Zaten o yüzden afallıyor Ya insan. Ne ana ne baba ne eş ne kardeş. Evlat başka birşey ya. Canımdan vazgeçerimO sevgi olmasa kim kime bu kadar ödün verir ki
Akışına bırak
Zaten o yüzden afallıyor Ya insan. Ne ana ne baba ne eş ne kardeş. Evlat başka birşey ya. Canımdan vazgeçerim
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünOldum canım benimşükürler olsun bir oğlum oldu 2 aylık şuan. Senin minik kuşlar büyüdü sayılır. Umarım iyisiniz herşey yolunda inşallah
Hangimiz düşmedik bu kara sevdayaGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün❤ bizimkilerde iyiler cok sükür 3.5 aylık oldular uyukusuz her gece modunda onları büyütmeye calısıyorum kuzum
Ülen efoooooJES
U UcanSupurge
Teneffus Zili
golgefeslegeni
Beşik ekibi unutuğum varsa o da üzerine alınsın artığın
Çok geçmiş olsun yüsek besin değerli şeyler yeGrip oldum yerimden kalkmaya mecalim yokölmeyecek kadar yapıp geri yatıyorum.
Oyyy geçmiş olsun canım benimGrip oldum yerimden kalkmaya mecalim yokölmeyecek kadar yapıp geri yatıyorum.
Sen istemiyor toto kesme verecek moralDeli gibi uykusuzluk ruhumuzda var
Sor bakalım tavuk çorbası yapacak halin var mı diyeÇok geçmiş olsun yüsek besin değerli şeyler ye
Pekmez tavuk suyuna corba hatta kelle paca ye
Gel kız bakarımÜlen efooooobebe az büyüsün de Malatya’ya getirip sana atacağım
Ütü yaptırırsın sen çocuğa ya da okuma yazmaya geçersiniz ilk kelime ‘bırakdığım’Gel kız bakarımkalkarsın halay cekiyoruz beraber
Sağol balımOyyy geçmiş olsun canım benimboşver yat uyu sen
İsteyecek kimse yok muSor bakalım tavuk çorbası yapacak halin var mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?