Aynen çoçukların okul kiyafetiBütün gün yoktum şimdi evdeyim bi taraflarım tutuştu maratonu?
Süpürmüşüm toplamışım bulaşık makinesini yerleştirmişim. Makineye Havluları atmışım. Soda keyfi yapıyorum ayıptır söylemesiBütün gün yoktum şimdi evdeyim bi taraflarım tutuştu maratonu?
DeğilsinBir ben mi yani bir başıma
Ben atıyorum peteğin yanına ser bir günde kururKızlar merhaba. Çocukların montlarını makineye atan var mı. Atsam kurur mu kaç günde kurur kararsız kaldım. Tecrübenizi sormak istedim
Ben de şimdi mutfağa girisecegim 8 e kadar bitirmem gerek hepsiniBir ben mi yani bir başıma
Ben cuma günü oldum canım. 2.de daha kötü olmuştum. Bunda daha hafif geçiyor3. Doz aşı randevusu aldım kızlar. Ama bazılarında çok halsizlik ve uyku yapmış. Çocuga bakamam öyle olursam ne etsem bilemedşm.
Eşinin izin alma şansı var mı o gün ? Veya bir yakınınız gelse3. Doz aşı randevusu aldım kızlar. Ama bazılarında çok halsizlik ve uyku yapmış. Çocuga bakamam öyle olursam ne etsem bilemedşm.
Bi dünya iş yaptım hala bitmedi toz alma yarım kaldı ve tuvalet banyo yıkanmadı bebeyi uyutursam sana eşlik ederim de benim onu uyutmam 9u bulur muhtemelen yarına kalacakBir ben mi yani bir başıma
İşe ne zaman başlayacaksın canım. Belki sormuştum, ama unuttumBi dünya iş yaptım hala bitmedi toz alma yarım kaldı ve tuvalet banyo yıkanmadı bebeyi uyutursam sana eşlik ederim de benim onu uyutmam 9u bulur muhtemelen yarına kalacak
Benim de kötüler, görünen kısımları sileceğim bir araYarın balkon camlarını silsem olur aslında en azından bir gün sonra yağmur yağaraynen ya yarın yemek işinden sonra iki balkon camlarını temizliyim sadece o çıksın aradan
Ocağın 7sinde bitiyor iznim canım peşine ücretsiz izin alacağım başlamayacağım yani biraz çocukları büyüteyim istiyorum kızımda borcumuz vardı çalışmak durumundaydım da şimdi eşim idare edebilirİşe ne zaman başlayacaksın canım. Belki sormuştum, ama unuttum
İyi düşünmüşsün canım. Zaten bakıcı vs o da masraflı. En azından çocuklar seninle büyürOcağın 7sinde bitiyor iznim canım peşine ücretsiz izin alacağım başlamayacağım yani biraz çocukları büyüteyim istiyorum kızımda borcumuz vardı çalışmak durumundaydım da şimdi eşim idare edebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?