Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yarindan itibaren temizlik beni bekler negocan Oksurugum de kesildi sukurler olsun

hayirli aksamlarr k.bakmayin giremiyorum buralara bu aralar yogunluk var..
ama manevi ödevi hemen yapmak istiyorum hemde hemeen

Ayaga kalkar kalkmaz hemen temizlik Beninde kendine benzettin titizler kralicesi
Ya düzen kısmı var ya o beni çok geriyor, inan elimde değil, elimde çamaşır suyu gezmem ama her yer mutlaka düzenli olmalı.
İyi bir şey yapmışım bence

Ya düzen kısmı var ya o beni çok geriyor, inan elimde değil, elimde çamaşır suyu gezmem ama her yer mutlaka düzenli olmalı.
İyi bir şey yapmışım bence
He vallahi duzen guzel. Beyim bile diyor ki kk sonunda bir ise yaradi bdv ye girip girip onu surekli taciz ediyordum dirdirimla. Aldatma konulari beni cok etkiliyor da Bi kere uykusunda tekme atmistim bir konuyu okuduktan sonra. Nasil hirslandiysam Moderatoru arayip seni siteden attiracagim diyordu bana

Ayy içime içime güldüm çocuklar uyuyor

Manevi ödeve bayıldımm♡ diğeride basitmiş. Benim tezgahta iğne bile yok hepsi dolapta,oyüzden az kirlenir yinede üstünden geçerim.
Rabbime binlerce şükür çok daha iyiyim. Maşaallah süphanallah diyeyim kendime
Biraz kitap okuyup yatıcam.
İyi geceler güzel sayfamın güzel hanımları
Ohh maşallah. ALLAH rahatlık versin canım

Ayy içime içime güldüm çocuklar uyuyor
Aman uyanmasinlar benim de benim cadiyi uyutacagim. Bir haftanin ustune cocugumu opup kokladim nasil iyi geldi Hastayim diye yanasamadim bebeme.
Cocuk bile ac kalmis ilgime. Bacaklarima yapisip duruyordu. Iyi depistik ,oynastik bu aksam

Manevi ödeve bayıldımm♡ diğeride basitmiş. Benim tezgahta iğne bile yok hepsi dolapta,oyüzden az kirlenir yinede üstünden geçerim.

Ohh maşallah. ALLAH rahatlık versin canım ♥
Sağol canım sana da
Aman uyanmasinlar benim de benim cadiyi uyutacagim. Bir haftanin ustune cocugumu opup kokladim nasil iyi geldi Hastayim diye yanasamadim bebeme.
Cocuk bile ac kalmis ilgime. Bacaklarima yapisip duruyordu. Iyi depistik ,oynastik bu aksam
Ya yavrum nasıl özler tabi sende o da
Günde kaç kere öpüyorum, o yüzden zor uzak durmak zorunda olmak
İyi geceler hanımlar♡
Sana da canıım

Benim eşim kızıyor ya bırak okuyup durma diyor :) ama sana bişeyler oldu beğendim dedi ev mis gibi dedi :) herkezin iyileşmesine çok sevindim Allah rahatlık versin iyi geceler herkeze :)
Siz böyle yazınca ben çok mutlu oluyorum gerçekten
Sana da canım

Sağol canım sana da ❤

Ya yavrum nasıl özler tabi sende o da
Günde kaç kere öpüyorum, o yüzden zor uzak durmak zorunda olmak

Sana da canıım
Kesinlikle nego valla. Allah ayirmasin bizi evlatlarimizdan. isteyenlerin de kucagini bis birakmasin insallah

Kesinlikle nego valla. Allah ayirmasin bizi evlatlarimizdan. isteyenlerin de kucagini bis birakmasin insallah
Amiiiiin, hasret çeken tanıdığım bildiğim kim varsa bu sitede, gerçek hayatta Allah muradlarını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…