ben deee, ütü odası deyince şüphelendim
bizim evde de var. Şimdi site adı da verirdim de o kadar ifşa olmayalımAhahaha ciddi mi? Güzel ayrıntı yakaladın.
Ya bunu bizimkilerde yapar geneldeBenim eşim 24 senedir her hafta sonu saat 8:30 kalkıp kalkmıyormusun diyorarkasında oğlu gelir açım der lahavle ile uyanırım
Aslında benimki ayrı bir ütü odası değil.bizim evde de var. Şimdi site adı da verirdim de o kadar ifşa olmayalım
heeee tamam. Benim de 4+1 ama ayrıca ütü odası da var. Benim de çocuk yok, birini çalışma odası yaptım.Diğerinde de kanepe var. Gelen olur diyeAslında benimki ayrı bir ütü odası değil.
4+1 olduğu için ve çocuğum olmadığı için 2 odam fazlaydı. Bir odamı ütü odası yaptım, bir odamı da çalışma odası
24 senedir hiç bıkmadan kalkmıyormusun diyorYa bunu bizimkilerde yapar genelde
Şimdi Ç.Çıra deme düşer bayılırım şuradaaheeee tamam. Benim de 4+1 ama ayrıca ütü odası da var. Benim de çocuk yok, birini çalışma odası yaptım.Diğerinde de kanepe var. Gelen olur diye
dedim gittiŞimdi Ç.Çıra deme düşer bayılırım şuradaa
Şanslısın canım.Benim en zorlandığım işlerden biriydi kendimi motive ede ede artık zor gelmiyor.Makine bitince hafif nemli kalıyo kapağının arasına havlu koyuyorum kapatıyorum güzel kurutuyo damla izleride kalmıyomakine yerine boşaltan eş dilebizim ev de eşim yapıyor çoğunlukla
Oh miss maşallah bize de nasip olsun inş.Aslında benimki ayrı bir ütü odası değil.
4+1 olduğu için ve çocuğum olmadığı için 2 odam fazlaydı. Bir odamı ütü odası yaptım, bir odamı da çalışma odası
Benim yigen orda yeni evli bu bizim gelinmi dedim ama 4+1 den yırttın o 3+1 de
ben de tırstım ama tedavi gören arkadaşım yok şimdik
burda da tam tersi günden güne büyütüyorlarŞanslısın canım.Benim en zorlandığım işlerden biriydi kendimi motive ede ede artık zor gelmiyor.Makine bitince hafif nemli kalıyo kapağının arasına havlu koyuyorum kapatıyorum güzel kurutuyo damla izleride kalmıyo
Oh miss maşallah bize de nasip olsun inş.Benim 2+1 Adana da artık evler çok küçük yapılıyor kutu gibi.Eski binalarda geniş yapılar görebiliyorsun.
ben de tırstım ama tedavi gören arkadaşım yok şimdik
onu da bulalımBenim yigen orda yeni evli bu bizim gelinmi dedim ama 4+1 den yırttın o 3+1 de
Nerden biliyorsun belki söylemiyordurben de tırstım ama tedavi gören arkadaşım yok şimdik
Yemgem 6+1 taşınacakburda da tam tersi günden güne büyütüyorlar5+1 ler yapılıyor şimdi
he ya o da doğruNerden biliyorsun belki söylemiyordur
bizim burayı geçmişsiniz , tribleks miYemgem 6+1 taşınacak
O yeni evli dolanıyordur belki buralardaonu da bulalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?