Mesaj alındı transa geçiyorumKuyudan su çekip elde bulaşık yıkayanları düşün
Hem boğazıma düşkünüm hem hep kıtlık varmış psikolojisindeyim millet iki kare bitter yer ben paketi açmışsam o paketi bitirecem illaAslında çok bogazına düşkün biri değilim
Beni bozan diyet pskolojisi belli bir seviyeye geldimi sanki yarın kıtlık olcak yemelisin dürtüsü oluşuyor
Onu bu kiloda yapmıyorum dolapta kavonozda var goflet var tablet çikolota var benim aklıma dahi gelmiyorHem boğazıma düşkünüm hem hep kıtlık varmış psikolojisindeyim millet iki kare bitter yer ben paketi açmışsam o paketi bitirecem illa
GünaaaydııınGünaydın, sağlıklı, huzurlu güzel haberler alacağımız bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 2978122
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@Sifayildizi
@N u r
@Ysf42
@Mikan
A R Y A
Bizim ev de şu an mayın tarlası ama hepsi paketli bilerek paketi açmıyorum içinden bir tane yesem yemin ederim paketi bitiririm büyük boy hoşbeşler varya bi kere onu bi oturuşta bitirdimOnu bu kiloda yapmıyorum dolapta kavonozda var goflet var tablet çikolota var benim aklıma dahi gelmiyorbir 10 kilo sonra benim bedenim çakozluyo la kıtlı ya bu diyor
Herşey beyinde bitiyor dedikleri buBizim ev de şu an mayın tarlası ama hepsi paketli bilerek paketi açmıyorum içinden bir tane yesem yemin ederim paketi bitiririm büyük boy hoşbeşler varya bi kere onu bi oturuşta bitirdim
Yemezsem yemem ama bi ağzıma koydum mu bi taneyle duramıyorumHerşey beyinde bitiyor dedikleri bu
En çok tatlıya mı yoksa her şeyemiYemezsem yemem ama bi ağzıma koydum mu bi taneyle duramıyorum
TatlıEn çok tatlıya mı yoksa her şeyemi
makine yerine boşaltan eş dileEvrene seslensem bulaşık makinesini boşaltan bir makine daha üretse olmamı
bunlar horozlar uyanmadan uyanıyorKızlar nasıl erken kalkıyorsunuz böyle? Ben son zamanlarda 10.30'dan önce gözümü açamıyorum ya
Beynin bunu bağımlı olarak algılamış olabilirTatlıÇikolata hele
Napim yeni uyandım daha. Sen nabıyonDuygusallaştıydımnabıyon uğramıyosun?
Yıkarım der yine yapmazmakine yerine boşaltan eş dilebizim ev de eşim yapıyor çoğunlukla
Horoza sus lan kalktık işte demek içinbunlar horozlar uyanmadan uyanıyor
eşim de namazdan sonra uyumuyor,beni de uyutmuyor. Ben sabah uykusu severim halbuki. Sinirli kalkıyorum o yüzdenHoroza sus lan kalktık işte demek için
Siz uyandırdım diye Havalara girmesin diye
Maşallahbunlar horozlar uyanmadan uyanıyor
Benim eşim 24 senedir her hafta sonu saat 8:30 kalkıp kalkmıyormusun diyoreşim de namazdan sonra uyumuyor,beni de uyutmuyor. Ben sabah uykusu severim halbuki. Sinirli kalkıyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?