Sudan çıkmış balık gibiyim anamda doğarken zaar böyledim dedimAh ben uzağı göremiyordum yazılar birbirine giriyor, yüzler bulanık oluyordu. Gözlüğümü ilk takınca ben karıncalı tv izliyormuşum meğer, ful hd görüyorum ya demiştim
Bizde var o nimete bir erişemedim göz yapılmışken bir kurdalayayım onuTivibu alıcam annemde belgesel falan bir dünya şey izliyorduk
Ben anca geldim ama dağılmış millet galibaaHuuu huu çay kahve sohbet isteyen
Etiket de eksik olabilir aklına gelen yapıştırsın
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
sudem34
mimesis
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
Gecen sene ben pandemide baktım büyük kız dalga gectiBen de kore dizisi bakıyorum artık fırsatım olmuyor pek ama
Gel bizde senle içelimBen anca geldim ama dağılmış millet galibaa
Ablam yeğenlerim var o yüzden gelemiyorumHuuu huu çay kahve sohbet isteyen
Etiket de eksik olabilir aklına gelen yapıştırsın
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
sudem34
mimesis
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
Kızlar sever genelde hayretGecen sene ben pandemide baktım büyük kız dalga gecti
Ben de üniverşstedeyken bakardım. Vaktim olsa şimdi yine bakarımGecen sene ben pandemide baktım büyük kız dalga gecti
İçelim efocanım kimyon çayı koydum içer misinGel bizde senle içelim
Kendi ergen döneminde deli gibi seyrediyordu hatta oyuncuların adını saydı bir ara koreye gidecem diye tuturmuştu ne cabuk unutum dedimKızlar sever genelde hayret
Hiç bir şeyi bilmiyorum ne gördüm ne tanıştım ağlanacak kadar ne olduğunu bilmiyorumCanım benim Pek bu konularda yorum yapma kabiliyetim yok ama ben genelde bulaşmam iyi olur Allah'tan kötü olur kuldan derler bu her konuda geçerli bence ama sonucuna iyi olcak diye inanıyorsan bence ikna kabiliyeti falan varsa devreye girtabi
Sacmalik valla bilemedigiin bisi de ne ogutu nasihatjHiç bir şeyi bilmiyorum ne gördüm ne tanıştım ağlanacak kadar ne olduğunu bilmiyorum
Biz anneni bu olaya dahil et diye öğüt verecekmişiz
Allahım ya Rabbim ne güne kaldıklı bir konu
Eltinin neden istemediği önemli bence. İlk önce onu ögren sonra dahil ol.Kızlar bir sorunum var aslında burayıda bu gibi konularla bdv ceviren biri olmak istemem ama biraz da sinirim bozuldu
Eltimin oğlu bir kızla görüşüyormuş bir kaç haftadır bu mesele ortada dönüyor hiç oralı olmadım.o beni sormayan kv bugün çıkmış eşim ameliyatımı söylemiş güya soracak bize gidin oğlanla konuşun annesi çok üzülüyor ağlıyor
annesinide bu olaya dahil etsin
Oğlanın hikayesi uzun oğlan bu konuyu anneyle babayls konuşmuyor sadece kız kardeşleriyle konuşmuş
Kız kardeşleri bıkmış artık biz karışmıyoruz demiş
Eşimde gel yarın yemeğe gidip konuşalım diyor ben hiç karışma tarafı değilim annası alsın oğlunu konuşsun ağlamasın dedim tartışılacak bir konu varsa da tartışsın bundan bizene. ne bileyim kızını ben niye karşı geliyolar neden istemiyolar veyahut niye ağlıyor neymiş evlenme teklifi etmiş iş ciddiye binmiş.
Kendine maşa arıyor dedim. Yanlışmı düşüyorum.
Bir tarafımda ya oğlan elimde büyüdü yedirip içirmişimdir büyük kızla akran gibi beraber yıkamışımdır gün boyu beraber oynalardı saatlece yanımda kalır gık demezdi yavrum
Eşime biraz çıkıştım üzerine bir yat uyu dedim bakarız deyip konuyu kapattım.
Asıl sinir olduğum oğlan değil sen annesin neyin inadı bu al çoçuğunu karşına konuş konuşmuyorsa senin çoçuğun nasıl davranıca konuşuru bu zamana kadar bulmuş olman lazım o şekilde konuş kv diyorum oğlan geç geliyormuş erken gidiyormuş dedim telefon var hani geç olsa ne olur odasına gider sarılır baş başa verir konuşur Böyle inatlıkla evlenir aha evlendim der
Efser şimdi eltin bu kızla hem görüşmesine karşı çıkıyor hem de olaya dahil olmak mı istiyor? Gerçi dahil olmaktan kasıt ne onu da tam anlamadımKızlar bir sorunum var aslında burayıda bu gibi konularla bdv ceviren biri olmak istemem ama biraz da sinirim bozuldu
Eltimin oğlu bir kızla görüşüyormuş bir kaç haftadır bu mesele ortada dönüyor hiç oralı olmadım.o beni sormayan kv bugün çıkmış eşim ameliyatımı söylemiş güya soracak bize gidin oğlanla konuşun annesi çok üzülüyor ağlıyor
annesinide bu olaya dahil etsin
Oğlanın hikayesi uzun oğlan bu konuyu anneyle babayls konuşmuyor sadece kız kardeşleriyle konuşmuş
Kız kardeşleri bıkmış artık biz karışmıyoruz demiş
Eşimde gel yarın yemeğe gidip konuşalım diyor ben hiç karışma tarafı değilim annası alsın oğlunu konuşsun ağlamasın dedim tartışılacak bir konu varsa da tartışsın bundan bizene. ne bileyim kızını ben niye karşı geliyolar neden istemiyolar veyahut niye ağlıyor neymiş evlenme teklifi etmiş iş ciddiye binmiş.
Kendine maşa arıyor dedim. Yanlışmı düşüyorum.
Bir tarafımda ya oğlan elimde büyüdü yedirip içirmişimdir büyük kızla akran gibi beraber yıkamışımdır gün boyu beraber oynalardı saatlece yanımda kalır gık demezdi yavrum
Eşime biraz çıkıştım üzerine bir yat uyu dedim bakarız deyip konuyu kapattım.
Asıl sinir olduğum oğlan değil sen annesin neyin inadı bu al çoçuğunu karşına konuş konuşmuyorsa senin çoçuğun nasıl davranıca konuşuru bu zamana kadar bulmuş olman lazım o şekilde konuş kv diyorum oğlan geç geliyormuş erken gidiyormuş dedim telefon var hani geç olsa ne olur odasına gider sarılır baş başa verir konuşur Böyle inatlıkla evlenir aha evlendim der
Ben hiç sormadım bilmiyorum sormakta istemiyorumEfser şimdi eltin bu kızla hem görüşmesine karşı çıkıyor hem de olaya dahil olmak mı istiyor? Gerçi dahil olmaktan kasıt ne onu da tam anlamadım
Yavrun annan biraz inad onu idare et Allah sanada yardım etsin der gelirimSacmalik valla bilemedigiin bisi de ne ogutu nasihatj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?