- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Evi topladımYatakları topladım
Evi topladım
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Kahvaltı hazırladım
Ev yşne dağıldı. :/
Kendini üzme canım. Vardır bir hayır.Sanırım regl oldum12.ayımda hüzünle sonuçlandı
Sen zorlanma diyeneyseki az yazmışsınız
Yarın ameliyat oluyorum mercek gelmişEfocan napıyosun
Hadi gözün aydın. İnşallah çok iyi geçer ameliyatın. Şimdiden geçmiş olsunYarın ameliyat oluyorum mercek gelmiş
Canım ne ameliyatı senin?Yarın ameliyat oluyorum mercek gelmiş
Sanada geçmiş olsun canım okudum geri dönemedim inşallah sorunsuz atlatırsınCanım ne ameliyatı senin?
Geçmiş olsun kuzum stres yapma basit bir operasyon bir tanıdığım olmuştuSanada geçmiş olsun canım okudum geri dönemedim inşallah sorunsuz atlatırsın
Göz tatlım biraz katarak oldumdaonu alıp mercek yerleştirecekler
Sağol canımHadi gözün aydın. İnşallah çok iyi geçer ameliyatın. Şimdiden geçmiş olsun
Ben hiç stres yapmadım olur gelirim dedim saat beşe kadar burdasın deyince sinir oldumGeçmiş olsun kuzum stres yapma basit bir operasyon bir tanıdığım olmuştusenin de iyi geçer umarım
Boş ver okumaSelam canlarım, eve geldim lavaboyu temizledim kendime epilasyon yaptım.Akşam yemeğe davetliyiz yemek yapmadım eşiimi bekliyorum bir yandan da hsg çekilenlerin yorumlarını okuyup tramva yaşıyorum
Elimde değillll. Anlamadığım konu birisi öldüm öldüm dirildim derken diğeri bu muydu yaaa falan yazmış ne hissedeceğimi şaşırdımBoş ver okumagerme kendini boş yere senin saat kaçta
Herkesin acı eşiği farklı oluyor. Bence ondandır bu kadar uç yorumun olması. Sen olumlu düşün ona odaklanElimde değillll. Anlamadığım konu birisi öldüm öldüm dirildim derken diğeri bu muydu yaaa falan yazmış ne hissedeceğimi şaşırdım
11:30 da
banada gereksiz biriElimde değillll. Anlamadığım konu birisi öldüm öldüm dirildim derken diğeri bu muydu yaaa falan yazmış ne hissedeceğimi şaşırdım
11:30 da
Anaam oldu da bitti maaşallah diyerek gelelim inşallah,banada gereksiz biriyatağa doğuruyorum git ebeyi çağır demiştim o bana bu sancı neki doğurman akşamı bulur demişti sonra 5 dakika içinde doğurdum
Kendi sancısını benimkiyle kısalıyordu o senin çıt kırımdılığım ne yapayım bende böyleyim
Herkeste farklı olur kendini sıkma olabildiğince rahat olsonu güzel olcak inşallah
Aynı saatlerde olacağız
Bende yatağa doğmuşum 4 çocuk doğurmuş anama inanmamış ebe hanım. Bak doğuruyorum çatala al demiş o da daha var diye yatmış uyumuş. Annem benden günah gitti demiş ben pırtbanada gereksiz biriyatağa doğuruyorum git ebeyi çağır demiştim o bana bu sancı neki doğurman akşamı bulur demişti sonra 5 dakika içinde doğurdum
Kendi sancısını benimkiyle kısalıyordu o senin çıt kırımdılığım ne yapayım bende böyleyim
Herkeste farklı olur kendini sıkma olabildiğince rahat olsonu güzel olcak inşallah
Aynı saatlerde olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?