- 13 Ağustos 2020
- 15.558
- 88.222
- 598
- 32
O da benimle takiliyorKız senin küçük kız evde değil mi nasıl rahat oturuyon
Yarın Karnıbahar yapacağım
Bu tablo bana çok tanıdık geliyor daha erken saatlerine bile şahit oldum oluyorum
Demek tohumu da oluyor bunun onları eksem aynından çıkar yani de bu boya gelmesi uzun zaman alır zannımcaBi makas al başına otur temizle bütün sarı yaprakları.
Tohum almak istemiyosan açtıktan sonra çiçek solunca yuvarlak uçlu sapı kalıyo onlarında hepsini keski gücü onlara gitmesin.
Geçen-17 filandı dışarda katiyen dayanmaz salonu yakmıyorum salon serin epey saksını değiştirmek iyi gelir inşallah sağolasın canımU UcanSupurge negonun vardı o baksın bide ben hep camın dışında tuttum. Burda şu an var alt balkonda meydanda falan hep dışarda ama bura en fazla geçen hafta -1 oldu.
Oralarda don var donarlar böylede havasız kalırlarmı bilmiyorum.
Çiçek tamamen kötü değil yukardaki yaprakları baya diri saksı değişimi yap istersen kış çiçeği olduğundan sorun olmaz sanıyorum
Hayalimdeki çocukO da benimle takiliyoryemek saatlerinde mutfaktayiz sonra örtü altinda bebekleriyle oynuyoruz boya yapiyo bazen yormuyo beni
Evde oldugum gunu mecbur temizlige ayiriyorum. Calistigim gunler bisey yapamıyorum malesef.haftaya izne ayrıliyorum. Daha planli duzenli olmayi umuyorumHayy maşallahhem hamilesin, hem çalışıyorsun hem de bu kadar iş yapma planın var. Ben hamile olsam yerimden kalkamam heralde
Büyüdükce böyle oldu cadinin tekiydiHayalimdeki çocuk
Ben de 12 aydır bebiş istiyorum ama henüz olmadı. Çok istiyoruum ama olunca da yerimden kalkmam diye korkuyorumEvde oldugum gunu mecbur temizlige ayiriyorum. Calistigim gunler bisey yapamıyorum malesef.haftaya izne ayrıliyorum. Daha planli duzenli olmayi umuyorum
Darısı başıma o zamanBüyüdükce böyle oldu cadinin tekiydi
Ah canım ne güzel.Keşke benim olsa.Benim ev 230 metrekare, 4+1 temizle temizle bitmiyor. Salonu elimle silmeye başlasam öğlene anca biter2+1 ne güzel işin çabucak biteer.
Ben zorlanıyorum temizliğini yapmakta, özellikle camlar
Çamaşır suyumu döktün buna ne oldu
Insallah canım tesekkur ederimBen de 12 aydır bebiş istiyorum ama henüz olmadı. Çok istiyoruum ama olunca da yerimden kalkmam diye korkuyorum
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yutube den seçtiğin videonun paylaşa tıkla ortaki seceneklerden bağlantıyı kopyalayı tıkla ondan sonra kk deki mesaj bölümündeki üst panelde resim cercevesi olanın yanında çengelli iğneye benzeyen bir fügür var oraya tıkla çıkan ilk kutucuga URL bağlantıya yapıştır yapYa nasıl koyuyoruz YouTube videolarınıbana bir sakinlik geldi bunu dinleyince
Teşekkür ederim canımAh canım ne güzel.Keşke benim olsa.Çocuk olunca iyi oluyo çok avantajını görürsün güle güle otur.❤Bi odasını oyun odası yapardım mesela.Erkek kız farklı odalarda kalma imkanıda olur.Hayaller,hayaller.. Bu arada yaşıtmışız seninle.
Çok teşekkür ederim, yarın deniyimm biYutube den seçtiğin videonun paylaşa tıkla ortaki seceneklerden bağlantıyı kopyalayı tıkla ondan sonra kk deki mesaj bölümündeki üst panelde resim cercevesi olanın yanında çengelli iğneye benzeyen bir fügür var oraya tıkla çıkan ilk kutucuga URL bağlantıya yapıştır yap
Çıkan Linki cevap ver tıklayarak paylaş
Rica ederimÇok teşekkür ederim, yarın deniyimm bi
Demek tohumu da oluyor bunun onları eksem aynından çıkar yani de bu boya gelmesi uzun zaman alır zannımca
Geçen-17 filandı dışarda katiyen dayanmaz salonu yakmıyorum salon serin epey saksını değiştirmek iyi gelir inşallah sağolasın canım
Yutube den seçtiğin videonun paylaşa tıkla ortaki seceneklerden bağlantıyı kopyalayı tıkla ondan sonra kk deki mesaj bölümündeki üst panelde resim cercevesi olanın yanında çengelli iğneye benzeyen bir fügür var oraya tıkla çıkan ilk kutucuga URL bağlantıya yapıştır yap
Çıkan Linki cevap ver tıklayarak paylaş
Bak onu unutumDirek buraya yapıştır efser
Botanik gadın işte feraset işte asalet işte letafetTabi tohumdan büyürde biraz yavaş oluyor 2 tane bırakırsın tohumluk gerisini kes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?