Geçmiş olsun olurNego cummm belim ve karnım çok ağrıyor. Benim buradaki serüvenim başlamadan bitti sanırım rapor alıp bugünü pas geçebiliyor muyuz?
Sağol canımGeçmiş olsun olur
Selam canlar bugün 15 kişi misafir geldi29 aralık ödevi
Bulaşık makinesini temizlemek.
Giysi dolabı düzenlemek.
Kullanılmış kağıt vs geri dönüşüme ayırmak.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
I ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@Efser
@DefneYaren
D u t
Tubismavis
@fesang
@Sifayildizi
@N u r
K Kitapkontesi
Mikan
A R Y A
Nego senin küçük benim kafadanBenim küçük öyle. Sabahın 6 sında açlıktan ölüyorum diye ağlıyor bildiğin
Benim ev 230 metrekare, 4+1 temizle temizle bitmiyor. Salonu elimle silmeye başlasam öğlene anca biterŞanslısın canım.Benim en zorlandığım işlerden biriydi kendimi motive ede ede artık zor gelmiyor.Makine bitince hafif nemli kalıyo kapağının arasına havlu koyuyorum kapatıyorum güzel kurutuyo damla izleride kalmıyo
Oh miss maşallah bize de nasip olsun inş.Benim 2+1 Adana da artık evler çok küçük yapılıyor kutu gibi.Eski binalarda geniş yapılar görebiliyorsun.
Ev benimkinden 2 taneBenim ev 230 metrekare, 4+1 temizle temizle bitmiyor. Salonu elimle silmeye başlasam öğlene anca biter2+1 ne güzel işin çabucak biteer
Büyük ev güzel de temizliği çok zor oluyor. Özellikle camlarEv benimkinden 2 tane
BANA 5 mt kare yeterliBüyük ev güzel de temizliği çok zor oluyor. Özellikle camlarsizin işiniz kolay olur
Kız senin küçük kız evde değil mi nasıl rahat oturuyonBir insan yanindaki su bitti diye üzülür mu üzülür kalkası yoksa sinirlenir bile
Yarın Karnıbahar yapacağımAllahım brokoli ve karnabahar gibi nimetleri yarattığın için şükürler olsun
Bu tablo bana çok tanıdık geliyor daha erken saatlerine bile şahit oldum oluyorumKız bugün 5 buçukta girdi mutfağa şaka gibi ya saat önemli değil uyanması yetiyor
Kağıtları bir türlü geri dönüşüme atamadım29 aralık ödevi
Bulaşık makinesini temizlemek.
Giysi dolabı düzenlemek.
Kullanılmış kağıt vs geri dönüşüme ayırmak.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
I ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@Efser
@DefneYaren
D u t
Tubismavis
@fesang
@Sifayildizi
@N u r
K Kitapkontesi
Mikan
A R Y A
Ah o camlar ahBenim ev 230 metrekare, 4+1 temizle temizle bitmiyor. Salonu elimle silmeye başlasam öğlene anca biter2+1 ne güzel işin çabucak biteer.
Ben zorlanıyorum temizliğini yapmakta, özellikle camlar
Hayy maşallahIyi aksamlar. Her zamanki rutinim isten gelip yemek hazirlayip mutfagimi toparladim. Yarin izinliyim ve ev temizleme gunu. Salonumdaki esyalarda yer degisikigi yapmayi dusunuyorum.birde salon camini silip perdelerini yikiycam.geri kalan rutin temizlik olcak sil supur toz al ve wc ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?