Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aynen bende çok taktım ağladım söyledim şimdi takmıyom

Öyle olacağını bilsem bir tane daha doğururum
Sen bu ara bu tarz cümleler çok kurmaya başladın farkında mısın nego bi şeyi 40 kere söylersen olurmuş bak ona göre de

Çok kolay geçer umarım. Anestezisiz olmasını sen mi istedin?

Allah hayırlısını nasip etsin

Aynı benim kv bende de aynısından bir adet var.Allah muhtaç ettirmesin canım.

Allah muhtaç ettiremesin hiç birimizi inş.Başın sağolsun mekanı cennet olsun babacığının.❤ Ben de hamileyken covid geçirdim altlı üstlü olmamıza rağmen bi tas yemek indirmedi en çokta evimdeki çocuğuma üzüldüm.Ablamın evi uzaktı yürüyerek oradan yemek getiriyordu.Şu an çocuğum hasta birgün sormadı.Doğum yaptım ağzının ucuyla geçmiş olsun Teneffus Zili dedi. Bi tebrik edilmeyi bile hak etmiyorum galiba. Bence iyi gelinlerin şansı yok bu konuda.Ben istenmeyen gelinim galiba çünkü eltiye herşey yapılıyor akrabası olunca nasıl da ayrım fark var.

Çok rahat geçer inş.sıkıntısız bi şekilde atlatırsın.Sonucu alınca yazarsın.☺ Allah ım gönlündekini nasip etsin inş.hayırlı sağlıklı bir evlat versin sana da C Capanin Gururu Teyom a da.amin

Hadi seni düşünmüyo ya torun o da canı değil mi? Boşver Allah sağlık versin kimseye muhtaç etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…