın der ötelerimEşinin izin alma şansı var mı o gün ? Veya bir yakınınız gelse
Eşim görüşmek istemediği yigeniyle beni muhatap etti banane.Ne oldi?
Hakkaten başını döndürmüşler al gayfeni seyret aman boş ver onların sorunuEşim görüşmek istemediği yigeniyle beni muhatap etti banane.
Yukarı çıkıyorum diyor o telefonda banyoda de diyordedim
Kızda Çıkıyorum dedi ben banyoya giriyorum dedi sap gibi kaldım ne diyeceğimi şaşırdım
O zaman yan etki olmaz inşallah diyip dua seansına başlayalımBunu duymam iyi oldu. 2. De bende fena oldum.
Eşimle beraber olucaz kız bana kalsa bugün yarın der ötelerim
O kesin yaO zaman yan etki olmaz inşallah diyip dua seansına başlayalımkocaların canı tatlıdır senden önce devrilip yatar kesin
Akıllı kadınsın ben içimden söve söve kalkmıştım kesinO kesin yabir kere kör kütük girip olmuştum. Bununda burnu akıyor sadece aman ne nazlandı. Baktı umursamıyorum kalktı yataktan
Büyük balkonu hala silmisti yeni takildiya silinmesi lazımdiBenim de kötüler, görünen kısımları sileceğim bir ara
Bende sıkıntı olmadı.3 biontec oldum.3. Doz aşı randevusu aldım kızlar. Ama bazılarında çok halsizlik ve uyku yapmış. Çocuga bakamam öyle olursam ne etsem bilemedşm.
Ne zaman kalkacaksın, hadi Teyo ile bir maraton yapTabiki ellemedim çocukları doyurdum çay içiyorım
Teyo temiz salonları süpürüyor ona erişemem erenlerNe zaman kalkacaksın, hadi Teyo ile bir maraton yap
He valla temizdiTeyo temiz salonları süpürüyor ona erişemem erenler
Yargı yok bugün ve öbür hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?