Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ah ben uzağı göremiyordum yazılar birbirine giriyor, yüzler bulanık oluyordu. Gözlüğümü ilk takınca ben karıncalı tv izliyormuşum meğer, ful hd görüyorum ya demiştim
Sudan çıkmış balık gibiyim anamda doğarken zaar böyledim dedim
Evimi tedaylarına yeni fark ettim
Banyonun tezgayındaki lekeri görünce kendimden geçtim

8 den beri ayaktayım

Epey iş hallettim ama

Pazara ,markete , yürüyüşe gittim.
Sebze- meyve yıkadım hele ıspanak bitirdi beni . Nego senin yöntemi uyguladim ne var ne yok hepsini yıkadım
Bulaşık makinesi doldur boşalt.
Akşam yemeği hazırla, yıka ,pakla .
Mutfak masasini topladım ,sildim.
Ocak üstü tost makinesi aldık onu yıkadım.Tost makinem yandı çünkü
Mutfak tezgahı topladim bir kaç kez.

Kızlar bir sorunum var aslında burayıda bu gibi konularla bdv ceviren biri olmak istemem ama biraz da sinirim bozuldu
Eltimin oğlu bir kızla görüşüyormuş bir kaç haftadır bu mesele ortada dönüyor hiç oralı olmadım.o beni sormayan kv bugün çıkmış eşim ameliyatımı söylemiş güya soracak bize gidin oğlanla konuşun annesi çok üzülüyor ağlıyor
annesinide bu olaya dahil etsin

Oğlanın hikayesi uzun oğlan bu konuyu anneyle babayls konuşmuyor sadece kız kardeşleriyle konuşmuş
Kız kardeşleri bıkmış artık biz karışmıyoruz demiş

Eşimde gel yarın yemeğe gidip konuşalım diyor ben hiç karışma tarafı değilim annası alsın oğlunu konuşsun ağlamasın dedim tartışılacak bir konu varsa da tartışsın bundan bizene. ne bileyim kızını ben niye karşı geliyolar neden istemiyolar veyahut niye ağlıyor neymiş evlenme teklifi etmiş iş ciddiye binmiş.
Kendine maşa arıyor dedim. Yanlışmı düşüyorum.

Bir tarafımda ya oğlan elimde büyüdü yedirip içirmişimdir büyük kızla akran gibi beraber yıkamışımdır gün boyu beraber oynalardı saatlece yanımda kalır gık demezdi yavrum
Eşime biraz çıkıştım üzerine bir yat uyu dedim bakarız deyip konuyu kapattım.

Asıl sinir olduğum oğlan değil sen annesin neyin inadı bu al çoçuğunu karşına konuş konuşmuyorsa senin çoçuğun nasıl davranıca konuşuru bu zamana kadar bulmuş olman lazım o şekilde konuş kv diyorum oğlan geç geliyormuş erken gidiyormuş dedim telefon var hani geç olsa ne olur odasına gider sarılır baş başa verir konuşur Böyle inatlıkla evlenir aha evlendim der

Son düzenleme:
Canım benim Pek bu konularda yorum yapma kabiliyetim yok ama ben genelde bulaşmam iyi olur Allah'tan kötü olur kuldan derler bu her konuda geçerli bence ama sonucuna iyi olcak diye inanıyorsan bence ikna kabiliyeti falan varsa devreye girtabi

Hiç bir şeyi bilmiyorum ne gördüm ne tanıştım ağlanacak kadar ne olduğunu bilmiyorum
Biz anneni bu olaya dahil et diye öğüt verecekmişiz
Allahım ya Rabbim ne güne kaldıklı bir konu

Merhaba. Aile ziyaretinden bugün döndük. Forumdan bayağı uzak kaldım, mesajları takip edemedim hiç. Yol çok yordu beni, gelince birkaç saat uyudum.
Valizi boşalttım,
Yıkanacak çamaşırları ayırdım,
Siyahlar yıkandı, asıldı,
Akşam yemeği hazırladık, hemen mutfağı toplayıp bulaşık makinasını çalıştırdım,
Tuvaleti ve lavaboyu temizledim,
Çamaşır makinasının ve bulunduğu dolabın tozunu aldım,
Aynanın önünü sildim.
Şimdi kızı uyutuyorum. İnşallah hemen uyur da ben de biraz dinlenebilirim.

Eltinin neden istemediği önemli bence. İlk önce onu ögren sonra dahil ol.

Efser şimdi eltin bu kızla hem görüşmesine karşı çıkıyor hem de olaya dahil olmak mı istiyor? Gerçi dahil olmaktan kasıt ne onu da tam anlamadım

Efser şimdi eltin bu kızla hem görüşmesine karşı çıkıyor hem de olaya dahil olmak mı istiyor? Gerçi dahil olmaktan kasıt ne onu da tam anlamadım
Ben hiç sormadım bilmiyorum sormakta istemiyorum kv nin ağzında kaçırdığı bir kaç şey var onları birleştirince sanırım bular bu kızı istememişler oğlan işi ciddiye bindirince sıkışıp ağlama krizindeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…