Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kız senin küçük kız evde değil mi nasıl rahat oturuyon

Yarın Karnıbahar yapacağım

Bu tablo bana çok tanıdık geliyor daha erken saatlerine bile şahit oldum oluyorum
O da benimle takiliyoryemek saatlerinde mutfaktayiz sonra örtü altinda bebekleriyle oynuyoruz boya yapiyo bazen yormuyo beni

Bi makas al başına otur temizle bütün sarı yaprakları.
Tohum almak istemiyosan açtıktan sonra çiçek solunca yuvarlak uçlu sapı kalıyo onlarında hepsini keski gücü onlara gitmesin.
Demek tohumu da oluyor bunun onları eksem aynından çıkar yani de bu boya gelmesi uzun zaman alır zannımca
Geçen-17 filandı dışarda katiyen dayanmaz salonu yakmıyorum salon serin epey saksını değiştirmek iyi gelir inşallah sağolasın canım

Hayy maşallah hem hamilesin, hem çalışıyorsun hem de bu kadar iş yapma planın var. Ben hamile olsam yerimden kalkamam heralde
Evde oldugum gunu mecbur temizlige ayiriyorum. Calistigim gunler bisey yapamıyorum malesef.haftaya izne ayrıliyorum. Daha planli duzenli olmayi umuyorum

Evde oldugum gunu mecbur temizlige ayiriyorum. Calistigim gunler bisey yapamıyorum malesef.haftaya izne ayrıliyorum. Daha planli duzenli olmayi umuyorum
Ben de 12 aydır bebiş istiyorum ama henüz olmadı. Çok istiyoruum ama olunca da yerimden kalkmam diye korkuyorum

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Benim ev 230 metrekare, 4+1 temizle temizle bitmiyor. Salonu elimle silmeye başlasam öğlene anca biter 2+1 ne güzel işin çabucak biteer.
Ben zorlanıyorum temizliğini yapmakta, özellikle camlar
Ah canım ne güzel.Keşke benim olsa. Çocuk olunca iyi oluyo çok avantajını görürsün güle güle otur.❤Bi odasını oyun odası yapardım mesela.Erkek kız farklı odalarda kalma imkanıda olur.Hayaller,hayaller..Bu arada yaşıtmışız seninle.

Ben de 12 aydır bebiş istiyorum ama henüz olmadı. Çok istiyoruum ama olunca da yerimden kalkmam diye korkuyorum

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Insallah canım tesekkur ederim Rabbim senin de gonlune gore versin insallah

Ya nasıl koyuyoruz YouTube videolarını bana bir sakinlik geldi bunu dinleyince
Yutube den seçtiğin videonun paylaşa tıkla ortaki seceneklerden bağlantıyı kopyalayı tıkla ondan sonra kk deki mesaj bölümündeki üst panelde resim cercevesi olanın yanında çengelli iğneye benzeyen bir fügür var oraya tıkla çıkan ilk kutucuga URL bağlantıya yapıştır yap
Çıkan Linki cevap ver tıklayarak paylaş

Çok teşekkür ederim, yarın deniyimm bi

Tabi tohumdan büyürde biraz yavaş oluyor 2 tane bırakırsın tohumluk gerisini kes

Direk buraya yapıştır efser

Benim ev de çok büyük, bir de iki odayı kaplayan büyük bir cam balkon var. Nerelere gidem.

Yemekten sonra mutfağı temizledim,
Bir makina çamaşır astım
Forumda gördüğüm jiletle tüylenmiş elbise temizleme şeysini denedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…