golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Aynen bende ya hali bile silmeyi dusunuyorumSelam güzel hanımlarbi kaç gündür mutfak ve yatak toplama dışında hiç iş yapmadım. Yarın benim de mesaim başlıyo
TatlıKeşke hazır demlenmiş çay olsaydı yanına da cips ıvır zıvır
Aynen bendensin yaniSelam güzel hanımlarbi kaç gündür mutfak ve yatak toplama dışında hiç iş yapmadım. Yarın benim de mesaim başlıyo
Yok giden hafta yaptım onu cam kapı duvar halı perde. Yarın dip köşe süpürge silgi yapmam lazım . Dağ.gibi çamaşır olduAynen bende ya hali bile silmeyi dusunuyorum
En sevmediğim şey halı silmek yıkamaya vermek daha mantıklı ama bana uymuyan ihtiyar sagolsn bende silmiuorum hiçAynen bende ya hali bile silmeyi dusunuyorum
Ay evet yaAynen bendensin yani
Ay benim herif de kötü yapıyolar halıyı güzel yıkamıyolar diye göndertmiyoEn sevmediğim şey halı silmek yıkamaya vermek daha mantıklı ama bana uymuyan ihtiyar sagolsn bende silmiuorum hiçisterrse versin istemiosa banane
Canım tuzlu şeyler istiyor ama o da olur onu da yerim
Demi yaHali dediğin sakir şakir şu ile temiz olur
Yaa yikatali 1 ay olmamistir tamEn sevmediğim şey halı silmek yıkamaya vermek daha mantıklı ama bana uymuyan ihtiyar sagolsn bende silmiuorum hiçisterrse versin istemiosa banane
Valla bazı yerler evet bu sene hep verdgim yere verdim hiç güzel yikanmamistiAy benim herif de kötü yapıyolar halıyı güzel yıkamıyolar diye göndertmiyo
Tatli tuzlu tatli tuzlu dönguye girmesek olmazCanım tuzlu şeyler istiyor ama o da olur onu da yerim
Benimkilerde yeni . Eşimde halıcı ondan güvenmiyo kimsyeValla bazı yerler evet bu sene hep verdgim yere verdim hiç güzel yikanmamistitam hayal kırıklığı yeni hali almıştık ilk defa yıkamaya verdik o bile güzel gelmedi şimdi yeni yer keşfettim oraya veririm artık bazı yerler harbiden batırıyor benimki gibi
AynenTatli tuzlu tatli tuzlu dönguye girmesek olmaz
Hayal miydiAynenNeyse Allahtan bi şey yok şu an da yiyemiyorum
Eee iyi bırak silsin o zamanBenimkilerde yeni . Eşimde halıcı ondan güvenmiyo kimsyeotur sil diyo olmadı ben silerim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?