Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dur bakalım sakin ol, birkaç doktorla daha görüş. Belki birkaç ay daha ötelenebilir. Ötelenmezse bile stres olmaya gerek yok, sen sağlıklı olacaksın ki bebeğin sağlıklı olacak
Oteledim zaten canım ama bu sanci girince elim ayağım titriyor nefes alamiyorum. Öteledikce sanci süreleri de uzuyor. Evde yalniz olsam ne olur düşünemiyorum bile. Böyle dediğin gibi bebeğime de faydam olmuyor.

Ahh jesim çok geçmiş olsun. Çok fazla da erteleme bence taş kanala düşerse sarılığa çeviriyor o daha tehlikeli. Babamdan biliyorum

Ahh jesim çok geçmiş olsun. Çok fazla da erteleme bence taş kanala düşerse sarılığa çeviriyor o daha tehlikeli. Babamdan biliyorum
Tamam kuzum bende zAten maksimum 1-2 hafta ertelerim oda yanıma biri gelir diye. Bakalım annemler konuşup karar verecekler ona göre ameliyat günü belirleyeceğiz. Duam bu sürede sancı vurmaz inşallah

Tamam kuzum bende zAten maksimum 1-2 hafta ertelerim oda yanıma biri gelir diye. Bakalım annemler konuşup karar verecekler ona göre ameliyat günü belirleyeceğiz. Duam bu sürede sancı vurmaz inşallah
İnşallah canım. Allah yardımcın olsun o sancı anını yakından görmüş biri olarak tahmin edebiliyorum halini

Çok geçmi olsun kuzum dikkar et kendine

Yıkarken çok yoruyor ama sonrası rahatlık

Kısa ve net sen karışma. Eşin ne yaparsa yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…