Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet başağrısı, ateş, vucut ağrısı, kusma, iştahsızlık var. Heryerim ağrıyor ya. Dayak yemiş gibiyim.

Neye sinirlendin
Eşimle ilgili negom. Bazı davranışlarını yanlış anladım alınganlık yaptım. İçimde biriktirince de herşey sinirlendirir oldu dün konuşup düzelttik ama.
Sinirliyi sihirli diye okudum
Ah keşke sihirli olsaymışım
Ne zaman gidiyor gönlünün efendisi ?
Cuma günü
Allahım şu kullun sinirliyken iş yapıyor ben niye yapamıyorum hatta sevinçlikende yapamıyorum
Bunun kafasından istiyorum
Ağlayarak iş yapmak mı istiyorsun? Emin misin bebişim

Bonus un çayından bu hatmi çiçeği ben de kendimi iyi geliştirdim he sayenizde hatmi çiçeğini bile biliyorum oysa bizim köyde bi adı yok onun burnumuza yapıştırıp horoz ibiği yapardık çocukken

Ben öyle iş yapmış olsam şimdi evi yalayıp yutmuştum ben sinirden kitlenirim o daha çok eziyet en azından bu kadar yakkıt boşa gitmesin demi ablam eltim öyle sinirle iş yaptığım zaman en azından vakkit geçiyor derler

Yok guzum bu renkte olan hibisküs. Bamya çiçeği diye de geçiyor

Hibuskus olmasın o

Efser alışabildin mi diyete beni de alıştırsana hayrına yoksa C Capanin Gururu Teyom ın totemi tutacak beden gördüğü kiloyu unutmaz diyi
1223533211 başladığım için ben bunların yaşanabilen sorun olarak hayatımda monte ettim artık

Kendini korkutma diyet diye başlama sağlıklı yaşam olarak beynini şimdiden kıtlığa sokma

1223533211 başladığım için ben bunların yaşanabilen sorun olarak hayatımda monte ettim artık

Kendini korkutma diyet diye başlama sağlıklı yaşam olarak beynini şimdiden kıtlığa sokma
Ay ne güzel ya ben cırılana kadar yemedikçe açmışım gibi hissediyorum

Takıl bize kurtul bu huyundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…