- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
EdeceksinŞuan 2. Yi hayal bile edemiyorum
Mune ablanın dediği oluyormuş ben 2 aya hamileEdeceksinhele ben kocam şakasına bile takılınca ortalığı yıkıyordum sakın bana 2. Deme diye
Sen bana nene mi demek istiyorsunKendi defteri yazsın ı Nenem de söylerdi
Aynen bende çok taktım ağladım söyledim şimdi takmıyomBaşa kalkmayı bir kere yaptı hayatının hatası oldu, ondan sonra evimde tek çöpe elini sürdürmedim ki kendi ısrarla yapmak isterdi. Benimki de orda burda millete anlatır işte kızlarıyla, çocuklarımı onlar büyüttü onlara sorsan
Neyseki Allah biliyor her şey. Çok takardım şimdi sallamıyorum, kendi defteri yazsın diyorum:)
Sen bu ara bu tarz cümleler çok kurmaya başladın farkında mısın negoÖyle olacağını bilsem bir tane daha doğururum
İçin geçmiş negoooooooSen bana nene mi demek istiyorsun
Çok kolay geçer umarım. Anestezisiz olmasını sen mi istedin?Bugün kocamı gönderdikten sonra uyumadım, beraber kahvaltı yaptık. Okula gitmeden Portmantoyu ayakkabılığı düzenler bir de evi süprürürüm
Kızlar yarın rahim filmi var anestezisiz, çok stresliyim, şimdiden karnıma ağrılar giriyor
Allah hayırlısını nasip etsinBugün kocamı gönderdikten sonra uyumadım, beraber kahvaltı yaptık. Okula gitmeden Portmantoyu ayakkabılığı düzenler bir de evi süprürürüm
Kızlar yarın rahim filmi var anestezisiz, çok stresliyim, şimdiden karnıma ağrılar giriyor
Hayır ya bana kalsa geceden uyutsunlar sabaha normal uyanayım haberim yokmuş gibiÇok kolay geçer umarım. Anestezisiz olmasını sen mi istedin?
İkisini de alıyorummmm30 aralık ödevi
Görüyorum ayakkabılıklar karışmış düzeltelim.
Dış kapıyı silelim.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
Teneffus Zili
@Efser
@DefneYaren
D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@Sifayildizi
@N u r
@Ysf42
@Mikan
@A R Y A
Selizay
Aynı benim kv bende de aynısından bir adet var.Şuanda ameliyat olcağımı biliyor ama tek bir gün ne oldun demedi ne yapıyorsun çoçukları idare edebiliyormusun gibi hiç bir şey sormadı
Alıştım beklentim yok ama farklı örnekleri yaşadıkca bazı şeyler aklıma düşüyor yoksa hiç kocunmuyorum
Rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın
Günaydınnn30 aralık ödevi
Görüyorum ayakkabılıklar karışmış düzeltelim.
Dış kapıyı silelim.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
Teneffus Zili
@Efser
@DefneYaren
D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@Sifayildizi
@N u r
@Ysf42
@Mikan
@A R Y A
Selizay
Allah muhtaç ettiremesin hiç birimizi inş.Boşver yapıp sonra başına kalkanlarda var yaşadım. O yüzden eksik olsun.
Allah bir gün beni birine muhtaç edecekse kendine etsin Rabbim, hiçbir kula değil.
Hastayken her gün aradı bir şey lazım mı dedi. Sorana asla söylemem ki, hastaya ne lazım olur yemek hele çocuk varsa. Ablamın sonradan haberi oldu çalıştığı halde yemek yapıp göndereyim dedi.
Ben hem babamı kaybettim hem koronalı halde yemek yapmaya çalıştım, aynı binada kv elti. İki gün yemek getirmeyle biter mi? Hastalığı geçtim acım vardı ağlamaktan perişan olmuştum. En son eşime sitem etmiştim, sen ben meyveyle de idare ederiz de bari çocuklara kendilerine pişirdiği yemekten bir tabak bıraksın kapıya annen, bu acıyla mutfağa girip yemek düşünmek ne kadar zor biliyor musun demiştim. Eşim başka odada durmuştu virüs sirkülasyonu olmasın diye. Ağzımla istedikten sonra yemek yapıp göndermeye başladı. Malzemelerini eşime aldırdım yük olmasın diye. Yedin mi sen de, yok:) çocuklar doymuştu şükür.
Eltime doğum yapınca tencerelerle yemek götürmüştüm ben. Bana yemek yapma ben yapıcam dedi babamın ilk gün, göndermiş birer tabak çocuklara yetti eşime yetmedi bile:) ben zaten bir şey yemedim.
Kv gil bizden aylar sonra oldu her gün ben yaptım gönderdim yemeklerini tencerelerle, Allah görüyor babamın ruhuna gitsin dedim yaptım.
Çok rahat geçer inş.sıkıntısız bi şekilde atlatırsın.Sonucu alınca yazarsın.☺ Allah ım gönlündekini nasip etsin inş.hayırlı sağlıklı bir evlat versin sana da C Capanin Gururu Teyom a da.aminBugün kocamı gönderdikten sonra uyumadım, beraber kahvaltı yaptık. Okula gitmeden Portmantoyu ayakkabılığı düzenler bir de evi süprürürüm
Allah razı olsun canım benimÇok rahat geçer inş.sıkıntısız bi şekilde atlatırsın.Sonucu alınca yazarsın.☺ Allah ım gönlündekini nasip etsin inş.hayırlı sağlıklı bir evlat versin sana da C Capanin Gururu Teyom a da.amin❤
İnşallah canım inşallah 2022 yüzümü güldürsün artıkÇok rahat geçer inş.sıkıntısız bi şekilde atlatırsın.Sonucu alınca yazarsın.☺ Allah ım gönlündekini nasip etsin inş.hayırlı sağlıklı bir evlat versin sana da C Capanin Gururu Teyom a da.amin❤
Allah muhtaç ettiremesin hiç birimizi inş.Başın sağolsun mekanı cennet olsun babacığının.❤ Ben de hamileyken covid geçirdim altlı üstlü olmamıza rağmen bi tas yemek indirmedi en çokta evimdeki çocuğuma üzüldüm.Ablamın evi uzaktı yürüyerek oradan yemek getiriyordu.Şu an çocuğum hasta birgün sormadı.Doğum yaptım ağzının ucuyla geçmiş olsun Teneffus Zili dedi. Bi tebrik edilmeyi bile hak etmiyorum galiba. Bence iyi gelinlerin şansı yok bu konuda.Ben istenmeyen gelinim galiba çünkü eltiye herşey yapılıyor akrabası olunca nasıl da ayrım fark var.
İnşallah canım inşallah 2022 yüzümü güldürsün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?