Ehline denk gelmeyen her şey ziyan olur. Can da İnci mercan da diye boşuna dememişler valla hiç anlamıyorum çiçek işlerinden tek bildiğim ara sıra su vermekÇamaşır suyumu döktün buna ne oldu
Osura osura yatsin vicdansizlar
Kıskanmayalım ne olur büyüdüklerinde bizim de olurRahat mışıl mışıl uyuyan herkesin totosunu keseyim ben
Ne zaman baba mezara girince mi ?Ehline denk gelmeyen her şey ziyan olur. Can da İnci mercan da diye boşuna dememişler valla hiç anlamıyorum çiçek işlerinden tek bildiğim ara sıra su vermek
Kıskanmayalım ne olur büyüdüklerinde bizim de olur
Tövbe deNe zaman baba mezara girince mi ?
Sen bebiş dedin diyeli rüyalar hep aksyoluRahat mışıl mışıl uyuyan herkesin totosunu keseyim ben
Ne güzel bir söz ilk defa duydumEhline denk gelmeyen her şey ziyan olur. Can da İnci mercan da diye boşuna dememişler valla hiç anlamıyorum çiçek işlerinden tek bildiğim ara sıra su vermek
Kıskanmayalım ne olur büyüdüklerinde bizim de olur
Harika bir sözSen bebiş dedin diyeli rüyalar hep aksyolu
Ordan hangi enerciyi gönderiyon bilmiyorum
Ne güzel bir söz ilk defa duydumdüzelir inşallah ablamında vardı salonu serin diye oraya koyuyordu bende tek denk geldiğim
Şu söz duymayan çoğu insan telef olduHarika bir söz
Allah etmesin daha bir iki yılı varNe zaman baba mezara girince mi ?
Bizimki kabızlıktan çekiyor kuzum. Onun sancısı uyutmuyor yavrumuJES bugün gece 12den 3 e kadar araba lego oynadım. Bi türlü geri uyumadı sıpa en son midem bulanıyordu yorgunluktan
Hiç iç açıcı değilsin totonu kesem seninAllah etmesin daha bir iki yılı var
Efo benim totom yamulurken siz rahat uyuyabilir misiniz yaSen bebiş dedin diyeli rüyalar hep aksyolu
Ordan hangi enerciyi gönderiyon bilmiyorum
Ne güzel bir söz ilk defa duydumdüzelir inşallah ablamında vardı salonu serin diye oraya koyuyordu bende tek denk geldiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?