golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Evet dedim ya keşke demlenmiş çay olsa diyeHayal miydi
Halı yıkamaci mi satıcı miBenimkilerde yeni . Eşimde halıcı ondan güvenmiyo kimsyeotur sil diyo olmadı ben silerim dedi
Bonus @Aktif Lora @kk birinci noteri mutfaklar toplumu hanımlar. Yemekten sonra bir miktar uyumuşum hadş gelin gidek
BugünBonus ve C Capanin Gururu Teyom çok görünmedi sanki Teyonun misafiri vardı galiba bonus nirde?
Uğraşıyoruz canım gaz sancıları sürekli kusma falan bi kısır döngüdeyiz bakalım ne zaman düzene girecek.47 günlük olduk hamd olsun.Teneffus Zili canım nasılsın bebiş nasıl 40 çıktı mı
Siler vallaEee iyi bırak silsin o zaman
Halı yıkamaci mi satıcı miöyleyse iksiide güzel hangiyse yani
Ver silsin o zaman benmki her işe yardım eder ama koltuk hali silmez silsede üsten dokunur bastirmaz aslayapanı bulmuşsun ver sildr
Müzik çok iyi geliyor ya.Ben de beyefendi dışarı çıktı o sıra aldım bebemi geçtim mutfağa zumba müziği açıp mutfak dolaplarının yüzünü sildim duramadım yine ama süpürülmediği için temizlik anlaşılmıyor
Kaydettim bunu muhakkak alacağım içli köfte yapacağım zaman sağolasın canım
Daha kalkamadım bile
Misafirim var kuzumBugünBonus ve C Capanin Gururu Teyom çok görünmedi sanki Teyonun misafiri vardı galiba bonus nirde?
Kolay gelsinMisafirim var kuzum
Sağol canım benimKolay gelsin
Limonsuz olsa çoktan bitirmişti. Demek sinir sende işe yaramıyoDaha kalkamadım bile
Valla 1 hafta kadar var aramızda bizde aynı durumdayız. Ama şükür iyi olsunlarda tek o önemli. Ben 2. Ay aşısına kafayı taktığım. 3 aşı olacak bu sağlık ocağındaki hemşire 2 ayı geçince randevu verecek 1 hafta 10 gün geç olursa aşı vakti sorun olmaz mı ya valla kafayı yiyeceğim. Artık aile hekimliğine de güvenim kalmadı. Çok rahatlar çok savsaklıuorlar. Beni hiç aramadılar gebelikten beri. Alıp yolu gitmeyi göze alıp hastanede mi yaptırsam bilmiyorumUğraşıyoruz canım gaz sancıları sürekli kusma falan bi kısır döngüdeyiz bakalım ne zaman düzene girecek.47 günlük olduk hamd olsun.Sizin nasıl gidiyor,oğluşun nasıl?
Bende bitirdim çoçukların okul üstlerini ütüledim bir kaç parca ütü vardı onuda yaptımLimonsuz olsa çoktan bitirmişti. Demek sinir sende işe yaramıyo
Hastaneye götürme bence canım salgın çok fazla var.Bağışıkları düşük olduğu için gerekmedikçe hastaneye götürmeye korkuyorum ben.Bence bi problem olmaz canım rahat ol sen.☺Inş.ateşsiz sorunsuz atlatırlar bu aşılarıda malum 3 aşı beni de korkutuyor ateş yapar mı diye.Bizim sağlık ocağı çok ilgili bu konuda hiç haklarını yiyemem.Dr.umuzdan da aşırı memnunum.Aşısına eşim götürdü ben gitmedim çok ağlamamış galiba bu defa göreceğim herhalde.ma arabasız çıkamıyorum hasta olur üşütür diye.Bende de pimpiriklenme çok var.Valla 1 hafta kadar var aramızda bizde aynı durumdayız. Ama şükür iyi olsunlarda tek o önemli. Ben 2. Ay aşısına kafayı taktığım. 3 aşı olacak bu sağlık ocağındaki hemşire 2 ayı geçince randevu verecek 1 hafta 10 gün geç olursa aşı vakti sorun olmaz mı ya valla kafayı yiyeceğim. Artık aile hekimliğine de güvenim kalmadı. Çok rahatlar çok savsaklıuorlar. Beni hiç aramadılar gebelikten beri. Alıp yolu gitmeyi göze alıp hastanede mi yaptırsam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?