Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bir sene önce covid geçirdim ama bel ağrım falan yoktu. Bu ağrı regl ağrısının aynısı aslında ama bilemiyorum
Canım bende şaşırdım.3 doz aşı olmuş adam iş yerinde arkadaşları belim ağrıyor diyince test yaptır demişler.Yeni varyant belki de bele vuruyor bende şaşırdım.

Ama seninki kadınsal belli.
Sanırım regl oldum 12.ayımda hüzünle sonuçlandı
Canım hayırlısı olsun.Bugun bir arkadaşımizin bebeğinin kalp sorunu olduğunu öğrendik .6 ay yaşarsa tedavi olacakmis.Cok istemişlerdi çocuk oldu çocuk doğdu ama bir çok hastalığı mevcut.Yasarsa tedavi olsa bile başka hastalıkları varmış .

Beterin beteri varı örnek göstermeyi sevmem lakin bana bu konu bir kez daha herşeyin hayırlısı sözünün ne kadar doğru olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Akrabamız var kadının 7 çocuğu var kimse bakmıyor kızının yanında itiş tepis üst üste yaşıyorlar.5 oğlu 2 kızı var doğurmuş büyütmüş yokluk çekmiş.

Hayırlı zamanda hayırlı bir bebeğin olsun inşallah

Ölmüşümdür ve ağlayanım vardır
Eşim yorgunluk kahvesi annem çayı yapacak da
- Evi dip köşe bucak aşırı ayrıntılı süpürdüm
- Aynı şekilde sildim
- Kapıları sildim
-Camları ve lanet olası fransız balkon camlarını sildim
- Banyoyu ayrıntılı temizledim duvarlar falan
- Wcler de aynı aynı şekilde temizlendi
- Nevresim alez hepsi değişti yıkandı
- Mutfak dolapları dışı silindi
- Aspiratör temizlendi
- Kitaplar havalandırıldı yerleştirildi:)
- Paltolar yıkandı peluş yerleri fırçalandı
- Yemek anneye kitlendi
- Salata ve çorbadan kaçılamadı

Saygılar kaptanım Nego 'm

Oo eline sağlık annen de geldi demek

Oo eline sağlık annen de geldi demek
Evet canım Ankara dönüşü kardeşimden aldım geldim Kışın yalnız kalmasını istemiyorum:)
İyi ama huzursuz kuzum canım bir gece uyumuyor bir gündüz uyumuyor Kabızlık vart dengem alt üst ama yeter ki sağlıklı olsun valla başka birşey istemiyorum
Ah canım benim
Amin Jesim sağlıklı huzurlu olun ikiniz de inşallah
Sana bol güç ve sabır diliyorum Tüm anneler birer mucize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…