Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gün verdi mi ne zaman olacaksın

Hamuru çok yoğrulacak maalesef. Geçen gün yaptım önce robota çektim sonra bir saat yoğurdun tabii boyun pert

Dışı etliyse yoğurma en az yarım saat olmalı
Yok etsizse 15 dakkida toplanır hamur
Islatıp robotada atan var.
Ne 15 dakikası ey Efser haşlayınca bulgur çorbasına dönüşür sonra
Tabi biz haşlıyor Sivas içli köftesi bizimki

Dışı etliyse yoğurma en az yarım saat olmalı
Yok etsizse 15 dakkida toplanır hamur
Islatıp robotada atan var.
Robota atma fikri daha makul geldi hoş çiğ köfte yapacam diye daha önce yaktım robotu
Terazi ve yay küserse muhabbetinin üstünden üç gün geçmişti oysaki
Ne etti kocan
Haftasonu öğlene kadar yatıp öğleden sonra bebeyi tutuyor ben de iş yapıyorum lutüf gibi yüzünü ekşitiyor işim bitmeden gelmiyor musun söyleniyor sanki yayılıp yatıyorum içerde ben de sinirlendim iş de yemek de yapmadım
Hamuru çok yoğrulacak maalesef. Geçen gün yaptım önce robota çektim sonra bir saat yoğurdun tabii boyun pert
Ooo bir saat hayatta dayanmaz benim boyun zaten bebeyi büyütmeden böyle işlere girişmem daha aparatlar çıkmış gördün mü şeklini vermek için

Gerçekten iğrenç bir hayat diye şarkıyla girmek istiyorum çamaşır makineme çorap sıkıştı çıkarıldı her yer çamaşır oğlan cips yedi direk hastalandı alerjisini azdırdi benim de fazla tempodan kas ağrım var Dun balık yapmıştım eve koku sinmiş

Kolay gelsin canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…