Düzenli Evimiz & Hayatımız

Birazdan bebeyi yıkamak için çağıracağım hoş tek yıkarım da giydirirken çok ağlıyor bebeme kıyamıyorum gelsin çocuğu susturmaya çalışsın bi işe yarasın
Sen yıka o giydirsin. Ben artık öyle yapıyorum. Gerçi benim kız dana oldu artık

Selammm
Akşam bir miktar elimi yaktığım için sabah hazır kahvaltıya uyandım şimdi de hazır kahve içeceğim Güne puanım 1500
Geçmiş olsun Jesim
Kapalı olacaksındır dimi iyileşme daha hızlı oluyor öyle, ki zaten artık açık pek yapmıyorlar sanırım.
İhmal etme en kısa sürede ol canım çok zor ağrısı annemden biliyorum

Şükür canım iyiyim minik efendi de iyi sen nasılsın sen de iyi misin?
İyi olmak pozitif olmak için elimden geleni yeterli yapmıyorum sanırım genel olarak iyi sayılırım hayatımın düzene girmesi için oturmuş bekliyorum

Okuyunca anladım çok karışık bir cevap olmuş çünkü bende karışıgim

Oturup beklemekle olmuyor valla dediğin gibi canım harekete geçmek lazım hiç bir şey altın tepsiyle ayağımıza gelmiyor maalesef kendi şansımızı mutluluğumuzu kendimiz oluşturmak zorundayız

Haftasonu yapılan işin görülmediği günler

Evi, yatakları topladık
Çamaşır katladım, çocuklar yerleştirdi
Kahvaltı faslı ve mutfak toplama
Çöpleri değiştirdim
Evi süpürdüm üstten
Ödev yaptırdım
Kitap okudum
Sohbet dinledim
Akşam yemeklerini yaptım

Şekli yapıyorum canım hamuru güzel kıvamlı olursa. Bizimki yuvarlak oluyor haşlıyoruz, içi patatesli. Kıymalı da olur içi isteyene tabii

İyiymiş bende un katıyorum yoğururken ama anca kıvam alıyor. Yoğurma uzun sürmese şekil vermesi kolay
Aslında siz bize yakınsınız bilirsiniz bu çiğ simdi
Bideki adı her yöreye göre değişiyor unlu köftelikte denir
Böyle bir karışım bulugur türü

Eklentiler

• 3161BD31-0AEB-4CEB-8A04-B3AB54D85A5C.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…