Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sen hiç karışma canım gideceksen git otur kenarda çayını iç kalk yorum dahi yapma daha da ters tepecek bu davranışları evet Amcam gelip benim için konuşsa yani mesela kızı tanıyor olsa tamam derim de annemin demesiyle kızı tanımadan konuşuyorsa benim için değil annem için konuşuyordur etki etmeyi bırak samimi dahi gelmez

Efser senin tecrüben ile benimki kıyaslanmaz bile ama şu yaşa kadar gördüğüm yaşadığım herşey bana karışanın kötü olduğunu öğretti. O sebeple asla müdahale etme bence. Annesi çok çaresiz kalır arar seni ağlar üzülür eyvallah bir defa konuşursun. Ama kaynana ordan diyecek oğlanın anası oğluyla konuşmayacak. Boşversene saçma sapan işler

Kısa ve net sen karışma. Eşin ne yaparsa yapsın.

Durumun özeti
Ben karışmayacağımı hem kv hem benim kocaya söyledim

Bende içli köfte yedireceğim. Hiç uğraşamam
Kendin mi yaptın donducuya koyduklarını öyleyse sorularım var ben de yapıyorum da istediğim gibi dışını incecik edemiyorum hamurunu çok mu yoğurmak gerek ya da kolayı var mı boynumdan ötürü yoğurma işini uzun uzun yapamıyorum

Yok züpürgem ben yapmadım valla aldım

Dışı etliyse yoğurma en az yarım saat olmalı
Yok etsizse 15 dakkida toplanır hamur
Islatıp robotada atan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…