Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aslında çok bogazına düşkün biri değilim
Beni bozan diyet pskolojisi belli bir seviyeye geldimi sanki yarın kıtlık olcak yemelisin dürtüsü oluşuyor
Hem boğazıma düşkünüm hem hep kıtlık varmış psikolojisindeyim millet iki kare bitter yer ben paketi açmışsam o paketi bitirecem illa

Hem boğazıma düşkünüm hem hep kıtlık varmış psikolojisindeyim millet iki kare bitter yer ben paketi açmışsam o paketi bitirecem illa
Onu bu kiloda yapmıyorum dolapta kavonozda var goflet var tablet çikolota var benim aklıma dahi gelmiyor bir 10 kilo sonra benim bedenim çakozluyo la kıtlı ya bu diyor

Onu bu kiloda yapmıyorum dolapta kavonozda var goflet var tablet çikolota var benim aklıma dahi gelmiyor bir 10 kilo sonra benim bedenim çakozluyo la kıtlı ya bu diyor
Bizim ev de şu an mayın tarlası ama hepsi paketli bilerek paketi açmıyorum içinden bir tane yesem yemin ederim paketi bitiririm büyük boy hoşbeşler varya bi kere onu bi oturuşta bitirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…