Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bir test için gün vermişlerdi. Günlük ilgisizlik ve azar dozumu yiyip geldim hastaneden. Artık tedavinin zorluğundan geçtim, bu tavırlardan dolayı hastaneye gitmek istemiyorum :-(
Ya ne hakkı var buna sağlık bakanlığı olmasa da hastane yetkilisine şikayet etsen teyo

Bir test için gün vermişlerdi. Günlük ilgisizlik ve azar dozumu yiyip geldim hastaneden. Artık tedavinin zorluğundan geçtim, bu tavırlardan dolayı hastaneye gitmek istemiyorum :-(
Ahh neden böyleler Allah sabrını artırsın canım hastaneyle uğraşmak sabır işi.Nefret ettiğim için özele gidiyorum ben de ama bazı testler tetkikler devlette yapılıyor mecburi gidiyorsun.Geçen dr.u ve bi görevliyi şikayet edip geldim .Adam 3 kişiyi alıp içeri giriyordu habire kendi yakınlarıydı muhtemelen.Biz randevuyla 1 saat kapıda bekledik rezalet kapının önünde yığılma var bi de.

yapacağım testler bulunduğumuz şehirde özellerde yok maalesef. Üniversiteye gidiyorum mecburen. Şeytan diyor vazgeç, git evinde otur.

çantamı dün düzenledim. Acaba fişleri niye atmayıp da biriktiriyorum bu kadar

Annem kaza yaptığında ordaki üniversite hastanesine kaldırıldı az kalsın hemşireyle birbirimize girecektim demek daha düzelmemişler tavırları cidden çok cirkindi

ah mecbur olmasam onlara şikayet edeceğim de , iyice kendimi zora sokmak istemiyorum. Özellere ticarethane diyoruz da en azından iyi davranıyorlar

yapacağım testler bulunduğumuz şehirde özellerde yok maalesef. Üniversiteye gidiyorum mecburen. Şeytan diyor vazgeç, git evinde otur.

Şikayet ettin diye iyice kötü davranır deme belki kendini tutar biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…