Düzenli Evimiz & Hayatımız

Maraton yapan yok mu? Bonus maratonda misin yoksa

Okulda seminer vardı oraya gittim çocuklar çıkana kadar bikaç veli ile oturduk öyle geldim işte.

Çıkmadan sadece evi topladım. Var olan yemeğide az önce yedik.
Ev süpürülcek yemek yapılcak ‍♀

Hiç aklıma gelmiyor bazen faydası için yiyorum çoçulara örnek ana olayım diye sırf
Patates ve patlıcan hariç bütün sebzeleri çiğ bile yerim. O kadar çok severim sebzeyi. Çocuklar da benden görüp yiyor çok şükür, öyle iştahla yiyorum ki bizede bırak diye ağlıyorlar

Patates ve patlıcan hariç bütün sebzeleri çiğ bile yerim. O kadar çok severim sebzeyi. Çocuklar da benden görüp yiyor çok şükür, öyle iştahla yiyorum ki bizede bırak diye ağlıyorlar
Ben karnınaharı brokoli de pişmişten çiğ yemeyi severim ama pişince sırf faydası için meçbur yerim kış içinde 3 kereyi geçmez yemem

İzmir'de olan Esra'ydı canımmmmm karıştırdın

Esrayı biliyorum kız ama sen de oradaydın sanki ailen mi oradaydı birisi var ya neyse
Yook canım, benim ailem de burada bak ben seni biliyorum Maraş'tasın, aşkolsun İzmir'de olduğum nerden çıktı bi de ben ilk defa hangi şehirde olduğumu yazdım C Capanin Gururu Teyom bizi ifşaladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…