- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Aaa bu hemen yumuşar yoğrulur ki un gibi hemen hemen irmikten hallice nerelerde satılır ki acep?Aslında siz bize yakınsınız bilirsiniz bu çiğ simdi
Bideki adı her yöreye göre değişiyor unlu köftelikte denir
Böyle bir karışım bulugur türü
Sıkı tut kaçırmaEv uçuyor negoooooooo
Bizim düğürceğe benziyor ama biz ince bulgurla yaparız içli köfteyi:)Aslında siz bize yakınsınız bilirsiniz bu çiğ simdi
Bideki adı her yöreye göre değişiyor unlu köftelikte denir
Böyle bir karışım bulugur türü
Sonuna kadar haklısın .Allah yollarımızı açsın ne diyeyim.Daha güzel anlar getirsin.Zira beklemekten de yoruldumOturup beklemekle olmuyor valla dediğin gibi canım harekete geçmek lazım hiç bir şey altın tepsiyle ayağımıza gelmiyor maalesef kendi şansımızı mutluluğumuzu kendimiz oluşturmak zorundayız
Benim canım gözleme istediIspanaklı börek olsa yok demem
Ha haIspanaklı börek olsa yok demem
Olacağım alevim görünür bu ve kaçarı yok. Allah kısa sürede toparlamayı nasip etsin inşallah.Selammm
Akşam bir miktar elimi yaktığım için sabah hazır kahvaltıya uyandım şimdi de hazır kahve içeceğimGüne puanım 1500
Geçmiş olsun Jesim
Kapalı olacaksındır dimi iyileşme daha hızlı oluyor öyle, ki zaten artık açık pek yapmıyorlar sanırım.
İhmal etme en kısa sürede ol canım çok zor ağrısı annemden biliyorum
Nette vardır malatya unlu köftelik diye arat bunun içinde lezzetli olsun diye bugur Unu,ince bulgur,simit denilen en ince olan bulgurda vardır gerisi de aşürelik buğdayın öğütülmüş haliAaa bu hemen yumuşar yoğrulur ki un gibi hemen hemen irmikten hallice nerelerde satılır ki acep?
Ben de beyefendi dışarı çıktı o sıra aldım bebemi geçtim mutfağa zumba müziği açıp mutfak dolaplarının yüzünü sildim duramadım yine ama süpürülmediği için temizlik anlaşılmıyorSonuna kadar haklısın .Allah yollarımızı açsın ne diyeyim.Daha güzel anlar getirsin.Zira beklemekten de yoruldum
Dimcis dimcis müziği açtım yürüyüş yaptım geldim valla.İyi geldi biraz.
Kaydettim bunu muhakkak alacağım içli köfte yapacağım zaman sağolasın canımNette vardır malatya unlu köftelik diye arat bunun içinde lezzetli olsun diye bugur Unu,ince bulgur,simit denilen en ince olan bulgurda vardır gerisi de aşürelik buğdayın öğütülmüş hali
Bizim burda bunun içli köftede tuturamayanı döveler artık
Bonus Aktif Lora kk birinci noteri mutfaklar toplumu hanımlar. Yemekten sonra bir miktar uyumuşum hadş gelin gidek
Ohh mis boşver o zamandeğil ama toplayacak enerjim kalmadı kız. Yarın evdeymis kocam ona yikacam isleri
yarına yemeğim de var.
oğlanı uyutup çay icicem
DeğilBonus Aktif Lora kk birinci noteri mutfaklar toplumu hanımlar. Yemekten sonra bir miktar uyumuşum hadş gelin gidek
He kız topladım çay yaptım kendşme ödülDeğilcocuklar sürekli bisey yiyo sen diyeli de yarim saati gecmis toplamissindir
Ya ben bisey yapmadan ödül veriyorumHe kız topladım çay yaptım kendşme ödülkalk hadi sende topla kahve çay bir şeyler yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?