Oo maşaallah ne çok iş yapmışsın eline sağlık canımBende bugün ödevler+
Tüm evi topladım
Gardırop içi düzenlendi+makyaj masası
İki makine çamaşır yıkandı biri asılmayı bekliyor :))
Mutfak toplandı +yemek
Hafta içi yıkayıp kenara yığdığım bilmem kaç makina çamaşır katlandı
Terziye ve kuaföre gidildi o işler de tamam
Oğlanı doyurdum eşim evde değil bi çay yapıp oturcam ama çamaşır ve bulaşık makinesi boşaltılacak pofturu canım da hiç istemiyouııır
Of ben hala mutfaktayımBu hafta odak noktası vereyim mi ne dersiniz, evin hangi bölümünü yapalım?
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
terliksuu
Delft
B BUSR4
mavitosbik07
SchonerDuft
D e f n e
ByNkoaLa
Elalis
Ataayemi zeynepyu
E enenisa
tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Casper25
S Salty
Mutfağı ver bana mutfak lazımBu hafta odak noktası vereyim mi ne dersiniz, evin hangi bölümünü yapalım?
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
terliksuu
Delft
B BUSR4
mavitosbik07
SchonerDuft
D e f n e
ByNkoaLa
Elalis
Ataayemi zeynepyu
E enenisa
tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Casper25
S Salty
Yatak odasını verelim ben sabah fena odaklandım salona....şu anda yatak odasında oturup etrafa bakınıyorum....Bu hafta odak noktası vereyim mi ne dersiniz, evin hangi bölümünü yapalım?
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
terliksuu
Delft
B BUSR4
mavitosbik07
SchonerDuft
D e f n e
ByNkoaLa
Elalis
Ataayemi zeynepyu
E enenisa
tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Casper25
S Salty
Çok büyükmüş ama mutfağın çok normal, hem çocuklar hem hamilelik, yine iyisin maşaallahOf ben hala mutfaktayımama acilen çocuk odasına geçip yeni bebek için baza altına girmem lazım
Afiyet olsun canım, benimde balık yapmam lazım ama ben sevmiyorumBugün ne yaptım
Evi topladım
Süpürdüm
Lavaboları övdüm klozetleri çamaşırsuyu ladım
1 makine çamaşır yıkadım
Pazar’a gittim
Balık pişirdim
Buraya yazcam diye iyice gaza geldim ne güzel konu açmışsınz motive ediyoOo maşaallah ne çok iş yapmışsın eline sağlık canım
Mutfağı ver bana mutfak lazım
Bakalım çoğunluk ne diyecekYatak odasını verelim ben sabah fena odaklandım salona....şu anda yatak odasında oturup etrafa bakınıyorum....
Ne mutlu banaBuraya yazcam diye iyice gaza geldim ne güzel konu açmışsınz motive ediyo ♥
Bende yatak odasıyla uğraşıyorm günlerdir daha minimal bi yaşam için uğraşıyorum baya sadeleştirdim, yatak odası hariç her yer olur banaBu hafta odak noktası vereyim mi ne dersiniz, evin hangi bölümünü yapalım?
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
terliksuu
Delft
B BUSR4
mavitosbik07
SchonerDuft
D e f n e
ByNkoaLa
Elalis
Ataayemi zeynepyu
E enenisa
tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Casper25
S Salty
Aynen Negom sabah iş yapasım olmuyor hadi bir iki iş yap da yaz diyorum bi bakıyorum gerisi gelmiş.....Ne mutlu banaböyle mesajlar da beni motive ediyor
Merhaba :)
Camları silememeye karar verdim nasıl olsa yardımcı alırım bu ay o siler bari ben uğraşmayayım zaten beceremiyorumÇok büyükmüş ama mutfağın çok normal, hem çocuklar hem hamilelik, yine iyisin maşaallah
Afiyet olsun canım, benimde balık yapmam lazım ama ben sevmiyorumçocuklar için
Hoşgeldin canım doğru adrestesinben de geleyim çok ihtiyacım var şu sıra düzene . herkese merhaba öğrenciyim 20 yasindayim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?