Guuunnnaaayydddiiiinnn30 aralık ödevi
Görüyorum ayakkabılıklar karışmış düzeltelim.
Dış kapıyı silelim.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
fesang
@Sifayildizi
@N u r
@Ysf42
@Mikan
@A R Y A
@Selizay
Sen hangi ara gödünEfo şu ‘bırakdığım’ ı düzelt allah için
İnsanın senin gibi anası olunca hazırlanmak da güzel olur beTazmanya canavarlarımıı okula hazırlıyordum
Solan yaprakları kopar canım. Toprak varsa o içteki saksıdan çıkar dıştakine dik.
Ülen 3 gündür psikolojim bozuldu arası mı kaldı düzelt laSen hangi ara gödün
Tövbe estağfurullahBANA 5 mt kare yeterli
-15 buralar hacı@UcanSupurge negonun vardı o baksın bide ben hep camın dışında tuttum. Burda şu an var alt balkonda meydanda falan hep dışarda ama bura en fazla geçen hafta -1 oldu.
Oralarda don var donarlar böylede havasız kalırlarmı bilmiyorum.
Çiçek tamamen kötü değil yukardaki yaprakları baya diri saksı değişimi yap istersen kış çiçeği olduğundan sorun olmaz sanıyorum
Gidiciyim negoooooooTövbe estağfurullah
Yok yok o kadar değil ya. Mesela hasta olsam falan işlerimi yapar yemeğimi yapar sağolsun. Ama işte ben iş yaparken evde birilerinin sürekli oturması zoruma gidiyorTek bir gün bulaşık yıkadı benim evde sanırım neden yıkadığını hatırlamıyorum
Kiymetini bil tu tu tu maşallah
Öyle olacağını bilsem bir tane daha doğururumHayalimdeki çocuk
Ben onla mesutumÜlen 3 gündür psikolojim bozuldu arası mı kaldı düzelt la
Efo beni konuştuğum gibi yazarsam görürsün diye tehdit etmişti. Sende çok zorlama istersenEfo şu ‘bırakdığım’ ı düzelt allah için
Aynı hayallere sahibimAh canım ne güzel.Keşke benim olsa.Çocuk olunca iyi oluyo çok avantajını görürsün güle güle otur.❤Bi odasını oyun odası yapardım mesela.Erkek kız farklı odalarda kalma imkanıda olur.Hayaller,hayaller.. Bu arada yaşıtmışız seninle.
Başvuru formunu doldurarakArkadaslar nasıl katılıyoruz
Şuanda ameliyat olcağımı biliyor ama tek bir gün ne oldun demedi ne yapıyorsun çoçukları idare edebiliyormusun gibi hiç bir şey sormadıYok yok o kadar değil ya. Mesela hasta olsam falan işlerimi yapar yemeğimi yapar sağolsun. Ama işte ben iş yaparken evde birilerinin sürekli oturması zoruma gidiyor
Sabahları bende bir canavar oluyorum cesigaİnsanın senin gibi anası olunca hazırlanmak da güzel olur be
Ayıklarsınız bulup yapıştırırsınızEfo beni konuştuğum gibi yazarsam görürsün diye tehdit etmişti. Sende çok zorlama istersen
Gidiciyim negooooooo
Sana numaramı verim de bağa bişi olursa buradaki millete haber edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?