golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Ayy annem o zarfları doldururken acayip gergin olurdu adım atamazdık evdeGeçmişten kalma alışkanlıkvergi iade zarfları kabusu
Gedikli biri zaarenişten kimmmmm
BayılazaaamErzurum’a hiç gelmediğin için söyleyeyim birçoğunun salonu böyle varak, oyma, jakar, püskül hele bir gold tutkusu var bi arkadaşıma gittim yemin ederim muslukları bile golddu
Ben yeni başladım o Efserdihala mııı
Sitede en sade ev benimbizim de musluklar gold ama sevdiğimden değil valla, öyle yapmışlar. Sadeliği seviyorum. Ama dediğin gibi elazığ, erzurum, malatya buralarda çok ağır avangard eşyalar kullananlar var.
he ya doğru ya. Annem yapıyor bana sağolsun. Benim vaktim olmuyor ıspanağı temizlemeyeBen yeni başladım o Efserdi
Ben yıkadım bitirdimhala mııı
sende Dolmabahçe Sarayı eşyaları var değil mi? İtiraf et çabukSitede en sade ev benim
Ben kvgil olmasa herşeyi değişecektim ben ayaga kalkarsam 3 ev birden olacaktı herşeylede ben eşim iligilenecekti onu göze alamadım
Ellimeden geldiğince sadeleştirmeye çalıştım
Salon takımı alamadım çünkü burdaki avanğard istilasından sanırım il dışından alacağız gözümden dolayı kaldı belki modeller yeniler
İnsan yemeye kıyamaz. Çok severim ıspanağı. Sana mı gelsem acepBen yıkadım bitirdim
Ama pişmedi daha bir hafta vitrinde seyredeceğimo kadar yıkadım
Ben avagardın zarif detaylarını severim çok ince cizgiler olacaksende Dolmabahçe Sarayı eşyaları var değil mi? İtiraf et çabuk
İnsan yemeye kıyamaz. Çok severim ıspanağı. Sana mı gelsem acep
Şu an gözümde senin evin canlandi sade ve mütevazi ,çiçeklerin de olduğu beyaz sabun kokulu mis gibi maneviyat kokulu bir ev .
Eksik ya da fazlam varsa sen yaz
Ben avagardın zarif detaylarını severim çok ince cizgiler olacak
Avangartın abartı abartı sevmem
O kadar gösterdim nerem saray
Bilmiyorum ama seni maneviyatı güçlü biri olarak tanıdım bu forumda.İnşallah maneviyat dolu bir ev olabilir hüzünlendim bunu okuyunca eksiklerimi düşünüp
akşama görümcem ve kaynımlar yemeğe gelecekler.Gel bacım bizim muhtarıda arayıp seni kim üzdüyse söyleyelim
o zaman da saray demiştikBen avagardın zarif detaylarını severim çok ince cizgiler olacak
Avangartın abartı abartı sevmem
O kadar gösterdim nerem saray
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?