Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selam canlar bugün 15 kişi misafir geldi
Sabah 9 da kalktım hazırlıklarımı yaptım
Diğer odalar ve WC banyo temzlendi
Yelrer silindi toz alındı
Giysi dolabı düzenlendi
Bulaşık makinesi hiç boş kalmadı yine çalışıyor
Çok şükür alnimin akıyla ağırladık misafirlerimizi
Mutfakta tertemiz miss yarına bı tek yemek isim var tek çeşit yemek yapcam o kadar bilmeden ödevi de yapmışım
Salonu sildim supurdum tam misafirin bı kısmı geldi diğer odalara ve wcye devam edip bitirdim
Benm odamıda halledip misafirlerimleydim bir kaç gün rahatım

Yataklar toplandı ev havalandı
Mutfak toplandı
Çamaşr toplandı büküldü yerleşecek
Banyo tuvalet yıkandı
Dip köşe silgi süpürge yapıldı
Toz alındı
Çocuk odası oturma odası cam kapı duvar silindi
Perdeler yıkandı
Yemeğim vardı
Bacıya kahveye gidildi
Çiçekler sulandı
Yemek yendi tekrar mutfak toplandı
Minik uyudu darısı büyüpe
Benden bu kadar

Benim ev 230 metrekare, 4+1 temizle temizle bitmiyor. Salonu elimle silmeye başlasam öğlene anca biter 2+1 ne güzel işin çabucak biteer.
Ben zorlanıyorum temizliğini yapmakta, özellikle camlar

Iyi aksamlar. Her zamanki rutinim isten gelip yemek hazirlayip mutfagimi toparladim. Yarin izinliyim ve ev temizleme gunu. Salonumdaki esyalarda yer degisikigi yapmayi dusunuyorum.birde salon camini silip perdelerini yikiycam.geri kalan rutin temizlik olcak sil supur toz al ve wc ler

U UcanSupurge negonun vardı o baksın bide ben hep camın dışında tuttum. Burda şu an var alt balkonda meydanda falan hep dışarda ama bura en fazla geçen hafta -1 oldu.
Oralarda don var donarlar böylede havasız kalırlarmı bilmiyorum.
Çiçek tamamen kötü değil yukardaki yaprakları baya diri saksı değişimi yap istersen kış çiçeği olduğundan sorun olmaz sanıyorum

Bir insan yanindaki su bitti diye üzülür mu üzülür kalkası yoksa sinirlenir bile
Kız senin küçük kız evde değil mi nasıl rahat oturuyon
Allahım brokoli ve karnabahar gibi nimetleri yarattığın için şükürler olsun
Yarın Karnıbahar yapacağım
Kız bugün 5 buçukta girdi mutfağa şaka gibi ya saat önemli değil uyanması yetiyor
Bu tablo bana çok tanıdık geliyor daha erken saatlerine bile şahit oldum oluyorum

Kağıtları bir türlü geri dönüşüme atamadım
Bugun mutfağı temizledim ocağı sildim
Çamaşır katladim ve yerleştirdim

Hayy maşallah hem hamilesin, hem çalışıyorsun hem de bu kadar iş yapma planın var. Ben hamile olsam yerimden kalkamam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…