Bence sen kıza mektup yaz kurtar kendini bir dost diyeBir yanda artık ilgi odağından çıkarım düşüncem olmuyor değil ama kız arada harcanırsa çok üzülürüm inşallah kendini kurtarır
Gün verdi mi ne zaman olacaksınNegom iki gozum bende ki şans ulen dedim içim rahat bugün keyif atarız kızlarla sohbet ederiz eşime verdim bebeği.
Bir sanci girdi size o gecen dediğim kaburgama doğru olan. Bu sefer erken geçmedi çıktık acile gittik.
Bonusun tahmin ettiği gibi çıktı. Safradaki taş yapıyormuş böyle. Ameliyat olacağım
Terazi ve yay küserse muhabbetinin üstünden üç gün geçmişti oysakiBugün de yapmayacağım dondurucudan lahmacun yesinler
Hamuru çok yoğrulacak maalesef. Geçen gün yaptım önce robota çektim sonra bir saat yoğurdun tabii boyun pertKendin mi yaptın donducuya koyduklarını öyleyse sorularım var ben de yapıyorum da istediğim gibi dışını incecik edemiyorum hamurunu çok mu yoğurmak gerek ya da kolayı var mı boynumdan ötürü yoğurma işini uzun uzun yapamıyorum
Dikkat etBugun utu yapicam kendimi fazla yormadan bikac parcaa
Ne 15 dakikası ey Efser haşlayınca bulgur çorbasına dönüşür sonraDışı etliyse yoğurma en az yarım saat olmalı
Yok etsizse 15 dakkida toplanır hamur
Islatıp robotada atan var.
Kuzum bizim bulgur unlu 10 dakkida tutarNe 15 dakikası ey Eser haşlayın bulgur çorbasına dönüşür sonra
Tabi biz haşlıyor Sivas içli köftesi bizimki
Uyanık kalan tek gözüyle yazdı
2 ocak ödevi
Tabii ki ütü yapmak
Güzel bir kahvaltı veya akşam yemeği hazırlamak
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
K klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
fesang
i p e k
@Ysf42
@Mikan
@A R Y A
@Selizay
Robota atma fikri daha makul geldiDışı etliyse yoğurma en az yarım saat olmalı
Yok etsizse 15 dakkida toplanır hamur
Islatıp robotada atan var.
Haftasonu öğlene kadar yatıp öğleden sonra bebeyi tutuyor ben de iş yapıyorum lutüf gibi yüzünü ekşitiyor işim bitmeden gelmiyor musun söyleniyor sanki yayılıp yatıyorum içerde ben de sinirlendim iş de yemek de yapmadımTerazi ve yay küserse muhabbetinin üstünden üç gün geçmişti oysaki
Ne etti kocan
Ooo bir saat hayatta dayanmaz benim boyun zaten bebeyi büyütmeden böyle işlere girişmem daha aparatlar çıkmış gördün mü şeklini vermek içinHamuru çok yoğrulacak maalesef. Geçen gün yaptım önce robota çektim sonra bir saat yoğurdun tabii boyun pert
İkisini de yapacağım2 ocak ödevi
Tabii ki ütü yapmak
Güzel bir kahvaltı veya akşam yemeği hazırlamak
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
K klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
fesang
i p e k
@Ysf42
@Mikan
@A R Y A
@Selizay
Ay
Günaydın ❤Günaydıııın karlı mutlu bir sabahtan
Eki Görüntüle 2980131
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
K klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
fesang
i p e k
@Ysf42
@Mikan
@A R Y A
@Selizay
Kolay gelsin canım geçmiş olsunGerçekten iğrenç bir hayat diye şarkıyla girmek istiyorumçamaşır makineme çorap sıkıştı çıkarıldı her yer çamaşır oğlan cips yedi direk hastalandı alerjisini azdırdi benim de fazla tempodan kas ağrım var Dun balık yapmıştım eve koku sinmiş
Gün almadım daha Nego ama en kısa zamanda yapılmalıGün verdi mi ne zaman olacaksın
Negoooo klavyemi de seni de keserim he
Ulan ulaan ulaaan ulaaanEfooo götün nasıl oldu ağrın var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?