Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bütün gün yoktum şimdi evdeyim bi taraflarım tutuştu maratonu?
Süpürmüşüm toplamışım bulaşık makinesini yerleştirmişim. Makineye Havluları atmışım. Soda keyfi yapıyorum ayıptır söylemesi

Selam canlar evet iş yapınca hafif sancı oluyor ama yapmak zorundayım yarın yemek ve kara lahana işim var
Ama salı günü mutfağı dip köşe yapmam lazım gelmek isteyenler olcak evi temzlemem lazım balkon camlari balkonlar vs ama hepsini bı güne yayamam sanırım salı günü mutfak ve salon salon balkonu ancak biter sanırım büyük çünkü ve çok cam var yüksek de
Dolapları iç dış vs hepsini yapmam lazım bakalm yağmur falan artık şansıma olursa bu güzel havalar da yapamadım sağlıktan dolayı bakalm

İşe ne zaman başlayacaksın canım. Belki sormuştum, ama unuttum
Ocağın 7sinde bitiyor iznim canım peşine ücretsiz izin alacağım başlamayacağım yani biraz çocukları büyüteyim istiyorum kızımda borcumuz vardı çalışmak durumundaydım da şimdi eşim idare edebilir

İyi düşünmüşsün canım. Zaten bakıcı vs o da masraflı. En azından çocuklar seninle büyür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…