Evet başağrısı, ateş, vucut ağrısı, kusma, iştahsızlık var. Heryerim ağrıyor ya. Dayak yemiş gibiyim.Şiddetli baş ağrısı ve ateş mi oldu? Geçen ay bizde olduk ya infulanzaymış yani meğer o salgın varmış yeni öğrendik. Çok ağır geçmişti zaten. Bende maske taktım evde ama banada geçmişti yalnız eşim o kadar hafif atlattı ki, üç doz aşı yüzünden dedi eşim ama bilemiyorum.
Çok geçmiş olsun 4-5 gün sonra rahatlıyorsun. Aferin ve ibufurofen içtim ben dönüşümlü. Çocuklar ve eşim antibiyotik de kullanmıştı.
Eşimle ilgili negom. Bazı davranışlarını yanlış anladım alınganlık yaptım. İçimde biriktirince de herşey sinirlendirir olduNeye sinirlendin
Ah keşke sihirli olsaymışımSinirliyi sihirli diye okudum
Cuma günüNe zaman gidiyor gönlünün efendisi ?
Ağlayarak iş yapmak mı istiyorsun? Emin misin bebişimAllahım şu kullun sinirliyken iş yapıyor ben niye yapamıyorum hatta sevinçlikende yapamıyorum
Bunun kafasından istiyorum
Bir şey kalmamış Allah’a şükürCuma günü
Günaydın, sağlıklı, huzurlu güzel haberler alacağımız bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 2978122
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@BereliPenguen
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@Sifayildizi
@N u r
@Ysf42
@Mikan
@A R Y A
Ben öyle iş yapmış olsam şimdi evi yalayıp yutmuştum ben sinirden kitlenirim o daha çok eziyet en azından bu kadar yakkıt boşa gitmesin demiEşimle ilgili negom. Bazı davranışlarını yanlış anladım alınganlık yaptım. İçimde biriktirince de herşey sinirlendirir oldudün konuşup düzelttik ama.
Ah keşke sihirli olsaymışım
Cuma günü
Ağlayarak iş yapmak mı istiyorsun? Emin misin bebişim
Yok guzum bu renkte olan hibisküs. Bamya çiçeği diye de geçiyorBonus un çayından bu hatmi çiçeği ben de kendimi iyi geliştirdim he sayenizde hatmi çiçeğini bile biliyorum oysa bizim köyde bi adı yok onun burnumuza yapıştırıp horoz ibiği yapardık çocukken
Ben öğün olarak tam yiyordum ayranlaBi dilim yedim onurumla
Yine mi bilemedimYok guzum bu renkte olan hibisküs. Bamya çiçeği diye de geçiyor
Ah yaa dr gitmişmiydinEvet başağrısı, ateş, vucut ağrısı, kusma, iştahsızlık var. Heryerim ağrıyor ya. Dayak yemiş gibiyim.
Hibuskus olmasın oBonus un çayından bu hatmi çiçeği ben de kendimi iyi geliştirdim he sayenizde hatmi çiçeğini bile biliyorum oysa bizim köyde bi adı yok onun burnumuza yapıştırıp horoz ibiği yapardık çocukken
Efser alışabildin mi diyete beni de alıştırsana hayrına yoksa C Capanin Gururu Teyom ın totemi tutacak beden gördüğü kiloyu unutmaz diyiBen öğün olarak tam yiyordum ayranla
Öyleymiş ya benim o sıklamen miydi o çiçek kötü oldu ya ne etcez onu yapraklar hep sarardı arada bi iki yeşil var çiçekler duruyor kimisi döküldü haftada bir suluyorum serin yerde birazdan fotoğraf atayımHibuskus olmasın o
1223533211 başladığım için ben bunların yaşanabilen sorun olarak hayatımda monte ettim artıkEfser alışabildin mi diyete beni de alıştırsana hayrına yoksa C Capanin Gururu Teyom ın totemi tutacak beden gördüğü kiloyu unutmaz diyi
Ay ne güzel ya ben cırılana kadar yemedikçe açmışım gibi hissediyorum1223533211 başladığım için ben bunların yaşanabilen sorun olarak hayatımda monte ettim artık
Kendini korkutma diyet diye başlama sağlıklı yaşam olarak beynini şimdiden kıtlığa sokma
Aman sıkma canını benim kv altta da ne oldu, bir çorba getirmedi. Çocukları iyi ettim ben hasta oldum yine yatamadım, kim yapacaktı yemeği çamaşırı..Kimseden faayda yok.
Yav senin şiveye gurbanAy ne güzel ya ben cırılana kadar yemedikçe açmışım gibi hissediyorum
Takıl bize kurtul bu huyundanSelam kızlar, kendinden çok rahatsız olduğum bir konu var lütfen yardımcı olun bana. Konu erteleme konusu. Her şeyi erteliyorum, yapacağım işleri, temizliği...
Ertelediğim için sıkışıyor ve yarın yamalak oluyor. Üzerimde inanılmaz bir tembellik var, ama depresyon gibi değil neşem yerinde. Bu durum fazlasıyla moralimi bozuyor, evim tertemiz olunca çok mutlu oluyorum ama temizlemek için hiçbir şey yapmıyorum. Nasıl aşacağım bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?