- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
1 saat geçirsem böyle bir yerde ruhen hasta olurum oranın ağırlığından
Bu ben
Kısır döngüIspanak yıkıyorumdurrrrr
enişten kimmmmmKonu acılırsa enişteme söylerim
Şu an gözümde senin evin canlandi sade ve mütevazi ,çiçeklerin de olduğu beyaz sabun kokulu mis gibi maneviyat kokulu bir ev .1 saat geçirsem böyle bir yerde ruhen hasta olurum oranın ağırlığından
Oranın muhtarıenişten kimmmmm
Erzurum’a hiç gelmediğin için söyleyeyim birçoğunun salonu böyle varak, oyma, jakar, püskül hele bir gold tutkusu var bi arkadaşıma gittim yemin ederim muslukları bile goldduModern dizayn severim ama eski bir divan bile ordan daha çok huzur verir
Seni birine götürüyem ruhhun açılsınModern dizayn severim ama eski bir divan bile ordan daha çok huzur verir
Neyin havası acep nergise aslan ağzı diyordunOrkidegillerden deyipNego ya havamı atayım
Çok bildiğimden değilküçükken bahcemizde vardı çokta güzel kokan bir çiçek
hala mıııIspanak yıkıyorumdurrrrr
Hadi gözün aydın, bu söz cuk oturdu yalnızBende dr geldim herşey normalmış 2 hafta sonra diğer göz için ölçümü,merceği vb işlemler başlıyacak sanırım 1 ay sonrada öbür gözden olacağım
bizim de musluklar gold ama sevdiğimden değil valla, öyle yapmışlar. Sadeliği seviyorum. Ama dediğin gibi elazığ, erzurum, malatya buralarda çok ağır avangard eşyalar kullananlar var.Erzurum’a hiç gelmediğin için söyleyeyim birçoğunun salonu böyle varak, oyma, jakar, püskül hele bir gold tutkusu var bi arkadaşıma gittim yemin ederim muslukları bile golddu
Allah merhamet versin hiç düşünmüyorlar hesap gününü ya sabırBir test için gün vermişlerdi. Günlük ilgisizlik ve azar dozumu yiyip geldim hastaneden. Artık tedavinin zorluğundan geçtim, bu tavırlardan dolayı hastaneye gitmek istemiyorum :-(
Bende biliyorum havasıNeyin havası acep nergise aslan ağzı diyordun
Geçmişten kalma alışkanlıkçantamı dün düzenledim. Acaba fişleri niye atmayıp da biriktiriyorum bu kadar
Hislerime tercüman oldun1 saat geçirsem böyle bir yerde ruhen hasta olurum oranın ağırlığından
Showroom gibi içim daraldıEki Görüntüle 2982668
Pis ev yoktur
Temizlenmemis ev vardır.
Çirkin ev yoktur bakımsız ev vardır.
Günaydın
(Not: ev benim değil temsili)
o zaman mıhtar görevini iyi yapmıyorOranın muhtarı
Gardaşım1 saat geçirsem böyle bir yerde ruhen hasta olurum oranın ağırlığından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?