Çocuklarla dinlenilmiyor. Küçüğüm kustu gece. Birde onu temizledim. Yazık ben hastayım diye üzüldü. Hiç kavga etmiyorlar. Gelip gelip ateşimi ölçmeye çalışıyor. Kim kime bakıyor karıştık biraz.Ben direncini küvvetli tut.Zorlada olsada ye pekmez,bal gibi şeyler varsa al ağzına şifa niyetine
Bol bol dinlenmeye çalış
Düşünmüyorum siz yazınca aklıma geldi.Hasta hasta düşünme kız kiloyu
Benim şikayetlerim dünden önceki akşam başladı. 3 4 güne geçecekse sabrederim. Çocuk pazar akşamı başladı.. Zaten boğaz ağrısıyla başlıyor.Kaç gün oldu?
Çocuklarla dinlenilmiyor. Küçüğüm kustu gece. Birde onu temizledim. Yazık ben hastayım diye üzüldü. Hiç kavga etmiyorlar. Gelip gelip ateşimi ölçmeye çalışıyor. Kim kime bakıyor karıştık biraz.
Düşünmüyorum siz yazınca aklıma geldi.
Hoşgeldin tertemiz topiğimizeGünaaaydııınben geç uyuyup geç uyanıyorum won zamanlarda, hemen kahvaltı yapıp başlıyorum
Çok geçmiş olsunÇocuklarla dinlenilmiyor. Küçüğüm kustu gece. Birde onu temizledim. Yazık ben hastayım diye üzüldü. Hiç kavga etmiyorlar. Gelip gelip ateşimi ölçmeye çalışıyor. Kim kime bakıyor karıştık biraz.
Bizim okuldada gelmeyen çok. Hep hasta çocuklar.İnşallah çabuk düzelirsiniz ya benim küçüğün sınıfı 40 kişilik 20 si gelmemiş bugün salgından düşmüyo çocukların ateşi 2 gün göndermek istemiyorum benimkini.
Bunun için hiç bir önlem alınmıycak zaten perişan oldu çocuklar. Okulları erken tatil edebilirler ama
tam dayaklıklar deseneBenim eşim 24 senedir her hafta sonu saat 8:30 kalkıp kalkmıyormusun diyorarkasında oğlu gelir açım der lahavle ile uyanırım
sen hangi şehirdesin canımBir makine çamaşır yıkandı.
Kuruyanlar toplandı, yıkananlar serildi.
Ütü odası süpürülüp silindi.
Dolap içi düzenlendi.
Kağıtlar ve biriken kargo poşetleri ayırıldı
Şimdi hazırlanıp komşuma gidicem.
Akşama katlanmayı bekleyen çamaşırlar ve diğer görevler var.
ben deee, ütü odası deyince şüphelendimElazığ Sen?
çamaşır makinesini temizledim kazan temizleme yaptım yani bi pril tablet birazda domestos koyup 60 ta çalıştırdım.Dışını ve içini silersem tamamdır.Ödevimi yapmış sayılır mıyım?29 aralık ödevi
Bulaşık makinesini temizlemek.
Giysi dolabı düzenlemek.
Kullanılmış kağıt vs geri dönüşüme ayırmak.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@Sifayildizi
@N u r
@Ysf42
@Mikan
A R Y A
Kim ?Topikte hemşerisini bulan Teyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?