Vallla değilim ev öyle denk geldiSen avangard bir insansın zaten
6 ocak ödevi
Bir dolap üstü silmek.
Kitaplık düzenlemek.
Çantaların içini düzenlemek, montların cebine sıkışmış maddeleri imha etmek
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@N u r
@Ysf42
@Mikan
@Selizay
Country daha çok kır evleri yada deniz kenarı evlerine yakışıyorCountry ingiliz tarzının da gideri var.
En yakın olduğum iskandinav sanki derken teşekkür ederim beni bu çukura sürükleyenlere
Gold görsellerle seni ele geçirmeye kalkarsa gümüş tepsi falan tutkoru beni bonusum koru
Yüzüne akını sürüyongeeeeeeeeğp gergin oluyon
Bonus başgan yumurta kabuklarını öğütüp çiçeklere verme işlemi nasıl oluyor. Direk toprağa mı döküyoz
Kız o annesine yakın olsun diye annesinin sitesinden eski ev aldı içini bile isteye öyle yeniledibizim de musluklar gold ama sevdiğimden değil valla, öyle yapmışlar. Sadeliği seviyorum. Ama dediğin gibi elazığ, erzurum, malatya buralarda çok ağır avangard eşyalar kullananlar var.
Ben de severim gold detayları mesela oturma odası koltuklarımın yanları ayakları gold metal abartısını sevmiyorumoff çok itici o kadarı da canım.Gold severim bazı detaylarda hoş duruyor mesela sandalye ayakları orta sehpalarda falan.Ben şuan beyaz gri ahşap tarzı döşenmiş sade evleri beğeniyorum.
yok yok çok tatlişti, korkacak bişey yokmuşGold görsellerle seni ele geçirmeye kalkarsa gümüş tepsi falan tut
isterük, isterükBen yatak odamı size göstermedim demi
Bence görmeyin dilinizden kurtulamam
Benden garantiBen yatak odamı size göstermedim demi
Bence görmeyin dilinizden kurtulamam
O cesaretim yokBenden garanti
Merak ettik gıNolamaz
Oda çok şah şahlıda ben yumuşattımMerak ettik gı
Bana eşya bakarken görümcem öyle bir takım göstermişti başlığında iki tane avize vardı resmen onlara gece lambası denmez çünkü
ben başka hatırlıyorum niyeyse yaAvangartla ne alakası var
Avangard mı bu gözler Erzurum’da ne avangardlar gördü bilsen seninkine avangard denemezAvangartla ne alakası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?