Şöyle sağlam yapıştır sabah sabah
Boşver yapıp sonra başına kalkanlarda var yaşadım. O yüzden eksik olsun.Şuanda ameliyat olcağımı biliyor ama tek bir gün ne oldun demedi ne yapıyorsun çoçukları idare edebiliyormusun gibi hiç bir şey sormadı
Alıştım beklentim yok ama farklı örnekleri yaşadıkca bazı şeyler aklıma düşüyor yoksa hiç kocunmuyorum
Rabnim ağzınızın tadını hiç bozmasın
Allah muhtaç etmesin negom. Benimki de yapar başa kalkar.karşılık beklerBoşver yapıp sonra başına kalkanlarda var yaşadım. O yüzden eksik olsun.
Allah bir gün beni birine muhtaç edecekse kendine etsin Rabbim, hiçbir kula değil.
Hastayken her gün aradı bir şey lazım mı dedi. Sorana asla söylemem ki, hastaya ne lazım olur yemek hele çocuk varsa. Ablamın sonradan haberi oldu çalıştığı halde yemek yapıp göndereyim dedi.
Ben hem babamı kaybettim hem koronalı halde yemek yapmaya çalıştım, aynı binada kv elti. İki gün yemek getirmeyle biter mi? Hastalığı geçtim acım vardı ağlamaktan perişan olmuştum. En son eşime sitem etmiştim, sen ben meyveyle de idare ederiz de bari çocuklara kendilerine pişirdiği yemekten bir tabak bıraksın kapıya annen, bu acıyla mutfağa girip yemek düşünmek ne kadar zor biliyor musun demiştim. Eşim başka odada durmuştu virüs sirkülasyonu olmasın diye. Ağzımla istedikten sonra yemek yapıp göndermeye başladı. Malzemelerini eşime aldırdım yük olmasın diye. Yedin mi sen de, yok:) çocuklar doymuştu şükür.
Eltime doğum yapınca tencerelerle yemek götürmüştüm ben. Bana yemek yapma ben yapıcam dedi babamın ilk gün, göndermiş birer tabak çocuklara yetti eşime yetmedi bile:) ben zaten bir şey yemedim.
Kv gil bizden aylar sonra oldu her gün ben yaptım gönderdim yemeklerini tencerelerle, Allah görüyor babamın ruhuna gitsin dedim yaptım.
Boşver yapıp sonra başına kalkanlarda var yaşadım. O yüzden eksik olsun.
Allah bir gün beni birine muhtaç edecekse kendine etsin Rabbim, hiçbir kula değil.
Hastayken her gün aradı bir şey lazım mı dedi. Sorana asla söylemem ki, hastaya ne lazım olur yemek hele çocuk varsa. Ablamın sonradan haberi oldu çalıştığı halde yemek yapıp göndereyim dedi.
Ben hem babamı kaybettim hem koronalı halde yemek yapmaya çalıştım, aynı binada kv elti. İki gün yemek getirmeyle biter mi? Hastalığı geçtim acım vardı ağlamaktan perişan olmuştum. En son eşime sitem etmiştim, sen ben meyveyle de idare ederiz de bari çocuklara kendilerine pişirdiği yemekten bir tabak bıraksın kapıya annen, bu acıyla mutfağa girip yemek düşünmek ne kadar zor biliyor musun demiştim. Eşim başka odada durmuştu virüs sirkülasyonu olmasın diye. Ağzımla istedikten sonra yemek yapıp göndermeye başladı. Malzemelerini eşime aldırdım yük olmasın diye. Yedin mi sen de, yok:) çocuklar doymuştu şükür.
Eltime doğum yapınca tencerelerle yemek götürmüştüm ben. Bana yemek yapma ben yapıcam dedi babamın ilk gün, göndermiş birer tabak çocuklara yetti eşime yetmedi bile:) ben zaten bir şey yemedim.
Kv gil bizden aylar sonra oldu her gün ben yaptım gönderdim yemeklerini tencerelerle, Allah görüyor babamın ruhuna gitsin dedim yaptım.
Ne diyeUlan sen bi kere çiçek abbasın atışmasını yazmıştın tek tek
Hacı acı gerçekler bi yerden sonra acımıyor bak bana yoksa ikinciyi doğurur muydumHiç iç açıcı değilsin totonu kesem senin
Ah canım yaŞuanda ameliyat olcağımı biliyor ama tek bir gün ne oldun demedi ne yapıyorsun çoçukları idare edebiliyormusun gibi hiç bir şey sormadı
Alıştım beklentim yok ama farklı örnekleri yaşadıkca bazı şeyler aklıma düşüyor yoksa hiç kocunmuyorum
Rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın
Hem de hiç karışmadığı kadar karışık ben dışarı çıkmıyorum küçük hanım ve babası karman çorman etmişler dışardaki ayakkabılığı30 aralık ödevi
Görüyorum ayakkabılıklar karışmış düzeltelim.
Dış kapıyı silelim.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@Sifayildizi
@N u r
K Kitapkontesi
@Mikan
@A R Y A
Selizay
MaşAllah maşAllah bu ne heyecanKahvaltimi yaptim.mutfagim cok daginik degil en son orayi toparliycam yemek yaparken.salonumdan basliyorum temizlige.degisiklik yapacagim icin de ayri bi hevesliyimkitapligimi bosaltmakla işe koyuldum.herkese kolay gelsin
Allah muhtaç etmesin negom. Benimki de yapar başa kalkar.karşılık bekler
Başa kalkmayı bir kere yaptı hayatının hatası oldu, ondan sonra evimde tek çöpe elini sürdürmedim ki kendi ısrarla yapmak isterdi. Benimki de orda burda millete anlatır işte kızlarıyla, çocuklarımı onlar büyüttü onlara sorsanAh canım yabenimki de diğer versiyonu. Yaptığını başıma kakmaz şükür ama herkese anlatır. Hepsi değişik değişik. Nego nun da dediği gibi Allahım kendisinden başkasına muhtaç etmesin inşAllah
Ay hiç gerek yok o yılları hatırlamaya, resetledim benBende yorum yazardım sus derdiniz
Değişiklik yapmayı çok severim, temizlik yaptığım tescillenmiş oluyorKahvaltimi yaptim.mutfagim cok daginik degil en son orayi toparliycam yemek yaparken.salonumdan basliyorum temizlige.degisiklik yapacagim icin de ayri bi hevesliyimkitapligimi bosaltmakla işe koyuldum.herkese kolay gelsin
Şuan 2. Yi hayal bile edemiyorumHacı acı gerçekler bi yerden sonra acımıyor bak bana yoksa ikinciyi doğurur muydum
Kendi defteri yazsın ı Nenem de söylerdiBaşa kalkmayı bir kere yaptı hayatının hatası oldu, ondan sonra evimde tek çöpe elini sürdürmedim ki kendi ısrarla yapmak isterdi. Benimki de orda burda millete anlatır işte kızlarıyla, çocuklarımı onlar büyüttü onlara sorsan
Neyseki Allah biliyor her şey. Çok takardım şimdi sallamıyorum, kendi defteri yazsın diyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?