- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Ben de bel fıtığım patladığım zaman bir bardak çay demleyemeyip suya bisküvi bastırdığım günleri hatırladımÇok doğru kuzum, bundan sonra zorlamayayım. Annemden evime geldim Eylül’de fizik tedavi icin, ağlayarak geçti günlerim de bir kap yemek yapan olmadı, ablam da dahil. Ben her hastalıklarında sormadan tencere tencere yemek yapıp götürdüm. Ay ne negatif oldum, yaram deşildi sanırım
Biz şimdi söyledik ama yaa , ilerde üzülmezsin umarım azıcık canının kıymetini bil sonra sağlık geri gelmiyor
Ben de bel fıtığım patladığım zaman bir bardak çay demleyemeyip suya bisküvi bastırdığım günleri hatırladım
KeşkeOy guzumm , yakın olsak keşkee
Benim ailem uzaktaydı biz doğu görevindeydik gelemediler eşimin ailesi de öyle ama konu komşudan da arkadaştan da hayır görmedimZor gerçekten dimi, sanki kimsesizsin, kimseye bir hayrın dokunmamış gibi
Oov sis bademcik fena. Ta kulaklara vuruyor cidden agrisiBademciklerim şiş canım 4 gündür kötüyüm, dayanılacak gibi değildoktora gittim
Bir sürü ağrı kesici içiyorum zaten canım, aklıma gelmedi ama bugünde devam ederse acile gidicem
Sağol canım, ufak tefek zorunlu şeyler, onun harici hep yatıyorum
Bademciklerim şiş canım 4 gündür kötüyüm, dayanılacak gibi değildoktora gittim
Bir sürü ağrı kesici içiyorum zaten canım, aklıma gelmedi ama bugünde devam ederse acile gidicem
Sağol canım, ufak tefek zorunlu şeyler, onun harici hep yatıyorum
Oooo süpersin maşaallahWC yıkandı. WC girişi silindi aynası lavabosu silindi. Banyo temizlendi. Klozet ayna lavabosu silindi. Banyo halısı fircalandi.ev havalandı( hava Cook soğuk), toplandı, süpüruldu,silindi. İki paket çamaşır katlandı yerleştirildi. Bir paket çamaşır asıldı.kahvalti, bulaşıklar toplandı. Alt dolaplar,bulaşık makinesi, buzdolabı ciflendi. Mutfak elde silindi, halısı fırçalandi. Ve bittim
Hadi kalk bir çay koy mis gibi sıcak sıcak içHava bu gün berbat yataktan kalkamadım bile, benim günüm pek iyi geçmeyecek belli oldu
Eline sağlık canım güzel işler yapmışsınBalkonlar yıkandı
Nevresim degist
Yatak odası dip köşe süpürülüp silindi
Salon süpürüldü, silindi (dipsiz köşesiz)
Koridor ve mutfak supuruldu
Lavabo, klozet temizlendi
Yemek yapılıp dus alınacak
Sağol canımOov sis bademcik fena. Ta kulaklara vuruyor cidden agrisiGecmis olsun nego insallah atlatirsin
Geçirdim canımNego çocukken kabakulak geçirdin mi?
Şimdi geldi aklıma
Kulaklara vuran bademcik ağrısı sanki kabakulak gibi.
Ooo eline sağlık süper işler2 saatim
Makineye çamaşır koydum
Kahvaltı yaptım oyalanmadan
Bulaşıkları makineye koydum elde yıkancakları yıkadım kaldırdım
Dolapların kapakları iç dış silindi
Davlumbaz temizlendi
Dün akşam ızgara yapmıştım ızgarayı yıkadım temizledim kaldırdım
Çöp kovası ciflendi
Komple tezgah çamaşır suyu ve cifle temizlendi.
Sabah okula gönderirken bugün için kendime kereviz doğramıştım onu koydum pişti.
Üzüm hoşafı pişti.
Dukan çayı yapmak için yeşil çay yaptım.
Ayrıca karnabahar vardı onu kendim için koydum ocağa 3 gün yiyeceğim inş
Erzak kaplarını değiştirmiştim eskilerini yıkadım.
Şimdi okul etkinliği için kağıt ve folyo kesiyorum okula gidicem.
Eline sağlık canımBütün ev toplandı çamaşır yıkandı asıldı 2 tencere 1 çaydanlık tellendi yıkandı bulaşık makinesi çalıştırıldı oğlanla oynandı şimdi uyku zamanı
O ne kız?Traş köpüğünden ebru yaptırcaz kabul eden kafama tükürüm puh
O ne kız?
Eline sağlık canım daha ne olsunBende ovdum yıkadım tuvalet banyo lavobolari evi topladım balkonlari yıkadım üst kattaki geçen sildiğim camima hali sarkitmis bide diyor ben yikamadim halıyı hava alsın diye astım didi :) cami bidaha sildim mutfak dolapların ı sildim kızım geldi onu doyurup okula gönderip mutfağın camini silcem ancak bu kadar yapabildim
Teşekkürler fesli :)4 Aralık Çarşamba ödevi.
Mutfak dolaplarının yüzünü silmek.
Herkese kolay gelsin
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@terliksi06
@Delft
@BUSR4
mavitosbik07
@SchonerDuft
D e f n e
ByNkoaLa
@Elalis
Ataayemi zeynepyu
@enenisa
]tijeen
@Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
Casper25
@sebepsiz07
Akşama halletcem inşallah hojamSen yeter ki iste malicim
Canım buara bana izin verin ödevlere katılamıyorum. Günlük yaptıklarımı yazıyprum sadece.4 Aralık Çarşamba ödevi.
Mutfak dolaplarının yüzünü silmek.
Herkese kolay gelsin
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@terliksi06
@Delft
@BUSR4
mavitosbik07
@SchonerDuft
D e f n e
ByNkoaLa
@Elalis
Ataayemi zeynepyu
@enenisa
]tijeen
@Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
Casper25
@sebepsiz07
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?