Çok teşekkür ederim, ekim ayında kürtaj oldum kalp atışı olmadığı için, saha sonra enfeksiyon gelişti 1 hafta hastanede yattım. Bu durum tüplere zarar verebiliyormuş, şimdi ona bakılacakHoşgeldin öncelikle. Hastane işinde kolaylıklar diliyorum
İşte örnek öğrenciGünaydınnn
Silelim kaptanım dış kapıyı da silelim bütün kapıları da silelim
Rabbim yardımcın olsun canım. İnşallah güzel haberler alırsın. Ben de tek tüplüyümÇok teşekkür ederim, ekim ayında kürtaj oldum kalp atışı olmadığı için, saha sonra enfeksiyon gelişti 1 hafta hastanede yattım. Bu durum tüplere zarar verebiliyormuş, şimdi ona bakılacakhem onun stresi hem hsg stresi hepsi birbirine girdi. Bir de hastane fobim oluştu resmen
Bir tane olsun bizim olsun, rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinRabbim yardımcın olsun canım. İnşallah güzel haberler alırsın. Ben de tek tüplüyüm
ÜzüldümAllah muhtaç ettiremesin hiç birimizi inş.Başın sağolsun mekanı cennet olsun babacığının.❤ Ben de hamileyken covid geçirdim altlı üstlü olmamıza rağmen bi tas yemek indirmedi en çokta evimdeki çocuğuma üzüldüm.Ablamın evi uzaktı yürüyerek oradan yemek getiriyordu.Şu an çocuğum hasta birgün sormadı.Doğum yaptım ağzının ucuyla geçmiş olsun Teneffus Zili dedi. Bi tebrik edilmeyi bile hak etmiyorum galiba. Bence iyi gelinlerin şansı yok bu konuda.Ben istenmeyen gelinim galiba çünkü eltiye herşey yapılıyor akrabası olunca nasıl da ayrım fark var.
Gunaydin canlar dün misafir aşkına yapmıştım30 aralık ödevi
Görüyorum ayakkabılıklar karışmış düzeltelim.
Dış kapıyı silelim.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
Teneffus Zili
@Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@Sifayildizi
@N u r
K Kitapkontesi
@Mikan
A R Y A
Selizay
Amin canım.Hadi seni düşünmüyo ya torun o da canı değil mi? Boşver Allah sağlık versin kimseye muhtaç etmesin
Ben de aynısını yaptım sınırlarımı çizdim.Onlar bunu istedi.Biz hiç iyi olmamıştık bu saatten sonra da sanmam iyi olabilieceğimizi.Pek görmüyorum konuştuğum paylaştığım birşey de yok.Eşimde hiç düşkün değil artık adamı da soğuttular kendilerinden. Kafa böyle daha rahat.Bi örnek verim mesela hastaneden eve geldiğimiz ilk günden başladı sütü yok sütü yok diyordu.Ilk çocuğumda da bunu yaptı psikolojikmen en çok zarar gördüğüm nokta olmuştur emzirme konusu.Halbuki sütüm vardı, gelip göğsümü elledi yumuşak süt yok gibisindenÜzüldümbu da bizim imtihanımız. İmtihan dünyası diyorum artık. Çok üzülür çok takardım, biz birde iyiyken böyle olduk:)
Sınırlarımı çizdim kafam rahat. Resmi ilişkiye sebep olan onlar, kendileri kaybetti:)
Allah güç kuvvet versin her şeye yetişelim minnet etmeyelim
İnşallah canım, gerçi kürtaj oldum bana koyar mı acılar diyorum ama anestezi aldığım için kürtajda bir şey hissetmedim kiTeneffus Zili dicek bişi yok valla bende az çok çekiyorum
Selizay geçmiş olsun canım takma çok ben anestezili oldum ama yine de günlerce stres yapmıştım umairm güzel haber alirsin
Aynen insallah bu sene bizim bebislerin senesi olur.İnşallah canım, gerçi kürtaj oldum bana koyar mı acılar diyorum ama anestezi aldığım için kürtajda bir şey hissetmedim kineyse doğuracaz biz yaaa çekeriz artık ne yapalım
topiği ele geçireceğez. Bebeler evi mahvedecekAynen insallah bu sene bizim bebislerin senesi olur.
Günaydın meleğimGünaydın
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
Teneffus Zili
@Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@Sifayildizi
@N u r
K Kitapkontesi
@Mikan
A R Y A
Selizay
İnşaallah insallahtopiği ele geçireceğez. Bebeler evi mahvedecekumarım yani
geçmiş olsun canım, adet ağrısı mı? Başka birşey miBel ve karın ağrısından yerimden kalkamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?