Topiğin hepsi bize bakacak biz senle yatalımAnaam oldu da bitti maaşallah diyerek gelelim inşallah,
Bende yatağa doğmuşum 4 çocuk doğurmuş anama inanmamış ebe hanım. Bak doğuruyorum çatala al demiş o da daha var diye yatmış uyumuş. Annem benden günah gitti demiş ben pırt
Hiç bu açıdan bakmamıştım olayaulan nego sen doğarken bile yalnızmissin. kendi göbeğini kesenlerden olman boşuna değil
amazon gacı
Hiç bu açıdan bakmamıştım olaya
Bebekken de ağlamazmışım zaten, hasta olunca öldüm sanırlarmış öylece yatarmışım
Çocukluktan itibaren acısını çıkardım ağlamanın
Yatakları çorbaları hazırlayın kızlar yarınTopiğin hepsi bize bakacak biz senle yatalım
Ben diyorum sancım sıkılaştı git çağır o bana yok daha sıkılacak diyor dedim bu sancı akşams kadar çekilmez git çağır ben doğuruyorum dedim kadını inandıramadım gitti ebe ordan geçiyordu çabuk gel dedim kadın baktı doğum dedi apar topar doğum haneye gittim zaten onu dinlesem oryada doğururdumBende yatağa doğmuşum 4 çocuk doğurmuş anama inanmamış ebe hanım. Bak doğuruyorum çatala al demiş o da daha var diye yatmış uyumuş. Annem benden günah gitti demiş ben pırt
Benim kafa annem dönünce çıkmışBen diyorum sancım sıkılaştı git çağır o bana yok daha sıkılacak diyor dedim bu sancı akşams kadar çekilmez git çağır ben doğuruyorum dedim kadını inandıramadım gitti ebe ordan geçiyordu çabuk gel dedim kadın baktı doğum dedi apar topar doğum haneye gittim zaten onu dinlesem oryada doğururdum
Sonra ne bileyim benim akşamı buluyordu dedi
Nasılsın canom gelmiyorsunGünaydın
Günaydın meleğim
Hadi gözün aydınYarın ameliyat oluyorum mercek gelmiş
Oğlum doğum tranvam deYine bir gün kitap okutuyorum
Çocuk heceledikçe tez canlılığım beni boğazlıyor
Okumayı yeni öğrendi çocuk sakin ol saçmalama ommmmm
40 geçti ne yatağıOna da bi yatak lazim simdi
Ay az kaldi diyorum icimden sürekli ☻ dün benim ki haline kılığına bakmiyo sefilleri almis bunu okuyum diyoYine bir gün kitap okutuyorum
Çocuk heceledikçe tez canlılığım beni boğazlıyor
Okumayı yeni öğrendi çocuk sakin ol saçmalama ommmmm
Kitap seven çocuğum okumayı öğrenince soğuduAy az kaldi diyorum icimden sürekli ☻ dün benim ki haline kılığına bakmiyo sefilleri almis bunu okuyum diyo
Ay az kaldi diyorum icimden sürekli ☻ dün benim ki haline kılığına bakmiyo sefilleri almis bunu okuyum diyo
Negatifler ölsün mü notersutüm pozitif kişilere yakşamlar
Oldu canım uzanın totonuzu da sıvazlayam bari
Negatifler ölsün mü notersu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?