Senin o puh'lara bayılıyorumTraş köpüğünden ebru yaptırcaz kabul eden kafama tükürüm puh
Estağfurullah canım.Canım buara bana izin verin ödevlere katılamıyorum. Günlük yaptıklarımı yazıyprum sadece.
Canım başka doktora dahamı gitsen acaba? Uzun sürdü sanki.Bu saatte ayaktayım neden çünkü ağrıdan uyumamıyorumumudum kalmadı ağrının geçeceğine. Hayattan soğudum şu üç günde.
İnsanın neresi ağrırsa canı ordaymış derler ya gerçekten öyle.
Üstüne baş ağrısı eklendi o yetmedi kulaklarım patlayacak gibi
Alçıda hala ama parmaklarını oynatabiliyor. Bir şeyleri tutabiliyorCanım başka doktora dahamı gitsen acaba? Uzun sürdü sanki.Feslegen Kokulu Nane senin miniğin kolu nasıl canım?
İyidir herhalde. Çocuklar bize benzemez kemikleri hemen kaynar canım iyileşiyor demekki,maşallah.Alçıda hala ama parmaklarını oynatabiliyor. Bir şeyleri tutabiliyor
Bu iyi bir şey mi?
Eşin yanaşmıyorsa sen zorla canım. Fazla taviz verme. Çocuk sendeyse,yemeği bitince al tut bende yemeğimi bitireyim de. Çayı bittiyse bir zahmet çayını doldur de. Şekerini atacak kadar şımartma. Sonra birgün yapmayınca senden kötüsü olmaz. Erkeklere fazla yüz vermeğe gelmiyor malesef.Eşime sinir olmaya başladım. Oğlum çok huysuzlanıyo. 12-1e kadar uyumuyo . Akşamlari mesela yemek hazırlayana kadar kucağında tutuyo 50 kere hadi hazırlamadın mı diyerek. Sonra cocuk benim kucağımda, kendi yiyo içiyo. Çayi bitiyo onu bile benim doldurmamı istiyo şekerine kadar ben atıyorum. Hiç diyen yok çocuğu bana ver yemek ye cay iç diye.
Dun banyoyu yeni temizlemiştim. akşam duş aldı banyoyu şöyle bi silmekten aciz çöplük gibi bırakmış paspaslari biyere kaldırmış çorabı bi yerde . Giysileri oturma odasında. daha dun temizledim.
sofra olduğu yerde kalıo. 2 bulaşık toplayip gelsem ölcek sanki. Duş alıcam "e çocuk yatmadı kii nasıl alıcaksın' diyor. Hiç üstüne alınmıyo yani ben bakiyim diye.
Dun sinirlendim artık kızdım dediği laf 'ben hiç uzanmiyim mi, dinlenmiyim mi, akşama kadar çalışıyorm" eee ben ne zman dinlenicem dedim bazen aç geziyorm evi temizliycem diye. Hergun azarlıyo yemek yemiyomusum çok zayıflamısım fln diye sanki fırsat var.
Sinirim bozuldu . Bugun bi evi süpürdüm . şimdide oğlum yatti bazlama yaptım çay kurabiye , tv izliyorum. Cidden şu keyfi özlemişim . Bugunluk kendime izin verdim. akşama yemek hazırlıycam ve bulaşıkları halletcem bukadar.
Aynen öyle haklısın canim. Valla yetisemiyorum yoruldum ya onceden akşam 9da filan oğlum yatıyodu minnetsiz yapıyodum işimi. Şimdi yatmıyo ,oda hiç destek değil. Sinirim bozulduEşin yanaşmıyorsa sen zorla canım. Fazla taviz verme. Çocuk sendeyse,yemeği bitince al tut bende yemeğimi bitireyim de. Çayı bittiyse bir zahmet çayını doldur de. Şekerini atacak kadar şımartma. Sonra birgün yapmayınca senden kötüsü olmaz. Erkeklere fazla yüz vermeğe gelmiyor malesef.
Evi temizleme yemek de yapma görsün bakalım nasıl oluyorAynen öyle haklısın canim. Valla yetisemiyorum yoruldum ya onceden akşam 9da filan oğlum yatıyodu minnetsiz yapıyodum işimi. Şimdi yatmıyo ,oda hiç destek değil. Sinirim bozuldu
Canım eşine bende sinir oldumEşime sinir olmaya başladım. Oğlum çok huysuzlanıyo. 12-1e kadar uyumuyo . Akşamlari mesela yemek hazırlayana kadar kucağında tutuyo 50 kere hadi hazırlamadın mı diyerek. Sonra cocuk benim kucağımda, kendi yiyo içiyo. Çayi bitiyo onu bile benim doldurmamı istiyo şekerine kadar ben atıyorum. Hiç diyen yok çocuğu bana ver yemek ye cay iç diye.
Dun banyoyu yeni temizlemiştim. akşam duş aldı banyoyu şöyle bi silmekten aciz çöplük gibi bırakmış paspaslari biyere kaldırmış çorabı bi yerde . Giysileri oturma odasında. daha dun temizledim.
sofra olduğu yerde kalıo. 2 bulaşık toplayip gelsem ölcek sanki. Duş alıcam "e çocuk yatmadı kii nasıl alıcaksın' diyor. Hiç üstüne alınmıyo yani ben bakiyim diye.
Dun sinirlendim artık kızdım dediği laf 'ben hiç uzanmiyim mi, dinlenmiyim mi, akşama kadar çalışıyorm" eee ben ne zman dinlenicem dedim bazen aç geziyorm evi temizliycem diye. Hergun azarlıyo yemek yemiyomusum çok zayıflamısım fln diye sanki fırsat var.
Sinirim bozuldu . Bugun bi evi süpürdüm . şimdide oğlum yatti bazlama yaptım çay kurabiye , tv izliyorum. Cidden şu keyfi özlemişim . Bugunluk kendime izin verdim. akşama yemek hazırlıycam ve bulaşıkları halletcem bukadar.
Canım acile de gittim bugün, iğne yapıldı ilaçlara devam et dediCanım başka doktora dahamı gitsen acaba? Uzun sürdü sanki.Feslegen Kokulu Nane senin miniğin kolu nasıl canım?
Kolay gelsin canımSelam mutfak dolaplarını yeni silmiştim ama ocağa yakın olanların tekrar bir üzerinden geçerim, hemen el izi oluyor
Dün
Yatak odası süpürüldü, toz alındı
Banyo temizlendi, paspasları yıkandı
Duşakabin temizlendi
Duş alındı
Çamaşır yıkandı, serildi
Browni ve börek pişirildi
Bugün
Mutfak süpürülecek
Yemek yapılacak
Ocak, davlumbaz temizlenecek
Mutfak balkonu yıkanacak
Bu şekilde her gün bir oda yapmaya çalışacağım, böyle daha az yorucu oluyor
Eline sağlık canımEvi topladım,
Çocuklar öğlen yemeğine geldi,gitti mutfağı temizledim,
Evi süpürdüm,
Toz aldım,
Bir sepet çamaşır katladım,
Alışveriş siparişim geldi,onları yerlestirdim,
Oğlanı doyurdum,şimdi uyutmaya çalışıyorum. Yemeğimde kısmen hazır,az işi kaldı. İkindimi kılıp,keyif yapıcam biraz :)
Ay çok haklısın canim ya. Gerçekten işine geliyo bazen bilerek küstürmeye uğraşıyo. İyice saldı. Dediğin gibi yapicam laftan anlamiyo . Geçen afedersin lavaboya giricem nerdesiiiin duşa mı girdin yoksaaa , bak gene mutfağı topluyooo kesiin' arkamdan böyle söyleniyo çocuk aglayınca sinirlenmiş başedememiş miş daha 2 dk olmadı odafan çıkalıCanım eşine bende sinir oldumbırak temizleme evi o zaman. Çayın şekerini bile sen neden atıyorsun, her şeyi yapma, her şeye koşturma. O çocuklar ikinizin, mecbur o da ilgilenecek babalık vazifesini yapacak.
Duş alacağın zaman ver çocuğu direk gir duşa, yemek yiyeceğin zaman sen yedin al ben yiyicem de, küsme seni manipüle etmesine izin verme. Erkeklerin taktiği bu kızdırıp bütün işi kadınların üstüne yıkmak.
Bir yere gideceğimiz zaman çocukları eşim giydirir, önüne koyarım kıyafetleri ben hazırlanana kadar giydir derim.
Hafta sonu banyolarını ona yaptırırım, bak bu pazar ben yaptırmak zorunda kaldım banyoda terledim ıslandım, çıktım terim üstümde soğudu sonuç birazcık boğaz ağrım ne hale geldi.
O zaten yapamaz o zaten bakamaz deme, öyle bir yapıyorlar ki, alt da değişirler, uyuturlar da, yeter ki biz süper kadın gibi her şeye koşturmayalım.
Banyodan çıktığı zaman hemen götür ve dağınıklığını toplat, eli aşınmaz.
Talep et her zaman, küsüp de aman kendi işimi kendim görürüm deme, onların işine geliyor bu.
Aynen öyle canım, yaşasın ki anlasın.Ay çok haklısın canim ya. Gerçekten işine geliyo bazen bilerek küstürmeye uğraşıyo. İyice saldı. Dediğin gibi yapicam laftan anlamiyo . Geçen afedersin lavaboya giricem nerdesiiiin duşa mı girdin yoksaaa , bak gene mutfağı topluyooo kesiin' arkamdan böyle söyleniyo çocuk aglayınca sinirlenmiş başedememiş miş daha 2 dk olmadı odafan çıkalıozaman git mutfağı topla onada yok.
anlasın halimi ben bütün gün öyleyim
Ah eskiden bende kendi işimi kendim yapardım,arada çektim kendimi e sen yapıyordun ya olayına döndü iş. Demekki biz alıştırıyoruz bunları dedim artık yapmıyorum. Bir yere gideceksem gel götür derim,dışarı çıkacaksak bezini,kıyafenini önüne direk koyup al babası hazırla diyorum. Bazen duş aldırıyor. Akşam geldi al bezini kaka yapmış dedim,benimi beklediniz diyorAynen öyle haklısın canim. Valla yetisemiyorum yoruldum ya onceden akşam 9da filan oğlum yatıyodu minnetsiz yapıyodum işimi. Şimdi yatmıyo ,oda hiç destek değil. Sinirim bozuldu
İğne biraz toparlar canım haptan daha etkili oluyor. İnşallah çabucak atlatırsın. Anne hasta oldumu ev de her işte birikip dağ oluyor,hayat duruyor sankiCanım acile de gittim bugün, iğne yapıldı ilaçlara devam et dedi
Kolay gelsin canım
Eline sağlık canım
Ben oyladım baya eğlenceli :)Kızlar oylamaya katılınAnket - Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠
Gecikmeli de olsa "Bahar temizligi" yarışmamız başlamıştır :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: sizden ricam yorum yaparken kirici ve rencide edici yorumlar yapilmamasi.sonucta buradaki cogu kadin bebekli ve ya calisan bayanlar.bizim icin onemli olan motive olmak,motive etmek:temizlik:foto atan cesur...www.kadinlarkulubu.com
Evet canım aynen öyle, akşam üzeri kendimi iyi hissedip hemen iş yaptım, duramıyorum batıyor gözümeAh eskiden bende kendi işimi kendim yapardım,arada çektim kendimi e sen yapıyordun ya olayına döndü iş. Demekki biz alıştırıyoruz bunları dedim artık yapmıyorum. Bir yere gideceksem gel götür derim,dışarı çıkacaksak bezini,kıyafenini önüne direk koyup al babası hazırla diyorum. Bazen duş aldırıyor. Akşam geldi al bezini kaka yapmış dedim,benimi beklediniz diyoröyle öyle artık ağzı çalışmadan yapıyor hemde ben demeden :) sende yavaştan alıştır canım,sanada yazık günah.
İğne biraz toparlar canım haptan daha etkili oluyor. İnşallah çabucak atlatırsın. Anne hasta oldumu ev de her işte birikip dağ oluyor,hayat duruyor sanki
Gözlerim yerinden çıkacaktı benimBen oyladım baya eğlenceli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?