Ayy çok batırır o tabiKombinin filtresini temizlemişdedim bari halıyı kaldıraydın
Temizledim halıyı da yılafım da bu havada kururmu bilmiyom kokmasa iyiAyy çok batırır o tabi
Bingo konsantrelerde kalıcı. Fiyat da aynı yumoşlaGünaydıınnn
Yumoş hanımmeli kullandım negocum çok severimBingo aklımda onu çok duydum denemem lazım Sana sponsor olursa beni de unutma be hacı
Puhh hani maratona çıkmıştık ya bizEvet evetkizla cizgi film izlerken icim gecmis :/
Başganım ben marotonu bile aştımPuhh hani maratona çıkmıştık ya biz
İzinli misin?Çocuklara kahvaltı yaptırdım
Sofrayı mutfağı topladım
Odaları dolaşıp dağınıklık topladım.
Çocuğa ödev yaptırdım.
Toz aldım. Dinleniyorum biraz.
... Yapacağım bişeyler daha. Çay içmem bitsin ocağı silip çaydanlık parlatayım. Çöpleri atıp alışveriş yapmam lazım.
Eline sağlık ❤ makineye atıyolar oyuncakları hiç denemedim ama nasıl olur bilemedimÇocuk odasıda tamam, öyle ayrıntılı yapmadım ama yatak dolap altlarını süpürdüm sildim, birde lego vs tarzı bir dünya oyuncak yıkadım
Puhh hani maratona çıkmıştık ya biz
Kızın kursu vardı ben saati unutum geldi yemek yok allahtan herşey hazırdı hemen yaptım mutfakğın eski halinden eser kalmadıEşim dün erken geldi yemeği bugün daha erkene hazır edim dedim.
Noldu bugün daha erken geldi.
Sağolsun.
Vernel taze gül kullanıyorum, kokusu çok güzelTamam onu da deneyim:)
Ben yumoşu en son 17 liradan baya stoklamıştım keşke hiç bitmese
Vernel ile yıldızım bi türlü barışmadı:)Vernel taze gül kullanıyorum, kokusu çok güzelABC'nin de pembe olanını kullanmıştım, o da güzel
İspikçi öğrencisin yaniBaşganım ben marotonu bile aştımtembel öğrwnci değilin
Düşer ya aralardan olmaz ondaEline sağlık ❤ makineye atıyolar oyuncakları hiç denemedim ama nasıl olur bilemedim
Merhabalar
Ben de katılabilir miyim?Bu ara çok saldım gitti, artık toparlanma vakti
Hoşgeldin aramızaBeni de ekleyebilir misiinnn?Aktifim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?