- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
hoşbuldum çok istiyorum.duzenli bir yasamim olmasını günlük ödevler de varmış sanırım ilk sayfayı okudum her gün kendi listemi paylaşıyorum dimiHoşgeldin canım doğru adrestesin
Nego bizim için birşeyler ayarlıyorhoşbuldum çok istiyorum.duzenli bir yasamim olmasını günlük ödevler de varmış sanırım ilk sayfayı okudum her gün kendi listemi paylaşıyorum dimi
cif çıkarır aslında ama bilemedim tecrübeli ablalar da desin bakalimYa arkadaşlar beni. Duvara zeytin yağı sıçramış eşim zeytin kırmıştı yağ hep duvara sıçramış ne çıkarır onu
Minimal yaşam en sevdiğimBende yatak odasıyla uğraşıyorm günlerdir daha minimal bi yaşam için uğraşıyorum baya sadeleştirdim, yatak odası hariç her yer olur bana
:))
Bende size örnek olayım diye yapıyorumAynen Negom sabah iş yapasım olmuyor hadi bir iki iş yap da yaz diyorum bi bakıyorum gerisi gelmiş.....
Hoş geldin aramızaMerhaba :)
Hoş geldin canımben de geleyim çok ihtiyacım var şu sıra düzene . herkese merhaba öğrenciyim 20 yasindayim :)
Bence de silme zaten sen. Ben kızartma yapmam balığı hiç, hep fırında yaparım canımCamları silememeye karar verdim nasıl olsa yardımcı alırım bu ay o siler bari ben uğraşmayayım zaten beceremiyorummutfak ömrümü yiyor her temizlikte ya balık gerekli ya yemek lazım ben fırında yapıyorum yağ dan korkuma daha bereketli oluyor
Canım rutubeti asla silme daha çok alana yayılır, sadece çamaşır suyunu sulandır sprey şişeye koy ve o bölgeye sık bırak, camı aç havalansın iyice. Kendi kendine silmeden geçiyor küf ama iki hafta civarı tekrar çıkarGönül rahatlığıyla yazabilirim bugün
Mutfağı topladım (bikaç kere)
2 kere çamaşır yıkadım astım, katlanacak
Son kalan yazlıkları yerleştirdim
Duvar rutubet olmuş onu sildim
Yatmadan tekrar çamaşır suyuyla sileyim tam çıksın ☺
Yağ çöz dene canımYa arkadaşlar beni. Duvara zeytin yağı sıçramış eşim zeytin kırmıştı yağ hep duvara sıçramış ne çıkarır onu
Tabi ki, hoş geldin aramızaBeni de alır mısınız aranizaaaa :)) 29 yaşındayım evliyim ogretmenim bir oğlum var 5 yaşında.
Hoşbuldum memnun oldum :)Tabi ki, hoş geldin aramıza
Bende 36 yaşında iki çocuk annesiyim
hoşbuldum nego ablamMinimal yaşam en sevdiğim
Bende size örnek olayım diye yapıyorum
Hoş geldin aramıza
Kendini tanıtır mısın, neyden muzdaripsin, elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz
Hoş geldin canım
Bence de silme zaten sen. Ben kızartma yapmam balığı hiç, hep fırında yaparım canım
Canım rutubeti asla silme daha çok alana yayılır, sadece çamaşır suyunu sulandır sprey şişeye koy ve o bölgeye sık bırak, camı aç havalansın iyice. Kendi kendine silmeden geçiyor küf ama iki hafta civarı tekrar çıkar
Yağ çöz dene canım
Casper da burdaymisOdak mutfak olsa keske nego. Bilmiyorum karar verildi mi ama
Bu hafta odak noktası vereyim mi ne dersiniz, evin hangi bölümünü yapalım?
@malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@terliksi06
Delft
@BUSR4
@mavitosbik07
@SchonerDuft
D e f n e
@RosSsS
@Elalis
Ataayemi zeynepyu
@enenisa
@tijeen
@Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
Casper25
@Salty
Hiç farketmez negoHoşgeldin :)
ben de geleyim çok ihtiyacım var şu sıra düzene . herkese merhaba öğrenciyim 20 yasindayim :)
Günlük ödev veriyorum, haftalık odak noktası belirleniyor, isteyen o gün yapacağı işleri yazıyor madde madde, iş bitince bunları bunları yaptım diye yazan da oluyor,Hoşbuldum memnun oldum :)
Haftalık temizlik yapılacak yeri mi belirliyorsunuz? Neler yapıyorsunuz burada :))
Yok canım henüz verilmediOdak mutfak olsa keske nego. Bilmiyorum karar verildi mi ama
Tabi ki hoş geldin aramızaMerhabalar bende size katılabilir miyim2 haftalık evliyim ve annem sağolsun çalışıyorum diye tüm işleri yapardı evlenince tüm işler bana bakıyor ama ben tembelliğe vuruyorum düzenli olması bana yetiyor
Tüm evi verirsem isyan çıkarTüm ev olsun odak noktası bu hafta hiç süpürge açamadım nerdeyse, haftaya gündüz gidecek eşim tüm evi temizlemem lazım
Ya hep ya hiç diyorsun gibi, bende öyleyim biraz ya tam olsun hepsi birden ya da aman yaptığıma değmez diyorumBen evi temizliyorum ama silinmemiş bir yer varsa bütün ev bana pis gibi geliyor. Mesela bugün, mutfak peteği camın önünde, tozlanmış yine yeri silerken gözüme çarptı. Elime bez alıp silsem belki rahatlıcam onu da yapmıyorum. Bütün evi yıkayasım var şu anda. Takıntı mı olmuş bende. Gardrobu kışlıkları çıkarırken sildim pakladım. Biraz dağıldı yeniden silmek istiyorum ama silmiyorum. Pis ve titiz bir insan oldum benTembel biri olmasam bez elimde dolanıcam bütün gün.
Ya hep ya hiç diyorsun gibi, bende öyleyim biraz ya tam olsun hepsi birden ya da aman yaptığıma değmez diyorum
Yaa kocam olcak adam bende akil fikir birakmiyo ki,artik saglikli dusunemez oldum..misal bulasii makinesine elde yikama deterjanla aspiratorun tellerini yikatmaya kalkmam gibi.. dusunce yetimi kaybediyom sanirimAmin canım çok sağol ❤
Dıştan da olur evladım
Ah canım ya lütfen dikkat et kendine, bak kimseden fayda da yokmuş sana bir şey olsa evlatlarını düşün madem kendini düşünmüyorsun ❤ önceden olsa bende o halıyı siler yıkar kendimi paralardım, şimdi hemen yıkamayı arıyorum, eşim de söylenir o zaman kendin yola sil diye başlıyorum dır dıra
Tabi ki eklerimbugünün ödevini geceden verdim.
Baharatlık temizlemek
Manevi ödev : Bir kahve yapalım kendimize, bir müzik açalım güzel şeyler düşünelim.
Yarından itibaren etiketin gelir
Rabbim safii ismiyle sifa versin ,cok gecmis olsun terliksimHastayken insan ruhende çok yorgun oluyor. Allah'tan baskasida yalan. İnsanlar nankör. Hepimiz yani. Çok fazla gönül koymamak lazım. İnsanız nihayetinde et,kemik. Rabbim beterinden korusun. Dermansız dert, hastalıkla imtihan etmesin. Ben beş aylık hastaligimda sağlığinin zekâtını veriyorsun diye teselli ettim kendimi. Hastalık zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?