Bugün de yapmayacağım dondurucudan lahmacun yesinler2 ocak ödevi
Tabii ki ütü yapmak
Güzel bir kahvaltı veya akşam yemeği hazırlamak
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
sudem34
@yorgun anneanne
mimesis
@Teneffus Zili
Efser
D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
K Kitapkontesi
@Mikan
@A R Y A
@Selizay
Sen hiç karışma canım gideceksen git otur kenarda çayını iç kalk yorum dahi yapma daha da ters tepecek bu davranışları evet Amcam gelip benim için konuşsa yani mesela kızı tanıyor olsa tamam derim de annemin demesiyle kızı tanımadan konuşuyorsa benim için değil annem için konuşuyordur etki etmeyi bırak samimi dahi gelmezKızlar bir sorunum var aslında burayıda bu gibi konularla bdv ceviren biri olmak istemem ama biraz da sinirim bozuldu
Eltimin oğlu bir kızla görüşüyormuş bir kaç haftadır bu mesele ortada dönüyor hiç oralı olmadım.o beni sormayan kv bugün çıkmış eşim ameliyatımı söylemiş güya soracak bize gidin oğlanla konuşun annesi çok üzülüyor ağlıyor
annesinide bu olaya dahil etsin
Oğlanın hikayesi uzun oğlan bu konuyu anneyle babayls konuşmuyor sadece kız kardeşleriyle konuşmuş
Kız kardeşleri bıkmış artık biz karışmıyoruz demiş
Eşimde gel yarın yemeğe gidip konuşalım diyor ben hiç karışma tarafı değilim annası alsın oğlunu konuşsun ağlamasın dedim tartışılacak bir konu varsa da tartışsın bundan bizene. ne bileyim kızını ben niye karşı geliyolar neden istemiyolar veyahut niye ağlıyor neymiş evlenme teklifi etmiş iş ciddiye binmiş.
Kendine maşa arıyor dedim. Yanlışmı düşüyorum.
Bir tarafımda ya oğlan elimde büyüdü yedirip içirmişimdir büyük kızla akran gibi beraber yıkamışımdır gün boyu beraber oynalardı saatlece yanımda kalır gık demezdi yavrum
Eşime biraz çıkıştım üzerine bir yat uyu dedim bakarız deyip konuyu kapattım.
Asıl sinir olduğum oğlan değil sen annesin neyin inadı bu al çoçuğunu karşına konuş konuşmuyorsa senin çoçuğun nasıl davranıca konuşuru bu zamana kadar bulmuş olman lazım o şekilde konuş kv diyorum oğlan geç geliyormuş erken gidiyormuş dedim telefon var hani geç olsa ne olur odasına gider sarılır baş başa verir konuşur Böyle inatlıkla evlenir aha evlendim der
Tek tek sirkeli tuzlu suda yıkama derdinden kurtuldum bir kezYıkarken çok yoruyor ama sonrası rahatlık
Efser senin tecrüben ile benimki kıyaslanmaz bile ama şu yaşa kadar gördüğüm yaşadığım herşey bana karışanın kötü olduğunu öğretti. O sebeple asla müdahale etme bence. Annesi çok çaresiz kalır arar seni ağlar üzülür eyvallah bir defa konuşursun. Ama kaynana ordan diyecek oğlanın anası oğluyla konuşmayacak. Boşversene saçma sapan işlerKızlar bir sorunum var aslında burayıda bu gibi konularla bdv ceviren biri olmak istemem ama biraz da sinirim bozuldu
Eltimin oğlu bir kızla görüşüyormuş bir kaç haftadır bu mesele ortada dönüyor hiç oralı olmadım.o beni sormayan kv bugün çıkmış eşim ameliyatımı söylemiş güya soracak bize gidin oğlanla konuşun annesi çok üzülüyor ağlıyor
annesinide bu olaya dahil etsin
Oğlanın hikayesi uzun oğlan bu konuyu anneyle babayls konuşmuyor sadece kız kardeşleriyle konuşmuş
Kız kardeşleri bıkmış artık biz karışmıyoruz demiş
Eşimde gel yarın yemeğe gidip konuşalım diyor ben hiç karışma tarafı değilim annası alsın oğlunu konuşsun ağlamasın dedim tartışılacak bir konu varsa da tartışsın bundan bizene. ne bileyim kızını ben niye karşı geliyolar neden istemiyolar veyahut niye ağlıyor neymiş evlenme teklifi etmiş iş ciddiye binmiş.
Kendine maşa arıyor dedim. Yanlışmı düşüyorum.
Bir tarafımda ya oğlan elimde büyüdü yedirip içirmişimdir büyük kızla akran gibi beraber yıkamışımdır gün boyu beraber oynalardı saatlece yanımda kalır gık demezdi yavrum
Eşime biraz çıkıştım üzerine bir yat uyu dedim bakarız deyip konuyu kapattım.
Asıl sinir olduğum oğlan değil sen annesin neyin inadı bu al çoçuğunu karşına konuş konuşmuyorsa senin çoçuğun nasıl davranıca konuşuru bu zamana kadar bulmuş olman lazım o şekilde konuş kv diyorum oğlan geç geliyormuş erken gidiyormuş dedim telefon var hani geç olsa ne olur odasına gider sarılır baş başa verir konuşur Böyle inatlıkla evlenir aha evlendim der
Bende içli köfte yedireceğim. Hiç uğraşamamBugün de yapmayacağım dondurucudan lahmacun yesinler
Canım düne göre daha iyiyim çok şükür allah razı olsunNasıl oldun dut
Kısa ve net sen karışma. Eşin ne yaparsa yapsın.
Sen hiç karışma canım gideceksen git otur kenarda çayını iç kalk yorum dahi yapma daha da ters tepecek bu davranışları evet Amcam gelip benim için konuşsa yani mesela kızı tanıyor olsa tamam derim de annemin demesiyle kızı tanımadan konuşuyorsa benim için değil annem için konuşuyordur etki etmeyi bırak samimi dahi gelmez
Efser senin tecrüben ile benimki kıyaslanmaz bile ama şu yaşa kadar gördüğüm yaşadığım herşey bana karışanın kötü olduğunu öğretti. O sebeple asla müdahale etme bence. Annesi çok çaresiz kalır arar seni ağlar üzülür eyvallah bir defa konuşursun. Ama kaynana ordan diyecek oğlanın anası oğluyla konuşmayacak. Boşversene saçma sapan işler
Kendin mi yaptın donducuya koyduklarını öyleyse sorularım var ben de yapıyorum da istediğim gibi dışını incecik edemiyorum hamurunu çok mu yoğurmak gerek ya da kolayı var mı boynumdan ötürü yoğurma işini uzun uzun yapamıyorumBende içli köfte yedireceğim. Hiç uğraşamam
Aha ütü arkadaşı buldumBugun utu yapicam kendimi fazla yormadan bikac parcaa
Yok züpürgem ben yapmadım valla aldımKendin mi yaptın donducuya koyduklarını öyleyse sorularım var ben de yapıyorum da istediğim gibi dışını incecik edemiyorum hamurunu çok mu yoğurmak gerek ya da kolayı var mı boynumdan ötürü yoğurma işini uzun uzun yapamıyorum
Cok yorulmamam lazim canim ondan onemli olan kiyafetleri utulemeyi dusunuyorum bugunlukAha ütü arkadaşı buldum
Bir kaç parca kesmez bizi gel
Dışı etliyse yoğurma en az yarım saat olmalıKendin mi yaptın donducuya koyduklarını öyleyse sorularım var ben de yapıyorum da istediğim gibi dışını incecik edemiyorum hamurunu çok mu yoğurmak gerek ya da kolayı var mı boynumdan ötürü yoğurma işini uzun uzun yapamıyorum
AnladımCok yorulmamam lazim canim ondan onemli olan kiyafetleri utulemeyi dusunuyorum bugunluk
Len ne yalaması ne yutmasıDurumun özeti
Ben karışmayacağımı hem kv hem benim kocaya söyledim
Efooo götün nasıl oldu ağrın var mıManyak manyak işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?