Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hoşgeldin öncelikle. Hastane işinde kolaylıklar diliyorum
Çok teşekkür ederim, ekim ayında kürtaj oldum kalp atışı olmadığı için, saha sonra enfeksiyon gelişti 1 hafta hastanede yattım. Bu durum tüplere zarar verebiliyormuş, şimdi ona bakılacak hem onun stresi hem hsg stresi hepsi birbirine girdi. Bir de hastane fobim oluştu resmen

Rabbim yardımcın olsun canım. İnşallah güzel haberler alırsın. Ben de tek tüplüyüm

Üzüldüm bu da bizim imtihanımız. İmtihan dünyası diyorum artık. Çok üzülür çok takardım, biz birde iyiyken böyle olduk:)
Sınırlarımı çizdim kafam rahat. Resmi ilişkiye sebep olan onlar, kendileri kaybetti:)
Allah güç kuvvet versin her şeye yetişelim minnet etmeyelim

Kahvaltı, beslenme hazırladım
Yatakları düzelttim
Dağınıklık topladım
Çamaşır topladım
Kırlent yüzlerini yıkamıştım taktım
Kahvaltı sofrasını, mutfağı topladım
Öğlen ve akşam yemeklerini yaptım
Evi havalandırdım
Evi süpürdüm

Wc ler temizlenecek
Toz alınacak
Yer silinecek
Çamaşır katlanıp yerleştirilecek

Şimdi biraz kitap okuycam.

Hadi seni düşünmüyo ya torun o da canı değil mi? Boşver Allah sağlık versin kimseye muhtaç etmesin
Amin canım.Bence bazılarında vicdan denen şey yok gibi.Şu an komşum covid deseler ben yemek yapar bırakırım.Allah kimseye vermesin bu hastalığı hamilelikte olunca çok zor geçmişti.Bizim ki bi de insanların yanında farklı olmaya çalışıyor kendini iyi gösterme çabaları.

Ben de aynısını yaptım sınırlarımı çizdim.Onlar bunu istedi.Biz hiç iyi olmamıştık bu saatten sonra da sanmam iyi olabilieceğimizi.Pek görmüyorum konuştuğum paylaştığım birşey de yok.Eşimde hiç düşkün değil artık adamı da soğuttular kendilerinden. Kafa böyle daha rahat.Bi örnek verim mesela hastaneden eve geldiğimiz ilk günden başladı sütü yok sütü yok diyordu.Ilk çocuğumda da bunu yaptı psikolojikmen en çok zarar gördüğüm nokta olmuştur emzirme konusu.Halbuki sütüm vardı, gelip göğsümü elledi yumuşak süt yok gibisinden Ayy şu an olsa acayip sinirlenirdim o gün takmadım birşey diyememiştim.

Teneffus Zili dicek bişi yok valla bende az çok çekiyorum
Selizay geçmiş olsun canım takma çok ben anestezili oldum ama yine de günlerce stres yapmıştım umairm güzel haber alirsin
İnşallah canım, gerçi kürtaj oldum bana koyar mı acılar diyorum ama anestezi aldığım için kürtajda bir şey hissetmedim ki neyse doğuracaz biz yaaa çekeriz artık ne yapalım

İnşallah canım, gerçi kürtaj oldum bana koyar mı acılar diyorum ama anestezi aldığım için kürtajda bir şey hissetmedim ki neyse doğuracaz biz yaaa çekeriz artık ne yapalım
Aynen insallah bu sene bizim bebislerin senesi olur.

Temizlik bitti bende bittim
#salonumun seklini değiştirmek istedigimden kitapligimi bosaltip yeni yerine aldim sildim temizledim yerleştirdim kitaplarimi
#butun evi silip supurdum
#wc leri yikadim
#toz aldim
#daire kapisini sildim
Sadece mutfagimi toparlayip aksam yemegi icin hazirliklarimi yapcam ama öncesinde bi yarim saat kadar dinlencem.dinlenirken de kitabimi okuycam mutfak islerimi de hallettikten sonra minigimi görmeye gitcez
Bu arada temizlikte esim de yardimci oldu sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…