Yok kış bahcesi vardı orayı inşaatken çalışma odasına cevirdibizim burayı geçmişsiniz , tribleks mi
veyyyyyyyYok kış bahcesi vardı orayı inşaatken çalışma odasına cevirdi
Ortasında mermer havuz yeri varveyyyyyyy
Oraya mı taşınsam ne yapsam.burda da tam tersi günden güne büyütüyorlar5+1 ler yapılıyor şimdi
Ha gayret akraba veya arkadas cikmaya son beş kaladedim gittibu arada bari sen gayretli ol. Şu hemşeriler ne tembelmiş demesinler
küçük yerde yaşamak kolay ama dedikodusu fazla. Biz de küçük şehre alışmışız, büyük şehirlerde sudan çıkmış balık oluyoruz canımOraya mı taşınsam ne yapsam.Böyük şehre alıştık bi kerem küçük yerde yapamayız galiba.
İyice ifşa et bizi
Bütün geçmiş mesajları okuyacak sabırda kimse yoktur herhaldeİyice ifşa et bizi
Bütün geçmiş mesajları okuyacak sabırda kimse yoktur herhalde
Loriş sen misin yoksavardir belki
Yok ben sana vesvese verdimLoriş sen misin yoksa
Bazıları var ki insanın yedi sülalesini bulurBütün geçmiş mesajları okuyacak sabırda kimse yoktur herhalde
Allah öyle çatlaklardan esirgesin. Ben de 37 olacağım seneyeBazıları var ki insanın yedi sülalesini bulurneysem 27 yaşındayım
Doğru söyle bakAllah öyle çatlaklardan esirgesin. Ben de 37 olacağım seneye
Doğuya doğru evler hep geniş büyük nufüs az olunca evleri büyük tutuyorlarOraya mı taşınsam ne yapsam.Böyük şehre alıştık bi kerem küçük yerde yapamayız galiba.
Biliyorum canım has memleketim burası değil ve köy gibi yerlerde çok dedikodu vardı.Bizim köydekiler de öyle der.Keşke memleketimde olsaydık.Annemlere böyle söylüyorum buraya yerleşmeselermiş.Elazığdan akraba, tanıdıklarımız var zaten yakınız memleket olarak.☺küçük yerde yaşamak kolay ama dedikodusu fazla. Biz de küçük şehre alışmışız, büyük şehirlerde sudan çıkmış balık oluyoruz canım
Ütü maratonum var alırsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?