- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Sağol canım ben de tam olarak bilemiyorum ama inş.canım kısa sürede geçer Rabbim 'in izniyle.Geçmiş olsun canım bildiğim kadarıyla bir süre sonra geçiyor alerji. Çabucak atlatırsınız inşallah
Kaka da kan yoktu bizde daha doğrusu belirgin değildi olsa belki anlardık. Bizde gürültülü kaka ishal mukus kilo kaybı huzursuzluk kesintisiz ağlama vardı.
Ben ne dedim sana ilaç milaç enfeksiyon şu bu ne alaka yani bariz belli çocuk alerjik senin yediğin her süt ürünleri onu bu hale getiriyor. Sana ilaç kullan diyen kim gerçekten o doktora neler denir bilmiyorumKızlar doktora gittik ve kızıma alerji teşhisi kondu.Biraz şoktayım galiba hüzünlüyüm bilemiyorum duygusalım bayağ.Nasıl olacak bilmiyorum Rabbim şifasını versin tüm hastalara. Süt ürünleri tüketmeyeceğim 10 gün sonra kontrolümüz var.
Yaa öylemi canım çok geçmiş olsun nasıl şu an toparladı mı kuzun? Kilo almaya başladı mı peki?gürültülü kaka ishal ve mukus bizdede mevcut.Evet bizim ki de çok ağlıyorKaka da kan yoktu bizde daha doğrusu belirgin değildi olsa belki anlardık. Bizde gürültülü kaka ishal mukus kilo kaybı huzursuzluk kesintisiz ağlama vardı.kk birinci noteri beni yönlendirdi de gittim süt diyeti yapınca geçti şükürler olsun. Ben mama da kullanıyorum onu da değişti.
Aynen canım boşuna ilaç kullandık.Ben ne dedim sana ilaç milaç enfeksiyon şu bu ne alaka yani bariz belli çocuk alerjik senin yediğin her süt ürünleri onu bu hale getiriyor. Sana ilaç kullan diyen kim gerçekten o doktora neler denir bilmiyorum
Yani bu durumu bilen yaşayan kime sorsan alerji derdi en baştan. Benim anlamadığın sana amip yok şu bu deyip ilacı neden kullandırdılar.Yaa öylemi canım çok geçmiş olsun nasıl şu an toparladı mı kuzun? Kilo almaya başladı mı peki?gürültülü kaka ishal ve mukus bizdede mevcut.Evet bizim ki de çok ağlıyor
Aynen canım boşuna ilaç kullandık.Hatta sağlık ocağında bi bayan hekimimiz var tecrübesine güvenirim o ilk bırak demişti bırakmıştık.Kuzum ben sana sordum sen cevap atmadın bana yanlış hatırlıyorsun galiba.Kusma var mı sizde.Gaz için ne bişey kullandınız mı peki?
Ne bilim canım bizimde bu ay kilo alımı daha az ama önemli olan biran önce bitsin şu alerji durumu inş.canım toparlamışlar yavrucaklar.Yani bu durumu bilen yaşayan kime sorsan alerji derdi en baştan. Benim anlamadığın sana amip yok şu bu deyip ilacı neden kullandırdılar.
Biz daha iyiyiz şükür. Alerjik bebeklerin bazısı iyi kilo alır bizde kilo durumu iyi verdiğimizi aldık ama öyle çok kilomuz yok. Zaten önemli olan sağlığı.
Karışmıştır canım görememişsindir sordum mesaj attım bilgi almak amacıyla senden.Bizim kızda çok kusuyor ishalde var nasıl toparlayacak diye çok korkuyordum.İnan ne sorduğunu ne zaman sorduğunu bile hatırlamıyorum belki bildirimlerle karıştı.
Tabi kusuyordu işte o dediğim hafta.
Biz biogai kullandık 1 ay şuan bıraktım Çümkü bazı bebekleri onu kullanmayınca daha rahat edebiliyor. Bende 3 gündür bıraktım.
Kızlar doktora gittik ve kızıma alerji teşhisi kondu.Biraz şoktayım galiba hüzünlüyüm bilemiyorum duygusalım bayağ.Nasıl olacak bilmiyorum Rabbim şifasını versin tüm hastalara. Süt ürünleri tüketmeyeceğim 10 gün sonra kontrolümüz var.
Sağol canım evet artık çok yaygın maalesef ki.Artık çok yaygın alerjiyi nasıl dikkate almazlar ilginç geçmiş olsun
Ben Kasım annelerine alerji ile ilgili belirtileri 2-3 hafta önce yazmıştım hatta sende yazdığımı beğenmiştin.Ne bilim canım bizimde bu ay kilo alımı daha az ama önemli olan biran önce bitsin şu alerji durumu inş.canım toparlamışlar yavrucaklar.
Sağol canım evet artık çok yaygın maalesef ki.
Gazda yapar alerji tabi ki. Sen süt ürünleri ve yumurta diyeti yap hemen sütünü ver çocuğa toparlayacak hiç merak etme.Karışmıştır canım görememişsindir sordum mesaj attım bilgi almak amacıyla senden.Bizim kızda çok kusuyor ishalde var nasıl toparlayacak diye çok korkuyordum.Bizede bio gaia verdi ama ben maflor istedim dr.umuz prebiyotik muhakkak kullanılacak dedi.Gazda bu yüzden mı fazla oluyor acaba bunun için birşey dedimi dr.unuz.
Yok canım sma kullanmıyoruz.Yazdığını hatırlıyorumBen Kasım annelerine alerji ile ilgili belirtileri 2-3 hafta önce yazmıştım hatta sende yazdığımı beğenmiştin.
Mama da kullanıyor musun bilmiyorum ama alerjik bebeklerin sma dan uzak durması lazım felaket bir mama. Çocukları ilk perişan eden o zaten
Inş.canım içimi rahatlattın birazda olsa.Bakalım nasıl olacak toparlayacak mı kızım.Gazda yapar alerji tabi ki. Sen süt ürünleri ve yumurta diyeti yap hemen sütünü ver çocuğa toparlayacak hiç merak etme.
Amin amin sen rahat ol geçecek merak etme hiç. Eğer sütün yetmezse progemin as raporu yazdır doktora o ilk etapta toparlamaya yardımcı olurInş.canım içimi rahatlattın birazda olsa.Bakalım nasıl olacak toparlayacak mı kızım.Allah yar ve yardımcımız olsun.
Eşim de az önce hakkı alkan ın hikayede gösterdi valla çok şıkAyy togg çok güzeldi ya amerikada fuarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?