- 26 Mart 2018
- 28.488
- 128.101
- 598
Way Jesim hemen uzman oldunBen ne dedim sana ilaç milaç enfeksiyon şu bu ne alaka yani bariz belli çocuk alerjik senin yediğin her süt ürünleri onu bu hale getiriyor. Sana ilaç kullan diyen kim gerçekten o doktora neler denir bilmiyorum
Tmm kuzum dr.umuz iyi gayet ilgili herşeyi anlatıyor tek tek.Eşim konuşturmuyorsun ki dedi dr.uAmin amin sen rahat ol geçecek merak etme hiç. Eğer sütün yetmezse progemin as raporu yazdır doktora o ilk etapta toparlamaya yardımcı olur
Doktorlar az konuşuyor, iyi yapmışsın canımTmm kuzum dr.umuz iyi gayet ilgili herşeyi anlatıyor tek tek.Eşim konuşturmuyorsun ki dedi dr.une yapalım iş evlat olunca herşeyi didikliyoruz sormam lazım içimin rahat etmesi için.
Gece gece niye yüzüm güldü bilmiyorum ama allah da seni güldürsün teoooomWay Jesim hemen uzman oldun
Lohusa ben yemek yapamayan ben böreği götüren bonus
Sor tabi emin ol doktor anlar seniTmm kuzum dr.umuz iyi gayet ilgili herşeyi anlatıyor tek tek.Eşim konuşturmuyorsun ki dedi dr.une yapalım iş evlat olunca herşeyi didikliyoruz sormam lazım içimin rahat etmesi için.
Bebeklik alerjilerinin çoğu geçici olabiliyor diye biliyorum canım yeğenimde süt ürünleri alerjisi var anne sütü de yok maalesef özel mama alıyorlar kolay bir durum değil Rabbim kolaylaştırsın inşallahKızlar doktora gittik ve kızıma alerji teşhisi kondu.Biraz şoktayım galiba hüzünlüyüm bilemiyorum duygusalım bayağ.Nasıl olacak bilmiyorum Rabbim şifasını versin tüm hastalara. Süt ürünleri tüketmeyeceğim 10 gün sonra kontrolümüz var.
Oldum canım benim
Küvvetli efo hoşgeldinBeşik ekibine destek küvvet geldi
Ve gittiKüvvetli efo hoşgeldin
Kız burdayımKüvvetli efo hoşgeldin
Oğlan kalktı içecek bir şey varmı diye evi talan ettiKüvvetli efo hoşgeldin
Oğlan kalktı içecek bir şey varmı diye evi talan etti
Bunlar 17 yaşına gelincede aynı
Ne yapalım bulaştık bir kere
Annelik bir ömürlük teslimiyet gerçekten stresi yorgunluğu asla bitmeyecek. Sadece biz alışacağızNe yapalım bulaştık bir kere
O sevgi olmasa kim kime bu kadar ödün verir kiAnnelik bir ömürlük teslimiyet gerçekten stresi yorgunluğu asla bitmeyecek. Sadece biz alışacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?