Patates ve patlıcan hariç bütün sebzeleri çiğ bile yerim. O kadar çok severim sebzeyi. Çocuklar da benden görüp yiyor çok şükür, öyle iştahla yiyorum ki bizede bırak diye ağlıyorlarHiç aklıma gelmiyor bazen faydası için yiyorum çoçulara örnek ana olayım diye sırf
Ooooo zaman biz köyüde boşayıp gidekHer karı koca sorununun çözümü de boşanma değil ya hu. Ciddi sorunlarda gereken o. Kocam bana hediye almadı üüü diyene de boşan deniyor
Burada aktif olursan zaten farkında olmadan o duruma gelmiş olacaksınŞu sınav haftası bitsin kendime söz verip bir hafta deneyecem
Benim küçük öyle. Sabahın 6 sında açlıktan ölüyorum diye ağlıyor bildiğinKız bugün 5 buçukta girdi mutfağa şaka gibi ya saat önemli değil uyanması yetiyor
Ben karnınaharı brokoli de pişmişten çiğ yemeyi severim ama pişince sırf faydası için meçbur yerim kış içinde 3 kereyi geçmez yememPatates ve patlıcan hariç bütün sebzeleri çiğ bile yerim. O kadar çok severim sebzeyi. Çocuklar da benden görüp yiyor çok şükür, öyle iştahla yiyorum ki bizede bırak diye ağlıyorlar
Bu benim oğlumun küçüklük haliBenim küçük öyle. Sabahın 6 sında açlıktan ölüyorum diye ağlıyor bildiğin
Bdv kaç yuva yıktı kim bilir.24 saat bdv de olanlar var, ilk mesajlar hep onların zaten
Bir üye vardı ıyyy ilk mesajlarda hep onu görürdüm yok artık şükür
Kocam tuvalete iki kere gidiyor deseler boşan diyordu
İzmir'de olan Esra'ydı canımmmmmBenim eşimin kahvaltısını hazırlayıp 9 da tıkladıktan sonra geri yatmam
Kız arya ben seni neden İzmirde falan sanıyorum ya kızım bir yıldır konuşuyoruz şok
Ütü odası mıı ne güzel
Ben de sabah 8 de kalktım kocayı yolladım, çamaşır makinesini çalıştırıp geri yattım 11 de kalktım, kahvaltı yapıp çamaşır astım, sonra okula geldim, çocuklar deneme sınavı olurken kk de takılıyorum
Gülmeyin, okula gelmeden önce çamaşır asmak büyük bir şey benim için heheokula gelmeden yemek yapma işini de becerirsem on numara olacak. Ama sürekli uykum var, panda ayısı gibi ordan oraya atmak geliyor kendimi içimden
Dayı mııı
heeeeDayı mııı
Ya nasıl koyuyoruz YouTube videolarınıŞuhu içinde
Esrayı biliyorum kız ama sen de oradaydın sankiİzmir'de olan Esra'ydı canımmmmmkarıştırdın
Yook canım, benim ailem de buradaEsrayı biliyorum kız ama sen de oradaydın sankiailen mi oradaydı birisi var ya neyse
Ben de suç yok, suç odanınYook canım, benim ailem de buradabak ben seni biliyorum Maraş'tasın, aşkolsun İzmir'de olduğum nerden çıktı bi de ben ilk defa hangi şehirde olduğumu yazdım C Capanin Gururu Teyom bizi ifşaladı
Neyse gel öpim minnoşumYook canım, benim ailem de buradabak ben seni biliyorum Maraş'tasın, aşkolsun İzmir'de olduğum nerden çıktı bi de ben ilk defa hangi şehirde olduğumu yazdım C Capanin Gururu Teyom bizi ifşaladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?