G*t ağrısı fena, o olsa duramazdıEfooo götün nasıl oldu ağrın var mı
Bide benim d takmışUlan ulaan ulaaan ulaaanuyan uyan tonunda okuyun
Geçmiş olsun canımNegom iki gozum bende ki şans ulen dedim içim rahat bugün keyif atarız kızlarla sohbet ederiz eşime verdim bebeği.
Bir sanci girdi size o gecen dediğim kaburgama doğru olan. Bu sefer erken geçmedi çıktık acile gittik.
Bonusun tahmin ettiği gibi çıktı. Safradaki taş yapıyormuş böyle. Ameliyat olacağım
Kızım dilinize de düştüm Ya dahada susmayınG*t ağrısı fena, o olsa duramazdı
Sağolasın canım benimGeçmiş olsun canım
BONbon la napim valla uykusuz ölüyom klavye kontrolü mü yapam sabah sabahUlan ulaan ulaaan ulaaanuyan uyan tonunda okuyun
Sağol Zehram sen nasılsın minik nasıl?Kolay gelsin canım geçmiş olsun
Aynen biz çok yoğurmayız bile
Olsun sende gelAyNevreste gelmişken ben de meramımı dile getireyim ilk defa yarışmaya katılma hevesim olmuştu 16 tarif alınmış
Neyle geleyimOlsun sende gel
Ooo sen Erzurum'da mısınNeyle geleyim4 buçuk senedir Erzurum’da yaşayan biri olarak kadayıf dolması iyi mi hiç yapmamış olmam dışında sorun yok
Şükür canım iyiyim minik efendi de iyi sen nasılsın sen de iyi misin?Sağol Zehram sen nasılsın minik nasıl?
Evet ya dur sana fotoğraf atayım kar yağıyor Malatya sıcaktır memleketim Iğdır gibi özlemişsindirOoo sen Erzurum'da mısınBenimde çocukluğum orada geçti
Önce gelseydin olurdu.Şimdi onun sahibi var
İstersen özelden konuşabiliriz
Bizde kar var bugünEvet ya dur sana fotoğraf atayım kar yağıyor Malatya sıcaktır memleketim Iğdır gibi özlemişsindir
Oranın karı hiç bitmezEvet ya dur sana fotoğraf atayım kar yağıyor Malatya sıcaktır memleketim Iğdır gibi özlemişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?