Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benimkilerde yeni . Eşimde halıcı ondan güvenmiyo kimsye otur sil diyo olmadı ben silerim dedi
Halı yıkamaci mi satıcı mi öyleyse iksiide güzel hangiyse yani
Ver silsin o zaman benmki her işe yardım eder ama koltuk hali silmez silsede üsten dokunur bastirmaz asla yapanı bulmuşsun ver sildr

Müzik çok iyi geliyor ya.
Enerji toplamaya ,kafa dağıtmaya, eğlenmeye
Zumba da iyi valla yağlar erisin

Yatakları topladım
Evi topladım
Mutfağı topladım bulaşık makinesini çalıştırdım
Halısını kaldırdım süpürdüm sildim
Önden camını sildim
Oturma odasını odak noktası olarak seçtşm
Detaylı süpürdüm sildim toz aldım düzenledim
Halı ve koltuk örtüsünü yıkadım serdim
Camını sldşm
Petegini sildim
Yatak odası
Toz aldım süpürdüm sildim
Çocuk odası
Toz aldım süpürdüm sildim toz aldım
Vc lavoba ovdum süpürdüm sildim
Toz beslerini yıkmaya attım

Kahvaltı hazırladım.Bugunku pastanenin simiti tazeydi Allah'tan güne bir pozitiflik bıraktı.
Yürüyüş yapıp market alışverişi yaptım.
3 makine çamaşır yıkadım kurudu.
Hamur yoğurdum akşam yemeği hazırladım.

Uğraşıyoruz canım gaz sancıları sürekli kusma falan bi kısır döngüdeyiz bakalım ne zaman düzene girecek.47 günlük olduk hamd olsun. Sizin nasıl gidiyor,oğluşun nasıl?
Valla 1 hafta kadar var aramızda bizde aynı durumdayız. Ama şükür iyi olsunlarda tek o önemli. Ben 2. Ay aşısına kafayı taktığım. 3 aşı olacak bu sağlık ocağındaki hemşire 2 ayı geçince randevu verecek 1 hafta 10 gün geç olursa aşı vakti sorun olmaz mı ya valla kafayı yiyeceğim. Artık aile hekimliğine de güvenim kalmadı. Çok rahatlar çok savsaklıuorlar. Beni hiç aramadılar gebelikten beri. Alıp yolu gitmeyi göze alıp hastanede mi yaptırsam bilmiyorum

Hastaneye götürme bence canım salgın çok fazla var.Bağışıkları düşük olduğu için gerekmedikçe hastaneye götürmeye korkuyorum ben.Bence bi problem olmaz canım rahat ol sen.☺Inş.ateşsiz sorunsuz atlatırlar bu aşılarıda malum 3 aşı beni de korkutuyor ateş yapar mı diye.Bizim sağlık ocağı çok ilgili bu konuda hiç haklarını yiyemem.Dr.umuzdan da aşırı memnunum.Aşısına eşim götürdü ben gitmedim çok ağlamamış galiba bu defa göreceğim herhalde.ma arabasız çıkamıyorum hasta olur üşütür diye.Bende de pimpiriklenme çok var.Az önce baktım gününde vermiş bizim sağlık ocağı.Bu aşılara sağlık bakanlığı çok önem veriyor bence ihmal edilmez için rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…