Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sanada geçmiş olsun canım okudum geri dönemedim inşallah sorunsuz atlatırsın
Göz tatlım biraz katarak oldumda onu alıp mercek yerleştirecekler
Geçmiş olsun kuzum stres yapma basit bir operasyon bir tanıdığım olmuştu senin de iyi geçer umarım

Elimde değillll. Anlamadığım konu birisi öldüm öldüm dirildim derken diğeri bu muydu yaaa falan yazmış ne hissedeceğimi şaşırdım

11:30 da
Herkesin acı eşiği farklı oluyor. Bence ondandır bu kadar uç yorumun olması. Sen olumlu düşün ona odaklan

Elimde değillll. Anlamadığım konu birisi öldüm öldüm dirildim derken diğeri bu muydu yaaa falan yazmış ne hissedeceğimi şaşırdım

11:30 da
banada gereksiz biri yatağa doğuruyorum git ebeyi çağır demiştim o bana bu sancı neki doğurman akşamı bulur demişti sonra 5 dakika içinde doğurdum
Kendi sancısını benimkiyle kısalıyordu o senin çıt kırımdılığım ne yapayım bende böyleyim
Herkeste farklı olur kendini sıkma olabildiğince rahat ol sonu güzel olcak inşallah
Aynı saatlerde olacağız

Anaam oldu da bitti maaşallah diyerek gelelim inşallah,

Bende yatağa doğmuşum 4 çocuk doğurmuş anama inanmamış ebe hanım. Bak doğuruyorum çatala al demiş o da daha var diye yatmış uyumuş. Annem benden günah gitti demiş ben pırt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…