Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende yatağa doğmuşum 4 çocuk doğurmuş anama inanmamış ebe hanım. Bak doğuruyorum çatala al demiş o da daha var diye yatmış uyumuş. Annem benden günah gitti demiş ben pırt

ulan nego sen doğarken bile yalnızmissin. kendi göbeğini kesenlerden olman boşuna değil
amazon gacı

ulan nego sen doğarken bile yalnızmissin. kendi göbeğini kesenlerden olman boşuna değil
amazon gacı
Hiç bu açıdan bakmamıştım olaya
Bebekken de ağlamazmışım zaten, hasta olunca öldüm sanırlarmış öylece yatarmışım
Çocukluktan itibaren acısını çıkardım ağlamanın

Hiç bu açıdan bakmamıştım olaya
Bebekken de ağlamazmışım zaten, hasta olunca öldüm sanırlarmış öylece yatarmışım
Çocukluktan itibaren acısını çıkardım ağlamanın

baktın demekki ağlamayana meme yok yıktın ortalığı

bundan sonra ben doğarken bile yalnızdım dersin artık negom

Bende yatağa doğmuşum 4 çocuk doğurmuş anama inanmamış ebe hanım. Bak doğuruyorum çatala al demiş o da daha var diye yatmış uyumuş. Annem benden günah gitti demiş ben pırt
Ben diyorum sancım sıkılaştı git çağır o bana yok daha sıkılacak diyor dedim bu sancı akşams kadar çekilmez git çağır ben doğuruyorum dedim kadını inandıramadım gitti ebe ordan geçiyordu çabuk gel dedim kadın baktı doğum dedi apar topar doğum haneye gittim zaten onu dinlesem oryada doğururdum
Sonra ne bileyim benim akşamı buluyordu dedi

Benim kafa annem dönünce çıkmış ayağa kalkmış olsa bir nego olmazdı

Ay az kaldi diyorum icimden sürekli ☻ dün benim ki haline kılığına bakmiyo sefilleri almis bunu okuyum diyo
Kitap seven çocuğum okumayı öğrenince soğudu çünkü neden okurken takılınca sinir oluyor
Bazı kitapların sonunda test bulmaca oluyor onların hevesine okuyor.
Sefiller kesmez oğlum deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…