Oteledim zaten canım ama bu sanci girince elim ayağım titriyor nefes alamiyorum. Öteledikce sanci süreleri de uzuyor. Evde yalniz olsam ne olur düşünemiyorum bile. Böyle dediğin gibi bebeğime de faydam olmuyor.Dur bakalım sakin ol, birkaç doktorla daha görüş. Belki birkaç ay daha ötelenebilir. Ötelenmezse bile stres olmaya gerek yok, sen sağlıklı olacaksın ki bebeğin sağlıklı olacak
Ahh jesim çok geçmiş olsun. Çok fazla da erteleme bence taş kanala düşerse sarılığa çeviriyor o daha tehlikeli. Babamdan biliyorumNegom iki gozum bende ki şans ulen dedim içim rahat bugün keyif atarız kızlarla sohbet ederiz eşime verdim bebeği.
Bir sanci girdi size o gecen dediğim kaburgama doğru olan. Bu sefer erken geçmedi çıktık acile gittik.
Bonusun tahmin ettiği gibi çıktı. Safradaki taş yapıyormuş böyle. Ameliyat olacağım
Tamam kuzum bende zAten maksimum 1-2 hafta ertelerim oda yanıma biri gelir diye. Bakalım annemler konuşup karar verecekler ona göre ameliyat günü belirleyeceğiz. Duam bu sürede sancı vurmaz inşallahAhh jesim çok geçmiş olsun. Çok fazla da erteleme bence taş kanala düşerse sarılığa çeviriyor o daha tehlikeli. Babamdan biliyorum
İnşallah canım. Allah yardımcın olsun o sancı anını yakından görmüş biri olarak tahmin edebiliyorum haliniTamam kuzum bende zAten maksimum 1-2 hafta ertelerim oda yanıma biri gelir diye. Bakalım annemler konuşup karar verecekler ona göre ameliyat günü belirleyeceğiz. Duam bu sürede sancı vurmaz inşallah
Nefesim kesildi biliyor musun göğüs kafesin kaburgalarım kırıldı sandım. Allah razı olsun fesleğenim duanı eksik etmeİnşallah canım. Allah yardımcın olsun o sancı anını yakından görmüş biri olarak tahmin edebiliyorum halini
Bdvye konu birnirine düşüreek bir konuNe oldu efooooo kim sıktı canını söyle hemen
Çok geçmi olsun kuzum dikkar et kendineNegom iki gozum bende ki şans ulen dedim içim rahat bugün keyif atarız kızlarla sohbet ederiz eşime verdim bebeği.
Bir sanci girdi size o gecen dediğim kaburgama doğru olan. Bu sefer erken geçmedi çıktık acile gittik.
Bonusun tahmin ettiği gibi çıktı. Safradaki taş yapıyormuş böyle. Ameliyat olacağım
İyi akşamlar kızlar:)
Misler gibi yaptığım evim bugün belediye çöplüğü gibiydi
Koltuğumu yıkattırayım diyorum İstanbul için önereceğiniz firma var mı:) ?
Teday dedinSudan çıkmış balık gibiyim anamda doğarken zaar böyledim dedim
Evimi tedaylarına yeni fark ettim
Banyonun tezgayındaki lekeri görünce kendimden geçtim
Çok güzel belgeseller var. Benim çocuklar sırf onun için istiyorlarBizde var o nimete bir erişemedim göz yapılmışken bir kurdalayayım onu
Şarjım bitmişti:)Ben anca geldim ama dağılmış millet galibaa
Yıkarken çok yoruyor ama sonrası rahatlık8 den beri ayaktayım
Epey iş hallettim ama
Pazara ,markete , yürüyüşe gittim.
Sebze- meyve yıkadım hele ıspanak bitirdi beni . Nego senin yöntemi uyguladim ne var ne yok hepsini yıkadım
Bulaşık makinesi doldur boşalt.
Akşam yemeği hazırla, yıka ,pakla .
Mutfak masasini topladım ,sildim.
Ocak üstü tost makinesi aldık onu yıkadım.Tost makinem yandı çünkü
Mutfak tezgahı topladim bir kaç kez.
Kısa ve net sen karışma. Eşin ne yaparsa yapsın.Kızlar bir sorunum var aslında burayıda bu gibi konularla bdv ceviren biri olmak istemem ama biraz da sinirim bozuldu
Eltimin oğlu bir kızla görüşüyormuş bir kaç haftadır bu mesele ortada dönüyor hiç oralı olmadım.o beni sormayan kv bugün çıkmış eşim ameliyatımı söylemiş güya soracak bize gidin oğlanla konuşun annesi çok üzülüyor ağlıyor
annesinide bu olaya dahil etsin
Oğlanın hikayesi uzun oğlan bu konuyu anneyle babayls konuşmuyor sadece kız kardeşleriyle konuşmuş
Kız kardeşleri bıkmış artık biz karışmıyoruz demiş
Eşimde gel yarın yemeğe gidip konuşalım diyor ben hiç karışma tarafı değilim annası alsın oğlunu konuşsun ağlamasın dedim tartışılacak bir konu varsa da tartışsın bundan bizene. ne bileyim kızını ben niye karşı geliyolar neden istemiyolar veyahut niye ağlıyor neymiş evlenme teklifi etmiş iş ciddiye binmiş.
Kendine maşa arıyor dedim. Yanlışmı düşüyorum.
Bir tarafımda ya oğlan elimde büyüdü yedirip içirmişimdir büyük kızla akran gibi beraber yıkamışımdır gün boyu beraber oynalardı saatlece yanımda kalır gık demezdi yavrum
Eşime biraz çıkıştım üzerine bir yat uyu dedim bakarız deyip konuyu kapattım.
Asıl sinir olduğum oğlan değil sen annesin neyin inadı bu al çoçuğunu karşına konuş konuşmuyorsa senin çoçuğun nasıl davranıca konuşuru bu zamana kadar bulmuş olman lazım o şekilde konuş kv diyorum oğlan geç geliyormuş erken gidiyormuş dedim telefon var hani geç olsa ne olur odasına gider sarılır baş başa verir konuşur Böyle inatlıkla evlenir aha evlendim der
Nasıl oldun dutGünaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?