- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Eylem yapıyorum protestodayım gelememMaratona çıkalım mı hanımlar
Tamam senin haklı sebebin varEylem yapıyorum protestodayım gelemem
Birazdan bebeyi yıkamak için çağıracağım hoş tek yıkarım da giydirirken çok ağlıyor bebeme kıyamıyorum gelsin çocuğu susturmaya çalışsın bi işe yarasınTamam senin haklı sebebin var
Sen yıka o giydirsin. Ben artık öyle yapıyorum. Gerçi benim kız dana oldu artıkBirazdan bebeyi yıkamak için çağıracağım hoş tek yıkarım da giydirirken çok ağlıyor bebeme kıyamıyorum gelsin çocuğu susturmaya çalışsın bi işe yarasın
Eylem yapıyorum protestodayım gelemem
Ev uçuyor negooooooooÇok işim var ağız tadıyla bakamadım kk ya puh
Beceremez o bebemin kolunu bacağını çıkarırSen yıka o giydirsin. Ben artık öyle yapıyorum. Gerçi benim kız dana oldu artık
Geçmiş olsun JesimNegom iki gozum bende ki şans ulen dedim içim rahat bugün keyif atarız kızlarla sohbet ederiz eşime verdim bebeği.
Bir sanci girdi size o gecen dediğim kaburgama doğru olan. Bu sefer erken geçmedi çıktık acile gittik.
Bonusun tahmin ettiği gibi çıktı. Safradaki taş yapıyormuş böyle. Ameliyat olacağım
İyi olmak pozitif olmak için elimden geleni yeterli yapmıyorum sanırımŞükür canım iyiyim minik efendi de iyi sen nasılsın sen de iyi misin?
Kendini gazlamakta efser gibi olKalk Efser kalk göz buellin ayağın çok şükür yerinde Sen yaparsın üzerine kahvede içersin
Önce tarapiye alayım kendimi
Oturup beklemekle olmuyor valla dediğin gibi canım harekete geçmek lazım hiç bir şey altın tepsiyle ayağımıza gelmiyor maalesef kendi şansımızı mutluluğumuzu kendimiz oluşturmak zorundayızİyi olmak pozitif olmak için elimden geleni yeterli yapmıyorum sanırımgenel olarak iyi sayılırım hayatımın düzene girmesi için oturmuş bekliyorum
Okuyunca anladım çok karışık bir cevap olmuşçünkü bende karışıgim
İyiymiş bende un katıyorum yoğururken ama anca kıvam alıyor. Yoğurma uzun sürmese şekil vermesi kolay
Şekli yapıyorum canım hamuru güzel kıvamlı olursa. Bizimki yuvarlak oluyor haşlıyoruz, içi patatesli. Kıymalı da olur içi isteyene tabiiRobota atma fikri daha makul geldihoş çiğ köfte yapacam diye daha önce yaktım robotu
Haftasonu öğlene kadar yatıp öğleden sonra bebeyi tutuyor ben de iş yapıyorum lutüf gibi yüzünü ekşitiyor işim bitmeden gelmiyor musun söyleniyor sanki yayılıp yatıyorum içerde ben de sinirlendim iş de yemek de yapmadım
Ooo bir saat hayatta dayanmaz benim boyun zaten bebeyi büyütmeden böyle işlere girişmem daha aparatlar çıkmış gördün mü şeklini vermek için
Aslında siz bize yakınsınız bilirsiniz bu çiğ simdiİyiymiş bende un katıyorum yoğururken ama anca kıvam alıyor. Yoğurma uzun sürmese şekil vermesi kolay
Ispanaklı harika oluyor negoŞekli yapıyorum canım hamuru güzel kıvamlı olursa. Bizimki yuvarlak oluyor haşlıyoruz, içi patatesli. Kıymalı da olur içi isteyene tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?