Noldu kızBu nasıl gündü yaaa
Dediğin gibi muhtemelen ama çok vurdumduymazlar yavrum Ya. O yüzden kafam allak bullak oldu. Yoksa bende istemem hastaneye gitmeyiHastaneye götürme bence canım salgın çok fazla var.Bağışıkları düşük olduğu için gerekmedikçe hastaneye götürmeye korkuyorum ben.Bence bi problem olmaz canım rahat ol sen.☺Inş.ateşsiz sorunsuz atlatırlar bu aşılarıda malum 3 aşı beni de korkutuyor ateş yapar mı diye.Bizim sağlık ocağı çok ilgili bu konuda hiç haklarını yiyemem.Dr.umuzdan da aşırı memnunum.Aşısına eşim götürdü ben gitmedim çok ağlamamış galiba bu defa göreceğim herhalde.ma arabasız çıkamıyorum hasta olur üşütür diye.Bende de pimpiriklenme çok var.Az önce baktım gününde vermiş bizim sağlık ocağı.Bu aşılara sağlık bakanlığı çok önem veriyor bence ihmal edilmez için rahat olsun.
Benimki dünden beliydiBu nasıl gündü yaaa
Allah yüreğini ferahlatsın şimdi nasılsın?Standart konumdaydım. Canım çok dar patlayacak gibiydim hala da öyleyim gelemedim
Seni kim gızdırdı?Sinirliyken kim iş yapıyordu
Şimdi tam zamanı ütü yapacağım bakayım yapabiliyormuyum
Dinlemek yakmıyor maalesefMüzik çok iyi geliyor ya.
Enerji toplamaya ,kafa dağıtmaya, eğlenmeye
Zumba da iyi valla yağlar erisin
Kolay gelsin canım gittiler mi yatılı mı?Misafirim var kuzum
Allah Allah bizim hemşire iki ay aşısına 1 ay aşını olduğu zaman gün verdi özellikle cuma gününe ve öğleden önce ve çocuğu banyo yaptırmış olarak gel üç gün banyo yaptırmayacaksın bu aşıdan sonra dedi verem aşısı canlı aşı olduğu için belli günde topluyorlar aşı olacakları ondan mı acaba Öyle dedi ?Valla 1 hafta kadar var aramızda bizde aynı durumdayız. Ama şükür iyi olsunlarda tek o önemli. Ben 2. Ay aşısına kafayı taktığım. 3 aşı olacak bu sağlık ocağındaki hemşire 2 ayı geçince randevu verecek 1 hafta 10 gün geç olursa aşı vakti sorun olmaz mı ya valla kafayı yiyeceğim. Artık aile hekimliğine de güvenim kalmadı. Çok rahatlar çok savsaklıuorlar. Beni hiç aramadılar gebelikten beri. Alıp yolu gitmeyi göze alıp hastanede mi yaptırsam bilmiyorum
Allah yüreğini ferahlatsın şimdi nasılsın?
Seni kim gızdırdı?
Dinlemek yakmıyor maalesefdolap silmek de çok kalori yaktırmamıştır herhal
Kolay gelsin canım gittiler mi yatılı mı?
Allah Allah bizim hemşire iki ay aşısına 1 ay aşını olduğu zaman gün verdi özellikle cuma gününe ve öğleden önce ve çocuğu banyo yaptırmış olarak gel üç gün banyo yaptırmayacaksın bu aşıdan sonra dedi verem aşısı canlı aşı olduğu için belli günde topluyorlar aşı olacakları ondan mı acaba Öyle dedi ?
Cumartesi yatılı da vardı, dünküler yatılı değildi canım. Sadece annem kaldıAllah yüreğini ferahlatsın şimdi nasılsın?
Seni kim gızdırdı?
Allah Allah bizim hemşire iki ay aşısına 1 ay aşını olduğu zaman gün verdi özellikle cuma gününe ve öğleden önce ve çocuğu banyo yaptırmış olarak gel üç gün banyo yaptırmayacaksın bu aşıdan sonra dedi verem aşısı canlı aşı olduğu için belli günde topluyorlar aşı olacakları ondan mı acaba Öyle dedi ?
Kuzu pazartesi sendromu yaşatma bizeHayat ne diyor iyi dinlemek lazım
Dinlemeyince ordan oraya savruluyorsun..
Hayat "tırnağın varsa başını kaşı" diyor
Benimki pazardan başladıKuzu pazartesi sendromu yaşatma bize
Hiç bir fikrim yok canım ama canım sıkıldı daha gün belli değil, ne yapacağız bilmiyorumAllah yüreğini ferahlatsın şimdi nasılsın?
Seni kim gızdırdı?
Sinirliyken kim iş yapıyordu
Şimdi tam zamanı ütü yapacağım bakayım yapabiliyormuyum
Evet hem ağlarım hem yaparımLimonsuz olsa çoktan bitirmişti. Demek sinir sende işe yaramıyo
Ağlamayınca daha hızlı bitiyor Efocuğum. Ütülediğin yere seni sinirlendiren kişiyi koyduğunu hayal edip yapsaydınBende bitirdim çoçukların okul üstlerini ütüledim bir kaç parca ütü vardı onuda yaptım
Ağladım zırladım bittiLimonsuzzcay
heee dümdüz pürüzsüz olduEvet hem ağlarım hem yaparım
Ağlamayınca daha hızlı bitiyor Efocuğum. Ütülediğin yere seni sinirlendiren kişiyi koyduğunu hayal edip yapsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?